igen. Vasárnap a frissitás után ujra reggeltem az mPIN-t. Utána be tudtam lépni. Ma reggel már nem tudtam belépni ujjlenyomat és mPIN-el sem. Új mPIN-t sem tudtam regisztrálni mert mobilról nem fogadta el a jelszavamat. Miután neten NetBrorkerbe beléptem, utána tudtam csak mobilról is új mPIN-t generálni. Most lejárt a mobilon a session, megint nem fogadja el a reggel bereggelt mPIN-t és ujjlenyomatot. Trágya halom ez a rendszer....
ne már, mondjuk aki szokott napizni pl, hetek óta, egy hónapja, téves, hibás adatokat mutat, hogyan kereskedsz így? hibás amit látsz, egy nap esetleg belefér, de egy hónapja rossz....azt az alapján döntöd el h kereskedsz h épp mit látsz, itt pedig 1 hónapja hibás adatokat látsz....
de van telefonos történet is, az nem indok, hogy te nem tudtál belépni...akkor kell adni egy telefonos megbízást és max. annak díját visszakérni....de megbízást tud adni aki akar bármikor....
Ki ez a minuszoló? Ha annyira elégedett vagy a szolgáltatásukkal akkor maradj, nincs gondom vele. Nekem nem jött be. Úgy ahogy van. Többet nem is írok róluk sehova, nem izgatnak - ahogy őket se izgatta, hogy tegyenek valamit azért, hogy ottmaradjak. Verseny van, és láthatóan a klasszik bankokat egyszerűen nem motiválja, hogy 5-10-20 milliót odapakolássz és esetleg évente párszázezret eltrédelj náluk...vedd meg a befalapjukat oszt szevasz.
Porlasztok. IBKR a fő befszámlám, a nagyja ott van már régóta. Gyűjtő, nem tradelős számlának szántam az erstéset, beva határig feltolni esetleg valamennyivel fölé. Revolut (ezt ismerem, metal csomagban vagyok) számlám van régóta - fejlesztik ezerrel a befektetés oldalát - ma már rettenet mennyiségű részvény (USA, EU) elérhető. Ok, tudom fintech blabla nem a legjobb a biztonság....haha :) az Ersténél meg maga a cég a legnagyobb enyveskezű. Most néztem egy szaros pénzváltás forintra....383 USDHUF-nál 380 árfolyamon gondolja nekem váltani. Egyszerűbb ha lemész a sarki pénzváltóhoz :D Trading212 - ez még nem volt, de más már dícsérte.
Nekem ma reggel a netbroker go szarakodott, újra kért mindent a hétvégi frissítés után, pedig akkor megadtam már amit kell...De nem ismerte fel se a biometrikust se a 6 jegyűt...így újra végigmentem ma...
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!