Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha nem ütik ki a certiket mert eljött a kánaán nekem már az is jó ricsire..... még egy otp szituáció nem hiényzik.... talán év végére leszek majd enyhe pluszban.......... egyelőre tartja magát. 11000 fölé mehetünk habár jelentésig az jó lenne.
Nagy mázlink volt reggel! Ha múlt héten nem ütötték volna ki a TL44-et akkor itt is dominó lett volna mint az OTP-ben. Nyitáskor 13Ft-ra voltunk a Tl43 kiütéstől. Ha lett volna TL44 akkor magával rántotta volna a TL43-at is és még lehet a TL42-t is. Két TL certi kiütése kb 2*300 Ft szóval akkor 7900-ig lement volna.
Az 162% ami esetleg várható még a ta szerint, bár előfordul 262%-ig is! Nem várnám ezt a ta-ban!!! Amennyiben globális probléma erősödik, akkor nincs mit nézni, mert kiszámíthatatlan! Akkor lehet még lefelé kalkulálni, ha kész a felpattanás! Ha óráson megnézem a pánikos eladási hullámot, akkor ~2500 környékén dupla aljnál van a 61,8-s támasz, majd ~9200-9000 100-120%-s 🐧 !! Ez csak sacc/kb. nem számoltam pontosan, mert a felpattanást sem tudni még, h meddig! Tehát ha lefordulna akkor ezek az irányadó szintek! Egyelőre "béke" van és pattan...:)
Attól is függ lesz -e a gyógyszerekre vonatkozó vám, amit Trumpék pedzegettek korábban. Hiába nem érinti igazából a Richtert, a szentimentet alaposan elronthatja.
usa közben már csak -2% szerintem certik már maradnak...... remélem..... de hát ha bedurvulnak lehet nem..... ha megússzák ricsi tl jeim már boldog vagyok...... azokat még pluszban el fogom adni akkor.
Ha van kiutott certid, akkor nem veteli megbizast kell adni maradvanykereskedeskor hanem eladasit. Veteli megbizasod nem teljesulhet kiutes utan mert olyankor mar nincs elado certi, csak veszi vissza az arjegyzo maradvanyerteken.
Nem nekem,Macusnak.Nekem utoljára azt írtad ha jól emlékszem hogy ugyanúgy lehet 10ezer mint 11 felett.Persze a Mol topikba írtam neked,arra még nem írtál semmit,de mostmár tárgytalan mert ha jól láttam teljesítette a célját így remélem irány észak.
Megvarod amig kijon mennyi a maradvanyertek es megindul a maradvanykereskedes, akkor eladod az arjegyzonek a maradvanyerteken. Ugy tudom h nem adod el neki, akkor bizonyos ido utan automatikusan zarjak maradvanyerteken, de az tobb nap is lehet.
Tudod ez nekem nagyon nem világos itt a fórumon, hogy amikor leírom a véleményem, akkor jön rá a kérdés, hogy mi a véleményem!! 🤣🤣😲 hmm Nekem ez fura...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.