Mecsek

Regisztráció: 2011-11-10 20:50:48

Hozzászólások száma: 260

Utolsó hozzászólás: 2021-02-24 10:23


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

35 933
szerda, 21:40

utolsó 20 hozzászólás

Levesből kitiltottak-Forradalmi Tanács 2021. 02. 24. 10:23
#69
Komment nélkül:Kedves evazeller! Lehet véletlen,lehet szándékos a törlés,de a hitelességednek nálam FUCCS! A mindennapi rögzített eredményeidet adtam minden kereskedési nap végén össze abból jött ki a tegnapi nappal 1004490Ft nyereséges zárás.A gratuláció őszinte volt semmi gúnyos felhangot nem tettem bele.A továbbiakban mellőzöm épületes közlendőidet saját topikodban/és másutt is/ .A FORTUNA és a jó megérzés legyen veled és üzleteiddel.PÁ!
Kisbüfik topikja 2021. 02. 24. 10:21
Komment nélkül:Kedves evazeller! Lehet véletlen,lehet szándékos a törlés,de a hitelességednek nálam FUCCS! A mindennapi rögzített eredményeidet adtam minden kereskedési nap végén össze abból jött ki a tegnapi nappal 1004490Ft nyereséges zárás.A gratuláció őszinte volt semmi gúnyos felhangot nem tettem bele.A továbbiakban mellőzöm épületes közlendőidet saját topikodban/és másutt is/ .A FORTUNA és a jó megérzés legyen veled és üzleteiddel.PÁ!
leves 2021. 02. 24. 10:21
Kedves evazeller! Lehet véletlen,lehet szándékos a törlés,de a hitelességednek nálam FUCCS! A mindennapi rögzített eredményeidet adtam minden keres
kedési nap végén össze abból jött ki a tegnapi nappal 1004490Ft nyereséges zárás.A gratuláció őszinte volt semmi gúnyos felhangot nem tettem bele.
A továbbiakban mellőzöm épületes közlendőidet saját topikodban/és másutt is/ .
A FORTUNA és a jó megérzés legyen veled és üzleteiddel.PÁ!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 23. 19:41
http://keptarhely.eu/view.php?file=20210223v01vb6wy1.png
Ezért afelvételért született a dróntörvény hogy a kész formát már ne lehessen közhírré tenni.
A múgy ez nem köz,hanem magánberuházás és mint az írás mondja,ami amiénk az az enyém is,de ami az enyém ahhoz nektek semmi közötök.Lefordítva közérthetően:kuss parasztok ne pofázzatok.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 21. 19:40
Láttál már 1 milliárd Ft-t a valóságban?Én nem csak 100 misit. A magánvagyon nem keverendő az alapjaiban működő tőkével.Az alapkezelői gondoskodnak a megfelelő utánpótlásról.Nagy nemzeti gázszerelőnk és életművészünk vagyona sem mobilizálható,azzal együtt,hogy azt sem tudjuk,hogy ami a nevén van az a valóságban kié is?Addig szeretnék üzletelni,amíg SGY vagyona elfogy.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 15. 21:28
A megfejtés egyszerű,mint a faék.A karámból kiengedett éhes barikák egyenesen az etetővályúhoz rohannak.Ott jó laknak és békésen elvannak .Ha a vályúban kevés a kaja,kezdődik a tolakodás,a gyengébbek eltaposása,az erősek még erősebbé válása.Néhány nap oszt szétszéled a nyáj,mert tudják,hogy az üres vályúnál nem akad kaja,keresni kell a megfelelő adagot biztosító etetőt.Most tartunk a második napnál.Ha a felismerés beköszön,kezdődik az abrak adagolása és a megfelelő szétválasztása a nyájnak.Ne legyen kétsége senkinek,lesz itt még abrak osztás a pórnépnek".Vérrel és verejtékkel" lehet itt ~22-ben 2/3-os győzelmet szerezni.Ha nem így történik az maga lesz a csoda.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 11. 10:18
Mivel nem sok építő jellegű ötletük volt az elmúlt 10 évben egyszerűbb a kommunistázáshoz nyúlni,mert az emberek memóriája rövidtávú.A saját gazdagodásukat és gondtalan jövőjüket építették ki az elmúlt 30 évben.Biztosak a pozíciójukban és tudják,hogy a köznép megvehető.Az értelmesek tömege már külföldön van,sajnos haza csak látogatóba jön.Szomorú évek elé nézünk,ha nem jön össze az ellenzéki 2/3 -d.Még szomorúbb lesz ha a kormányváltás megtörténik,mert azt a nagy halom szart eltakarítani nem lehet bukás nélkül amit itt hagynak.A saját múltjukat simán,szemrebbenés nélkül megtagadó ember = OO.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 06. 11:12
Nem nyert! Regisztráltam ,igaz nem levélben.Nyugger vok,veszélyeztetett kategória,a körzeti doki világosított fel,igaz Ő semmiféle tájékoztatást nem kapott erről.A kockázatot ezzel együtt mindannyian futjuk.A regisztrációra már a 3. semmit mondó,dicshimnuszokat pufogtató tájékoztatást kaptam. Tragédia ez az ország. :( ebben egyetértünk!Meg sok másban is.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 06. 10:03
Oltáspárti vagyok!Várom a tényleges időpontban a behívót az oltásra.Igaz,nem egy korosztály vagyok bölcs vezérünkkel,de szeretném ha előttem az origi csomagból kiszedett kínai anyaggal oltatná be magát_ha még eddig nem kapta meg az asszonyság által kifejlesztettet-hogy elfogadjam én is ami jut és ne kerüljek a sor végére!Ezzel a kijelentésével,fenyegetésével igen nagyot emelt az oltás népszerűségén és az oltási hajlamon.
Csak így tovább az orbáni úton rendületlenül előre!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 04. 17:40
Jól beszélsz! Vezérünkkel ne cicizzenek,ne mószerolják! Nagy szart tud keverni,abban mesteri tudást szedett össze.Ragyogó tanácsadó testületet állított össze,amit a követelményeknek megfelelően azonnal tud a céljai érdekében változtatni.Nálam a mai nap a megvilágosodást hozta el.Fix,hogy 2022-ben  a FIDESZ_KDNP szövetségre szavazok.Győzzenek!Azt a halom xart amit 12 év alatt összeraktak,ne varrják más nyakába,takarítsák el ők maguk,!Hajrá Magyarország!Hajrá magyarok!Szebb Jövőt!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 02. 03. 10:22
Értelmezési zavarok vannak a szövegben!A vöröskáderek nem lopták el a vagyont,csak tovább üzemeltették,mert értettek hozzá! Lásd:tsz enök-vörösbáró a '90-es évek értelmezésében.Antall és tsai /pl Raskó Gy. az élelmiszeripart simán placcra vágta a fizető multiknak,most nem sok minden működik belőlük,de profitot rendesen termelnek a gazdáiknak akik külföldiek.A volt állami gazdaságokat/Piszos 12/ a 2002-es kormányváltás előtt a fidesz váltotta/adta/ át a hűbéreseinek,ma is azok kezelik,eredménnyel,de kis létszámú dolgozóval.A vagyont mészi sem lopta,mert nem volt kitől,ennek nagy része Uniós támogatás ! Régen ezt úgy mondták,szocialista megőrzésre átvette!!A baj akkor lenne igazán nagy,ha a visszaosztásnál személyi zavar keletkezne az osztószám körül,de ennek semmi jele.A nagy KOCKÁS füzetbe lenne jó belelesni,hogy kinek mennyi jár az 500Yardból.Szégyen,hogy egy ilyen jóságos ,népével sokat törődő,azt éjjel-nappal óvó, naponta 20 órát dolgozó miniszterelnöknek semmi vagyongyarapodása nincs!Szégyen az országra nézve!!
leves 2021. 01. 29. 20:07
Jan.04-Jan.29.Így értettem a hónapot.
leves 2021. 01. 29. 17:58
Figyellek! Gratulálok a hónap produkciójához.Ne tárd szélesre az ajtót-ablakot.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 01. 15. 17:35
Értelmezési gondom van,mert nem látom a tv. pontos szövegét.Ugyanis a bejelentés szerint ez a műsor először a 2022-es évre szóló adóbevallásnál érvényesíthető.Aki jogosult-elnézést-nem az istrángszaggató innovatív csapat sziklaszilárd tagja,hanem a segédmunkás,min bérre bejelentett,alkalmi munkás.
A tanítást,képzést a kiművelt emberfők tömegét eredményező magas szintű oktatást támogatná,annak nagyobb eredménye lenne.
Persze kell a szavazat!!
Az  első élő nyilatkozatban személyi jövedelemadó és járulék elengedésről volt szó,a járulékok megnevezése nélkül.Később a járulékot kivették.Azt sem mérik fel mit beszélnek lányos zavarukban.
Valóban szent ember,aranyba kellene önteni.
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 01. 14. 13:39
Meglátszik az ilyen kinyilatkozásokon,hogy életükben még nem láttak"fehér"embert közelről.A munka világától olyan távol vannak,mint ide a Jupiter.Munkaszervezéshez halvány lila @juk nincs.Hány orvos kell az oltáshoz,ha egy páciens oltásához szükséges idő mondjuk 6'?Ha a doki egyhuzamban olt,3360 személyt olt be.A 60%-s oltottsághoz 1750 orvosnak kellene ezt a melót csinálni 2 hétig,egyfolytában,szünet nélkül a kisegítő személyzettel együtt,a megfelelő utánpótlás logisztikájával egyetemben.
Sebaj,Gáspár fijjú most végzett a hírek szerint a katonai akadémián angliában,majd kinevezzük második vezénylő tábornoknak,oszt jónapot.Huh!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2021. 01. 10. 21:49
A kérdés,hogy az áramkapcsolót ki kezeli?
A földeléshez elegendő e mondjuk egy megfelelő helyen vezetett 9-10 számjegyű adómentes bankszámla?
A puccshoz kemény tökű egyenes gerincű tüz gyújtáshoz értő személy kell.Ma én nem látok közel-távol erre alkalmas egyedet.
leves 2021. 01. 05. 21:23
Kedves Éva! Ne gondold,hogy ellened akar valaki disznó módon üzletelni ill megszívatni.Vedd már észre,hogy nem mindenki vevö a megosztott irományaidra,hiszen itt minden magára valamit adó kereskedö egyén,vagy társaság mind-mind a saját boldogulásáért küzd bezsebelve a hasznát,vagy viselve a veszteséget.Személy szerint örülök ha valaki sikeres,megélhetését megtalálja ebben a kegyetlen pénzügyi mókuskerékben,de az akció két pontra fókuszálható.Az egyik a saját személyed,a másik a NAV nevü intézmény amely a nyereséged adóját kegyetlenül és kíméletlenül behajtja.Tapasztalva az utóbbi idöben elharapódzó szélsöséges bejegyzéseket javaslom vizsgáld felül eddígi technológiai megnyilvánolusádaidat   és vonulj vissza kissé a nyilvánosságtól.Hidd el mindenkinek jobb lesz! Barátilag.
Sikeres évet és jó egészséget.
HunDub a magyar közösségi oldal 2021. 01. 05. 21:08
#13
Javaslom elövenni Moldova Gy klasszikusát a Beszélö disznó című könyvében felvezetettet:"Józsi a @va anyád!" Ennek nincs semmi politikai felhangja,hiszen idézet egy ikonikus műböl.
Kisbüfik topikja 2021. 01. 03. 09:45
A kép szép,de ha ismernéd a fajlagos költségeit,nem lennél annyira büszke rá.A napi 16 órás műszakban a 700 l gázolajat simán bekajálta,a mostani hasonló teljesítményű technikák 450-500 l-t igényelnek.
Persze a rv ára attól még mehet 2k fölé,én sem haragszom meg érte.
BUÉK!
random capital 2021. 01. 03. 09:38
Kezdetnek nem hátrányos,ha tudjuk mekkora tőkét szánunk a pénztermelő tevékenységünkre félretenni.Ha ez megvan,csak az elvárt hozamot kell a tudásunkkal szembe állítani.A jutalék mint költség a RC esetében ma ,a tőzsde indulásához képest ötöde!Ennél olcsóbban már ne akarjunk üzletelni koszos milliárdos forgalom alatt,mert valamiből a brókercégnek is élni kell.A BÉT is nyeli a pénzt,mert a vízfej ott is megvan.
Részvénnyel ,kis tőkével elég nagy meló 100 misis forgalmat generálni,hacsak nem filléres DT ügyleteket csinálunk.Az index kereskedés más,de az nem mérvadó a kazdők esetében.A 75-75Ft ott sem haláli magas összeg.Keményen zárójelben!:A @arrágással másutt kellene a boldogságot keresni,nem a tőzsdéken.
BUÉK! jó üzletelést és sikeres évet minden kereskedőtársnak,legyen az napiró,hatizó,tréder és befektető,magán és intézményi! A szerencse legyen velünk és tűnjön a 'csába ez a rohadt vírus és következménye,mert lassan igencsak hiányzi a bezárt OPNI.

friss hírek További hírek