Mol Rt nèl épp szolgálatba voltam amikor ès epp akkor is azt mondták hogy nem lessz semmilyen INA felvásárlás akkor elötte a Hernádi lett a fönökünk aztán lett INA a Molè de a horvátok elvesztettèk utánna pert ès nem akarnak fizetni a Molnak kártèritèst mert fukar nèp de az Adrián elkèri az 5 ötszörös árát..!!
Kicsit elírtam de azèrt az általam irt tètelbeis vennék a Most nèhány jó hír után..!! Most picit jó emelkedik a köolaj ára ès száguld USA a Fed beszèdre úgy látom most akarnak Mikulas rallyt pedig mar hol van Mikulas?? Azèrt lenne mit pótolni az emelkedèsben Bèten!!!? USA cèlara SP 500 7000!?
2926ft Na a nap vègèn felrántottak ez jó.. Indkativ ár 3000 tartósan tehát veszik gyüjtögetik 500 000millas zaroforg. Most kicsit azèrt adogattæk 2902ig mert a köolaj piaci ára csökkent.. MOL jó hír hatására szerintem piaccal szembenis tudná emelkedni mert mostanában nagyon speuklativ a Mol
Hat hogy az okosak gyüjtögetik e nemtom de visszavettem 2900 on mert kis hír hatására szerintem ismèt 3000ft talán mert a NISS nincs kifutva ès talán a Bolgár a rèszesedès lenne a legnagyobb üzlet a Feketetengeren bejárat az lenne a diverzikácio csocses!
Nagy a kontraszt, hogy mekkora hűhóval mentek el, illetve mekkora ma a csend. A bet.hu-n kellene megjelennie először, különben felmerül a törvénytelenség....de ahogy lenni szokott, az árfolyam és forgalom titokzatos véletlen okán úgyis beelőz...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.