Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sajnos még bármi lehet, a történet még csak most indul. Ha elkezdödik az országok között az adok-kapok, USA infláció megy fel, gazdaság le, akkor itt bármi történhet még.
én most adtam el a certikből...vettem/veszek részvényeket aztán nincs ekkora aggódás...le kell szállni a magas lóról nem lehet itt ugrálni meglettek a szintek meg a 10k alatti beszálló, igen lehet mondani csak éppen trumpli nélkül nem lett volna ez 10k alatt...na mindegy shorttime remélem legalább nyert rajta, ha már mi beszívtuk
Ez önmagában nem kritikus hír, mert amíg az ABBVIE 01.22-03.10 között emelkedett 25 %-ot addig a mi Ricsink gyakorlatilag stagnál, sőt picit csökkent is. Pedig igazán követhette volna...
Sziasztok! Hát... mondanám, hogy milyen szépen átaludtam, de reggel f7-ig kattogtam a kriptón... :D Richtert vegyek még vajon? Valamin vissza kéne hozni az ordas bukót.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.