Jó látod adok veszek .3870 en vettem 4016on adtam el mult héten.Akkor is írtam lesz még pár ilyen kör oszti rally előtt.Most megint venni fogok.Lebeszélni nem lehet a fórumon keresztül az rvt de kezdőknek adhatok tippet hogy keressenek.
Pedig nagyon is befolyásolja! Napi működési szinten nem, de jelenősebb döntéseknél igen. Hiszen az államnak megint jelentős befolyásolási lehetősége, szavazati joga lett megint. Vagyis állami cég, ami piaci alapokon működik napi szinten nem, de stratégiai szinten pedig egyeztetési kötelezettsége van, az állammal. Kinevezési jogokkal bír. Hmmm.
Érdekes ez a topik. Kb 1 hónapja figyelem. Teljesen jól kirajzolódik ki milyen pozit vett- venne fel. Te például egy hete még nis vételre emelkedést vizionáltál. Valószínűleg a dátum meghosszabbítása miatt eladtál és azóta megy a lefelé duma. Nincs ezzel baj ,csak ez nem túl építő jellegű. De lelked rajta. Nincs harag
Minden téren inkább a kitűzött határidők kimaxolása vagy meghosszabbítása van. Miért lenne itt máshogy. Elég sok a tennivalója a kormánynak. Sok mindennek bele kell férnie a nyári törvényhozási időszakba. Szóval nem lesz ez gyors menet. Inkább nézd úgy ha meglesz a nis az talán kicsit feltolja majd az árat és utána majd védi a közelgő osztalék a szintet.
A MOL részvények visszakerülése az államhoz, MOL-hoz semmiben nem befolyásolja negatívan az árfolyamot, mindössze visszaáll az eredeti állapot. Mondhatnám inkább pozitív hatásúnak kellene legyen, mert egyértelmű, hogy MUTYI miatt lett így ide-oda ingyenesen átadva. Semmi keresnivalója nem volt a papíroknak ebben a formában és konstrukcióban ezeknél az alapítványoknál, főleg úgy, hogy még bele is szólhattak cégügyekbe úgy, hogy egy forintot se kockáztattak és tettek a cégbe. Ez a visszaállítás értelmezésemben sokkal tisztább helyzetet teremt és inkább kellene, hogy pozitív hatást gyakoroljon az árfolyamra, ha egyáltalán bármilyen hatással is lenne rá.
a richternél a tőzsdei kisbefektetőknek a rendes ütemben, 2026. június 11-én indul a kifizetés, míg az érintett alapítványok részére a Richter sikeresen eltolta a határidőt 2026. szeptember 11-ig. Akkor sajnos ez a szeptember reális a molnál is valószínűleg...
És ez jót fog tenni a részvény árfolyamának, vagy nem? Ha megszűnik, a számukra kiosztott részvénycsomagokkal mi lesz, megy vissza a piacra, vagy simán az OTP visszakapja? Esetleges túlkínálatot okozhat? Mert akkor irány dél, gondolom.
Nagyon zavaró olyan kifejezéseket olvasni, hogy ennyi nyereséget vettek fel, meg ennyi bevételt tettek zsebre, ez mind rossz szóhasználat, mert ez az ő befektetésük/fizetésük/stb. Helyesebb lenne, hogy ennyi pénzt vettek ki a befektetéseikből tiltott bennfentes kereskedéssel. Viszlát. És a másik bűn a nem tájékoztatás.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.