megint nem vagy pontos.. ez vagy a kor vagy a kamuzás..maszatolás.. hirre vettem 2950-2900on és eladtam 3530-550...nekem megfelelt.. te 5évet vártál erre :D elmondtam DAX shortot nyomtan abból a pénzböl ami ... el sem mondom mennyit hozott mert.. á hagyjuk.. :) magas ez neked mint kacsának az eperfa
Láttam, Richterben is tanítasz másokat. Annak meg 10750-ről kellett volna lefordulnia az oktatási anyag szerint. Nagyon örülhetnek ott is a sok hasznos okításnak! Közben kereskedni meg nincs időd! Te szegény pára!
3500 után, hogy 3800-rol le fog fordulni, aztán meg a 4000-ről. 🤣 Közben 4000-nél nem nem is volt semmiféle TA szint. Az pont ott volt, ameddig elment. 4130-nál. Játékmester!
a butaságot az elmúlt 1000 beragadással teli hozzászólásodban keresd. Szeretnél nagyfiú lenni csatornákról beszélsz aztán évekig csak lestél mint lukinyúl. Ha nagyon lement elszaladtál hetekre a csatornáiddal együtt. Kitanítottalak. hír 1.0 az kb 4k maximummal..némi kilengéssel.. most ez van.
MOL topik utolsó hozzászólására gondoltam, a chart-ra és a magyarázatra a 3-as, 4-es szakaszok vonatkozásában. Ott egy mélyebb korrekció van vázolva technika alapon, illetve hosszabb időintervallumban. Te nem számítasz ara, hogy a 3500-3300-as sávba visszatér?
Mivel kilépett a 3 szakasz emelkedő csatornájából, most tart a 4. szerintem. 4128 csúcsról indult a korrekció. Korábban is írtam, hogy 3800 alá már valószínűleg nem megy. Eddig 3880 alá sem ment. Jövő héten akár indulhat az 5. hullám 4300-4600 célokkal
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.