Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Gyerekek nem lehetne, hogy valaki végre Trump fülének a jó oldalát találja el? :) Mondjuk egy páncéltörővel? Ehh? Ha Musk éppen mellette állna adnám a double combo bonus pontot is. ...Let the Game Begin...
-Igen, ezt a március 5-i befektetői napot várták sokan, reggel felhúzták nyitás után 10900 ft-ra- utána elhalt az érdeklődés.- Nagyon kellene egy nagy forgalmú nap intézményi érdeklődőkkel-lehet ők átnyálazzák még ezt a mai befektetői napot! De biztosan figyelték.-
ha certit tartasz ugyanúgy jársz osztalék szempontjából, mintha részvényed lenne - az osztalék leesésének napján (amikor már osztalék nélkül forog a papír), akkor az osztalék mértékével kikorrigálják a cert kötési és korlát árát (az osztalékot a certi kibocsájtója kapja meg, de Neked mint a certi tulajdonosának jóváírják, korlát és kötési ár változtatás fosmájában)
ha nem érthető, akkor beszélj az ERSTE-vel és ott megnyugtatóan elmagyarázzák
itt most a fórumon sok ennek ellentmondó véleményt fogsz látni, de higgy nekem, hogy jól mondtam el Neked - tapasztalatból tudom, plusz már beszéltem róla az ERSTE-vel is
-Bemutatta 2030 utáni terveit a RichterNagy terveket sző a Richter, már a 2030-as évtizedre készülnek. Érkezhet egy új, áttörést hozó molekula a neuropszichiátriai kutatásuknak köszönhetően, nyereségessé válik 2 év múlva a biotech üzletág, és az osztalékra sem lesz panasza a részvényeseknek. Bemutatta 2030 utáni terveit a Richter - Economx.hu
szia! ugyanugy profitálsz, ha nem jobban ;) a certi értéke változatlan marad a vágás után, így a visszaemelkedéssel profitálhatsz. A KO-szintek az vágás mértékével csökkennek
Légy szíves segítsetek! Azt értem, hogy certit után nem jár osztalék. De akkor aki certit tart az semmilyen formában nem profitál az osztiból? Köszönöm előre is a választ!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.