Ma kezdtem el nézegetni az új rendszert, de nem igazodok ki rajta, illetve nem értem a koncepciót. De mondjuk nem is akarom, nem akarom az időmet azzal tölteni, hogy egy agyament programozó ötleteit megértsem...
A problémát kivizsgálják, de... "Időközben elkészült az új NetBroker rendszer, kérjük, próbálja ki, ebben már módosításra kerültek korábban problémás összetevők. Az új rendszer fejlesztése folyamatos, későbbiekben egyre több funkció lesz elérhető benne." https://www.erstemarket.hu/oldalak/erste-netbroker-kereskedesi-rendszer (Termékek és Szolgáltatások/Új NetBroker Pro)
hmm megkezdi?? :)) hány év még? Erste ma is fos! Jeleztem nekik, de a válasz, h nem észlelték és jelezzem hol a gond! Jeleztem... Attól tartok, hogy náluk minden jó, csak útközben elveszik az adat valahol...! Vagy ... hmm nem fejtem ki...:))
Mélyen egyetértünk, Virág elvtárs 2x is leadta az ügyfeleit trógereknek. A kh-nak is annyiar kellettünk, hogy már ők is továbbadték, az erste meg egy teljesen fogalmatlan banda, 2 év alatt ezt sikerült összehozni? Félellmetes.
De már van készen, minek másikat fejleszteni? Amíg nem lesz a felhasználó gépére telepíthető program, csak a webes felületek, egyik sem lesz olyan gyors mint a Peti/Randi.
Teljesen autodidakta módon kezdtem el tőzsdézni anno.Az online variáció qrván szimpi volt,mert a brokikban nem bíztam,nem volt jó véleménye több ismerősömnek sem róluk.........évek múltak.Ráleltem a Randomra."Profi" módon tudtam a rendszerüket használni,futott a szekér.Jött a gebasz,Virág úr eladott bennünket,meg a rendszerét.Az utóbbit nem,csak a jutalékos üzletfeleket-akik maradtak-átvették.Az ígéret földjén találtuk magunkat,hogy ló lesz/majd egyszercsak/.Pár hónapja felcsillant a remény ,de mára kihúnyt, a pislákoló parázs is hamvaiba roskadt.Nem tudom a tesztoldalon az alapadatokat sem bevinni.nekem ez a variáció rosszabb,mint az alap erste oldal,amin legalább látom hogy mit csinálok. Biztos bennem van hiba,mert nem éppen a Z generációhoz tartozom. Szerencsére a megszokott oldalak a szokásos bajokkal használhatók számomra,ezért maradok egy darabig gazdagítva az ügyfeleire vastagon tevő társaságot
Beírom a mennyiséget, aztán lenn számlát váltok tbsz-re, aztán a fos kiszedi a beírt tervezett vételi mennyiségemet. Hàt vazze ezért kirúgnak az alap programozói tanfolyamon is. Agyrém, mekkora fos a rendszer, agyrém.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!