Szia! Tegnap délután sikerült, de akkor is sokadjára. Mindig be kellett jelentkeznem, mint a Netbrokerba, aztán SMS és utána kb. 3-4. próbálkozásra beengedett. De sokszor lefagyott, igaz mostanában One is egy nagy kaka...
iOS-en sikerült valakinek belépni tegnap óta Erste Market GO-ba? Ha igen, hogyan? Nekem folyamatosan "Sikertelen bejelentkezés, Hálózati hiba történt, kérjük próbáld meg később" hibát dobja be...
Külföldön vagyok, tegnap reggel lemaradtam egy papír vételéről, 5 %-al van most feljebb. Persze az Erste mossa kezeit. Hazamegyek, lehet keresek más céget. Sajnos a Randomot megvették, pedig már egyszer ott hagytam őket.
A Random Capital appot meg sem közelíti... Nevetséges, hogy nem lehet megvenni egy normális fejlesztőt, mert már láttunk rá példát, hogy megy ez normálisan is.
Azért nem, mert az sajnos olcsóbb, hatékonyabb, gyorsabb és jobban számon kérhető lenne, meg valószínűleg nem kellene annyi ember és kis-nagy főnök hozzá…
Nincs benne kötéslista, mert az plusz 2 év “fejlesztés” lenne és tuti vagy 100 millióba kerülne 🤣 A mostani fejlesztésekre😆 is irdatlan pénzt és időt b@sztak el házon belül - munkaidőben ráérnek a fejlesztők ugyebár.
Azon gondolkodtam, hogy ugyanezt a szart lőcsölik az ügyfelekre külföldön is? Gondolom igen, mert minek feccölnének időt és pénzt egy másik app írásába. Ott ez versenyképes?
Pénzintézeti hátterű brókercég miért nem szerződik egy a piacon elérhető, hozzáértő implemencációs csapat valamelyikével? Vannak színvonalas hazai példák is a gördülékeny ( a felhasználó számára nem érzékelhető) átállásra.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!