Kieg. ELkepzelheto, hogy wave(3) extended lesz, es meg ket eddigihez hasonlo (300-450 pont meretu) szokkenessel megy tovabb feljebbre. De ez az eset egyelore a kevesbe valoszinu Alternativa.
MOL daily chart es projekcio A szerda 9:40 weekly projekcio pontositasa a NAPOS chart alapjan . Valoszinuleg megvan a wave(3) csucs 4000 szinten, es elkezdodott a wave(4) korrekcio. A korrekcio meg nincs kesz. Varhatoan fibo23-fibo38 meret savba fog visszakorrigalni. Utan a rally folytatodik, wave(5) hullammal. A top target a 5=1 szokasos egyenloseg alapjan becsulheto. . https://imgur.com/a/pKzKYv8
Jelenleg még a 3. hullám tart. Nagyon erős az impulzus. Lehet, a 4. hullám egy oldalazó, vagy egy alacsonyabb meredekségű enelkedő szakasz is. Attól még, hogy ritka, lehetséges. Az 5. hullám elmehet 5000-ig is. Pomperj konkrétan ezt írta legutóbb. Időben egybe eshet az osztalékkal. Lehet csak urána jön érdemi korrekció.
Tudom én, hogy az a problémája sokaknak, hogy későn szálltak be, és korán ugrottak ki. Én írtam már, és most is írom. Ha megszerezted, ne ereszd el, tartani, tartani ,tartani!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.