Brutál amikor a MOL csúcsot tâmad akkor az ukrânok megtàmadjâk a Baràtsàgköolajvezetêket ès ismèt irány 2600ft MOL rèszvèny ár a 2900fthelyet Az ukrán támadàsokat nem lehet kiszâmitani talânsortoltàk aMolt 3050?
„Hírek érkeztek, hogy az orosz-fehérorosz határon található Druzsba olajvezetéket ismételten megtámadták – rövid időn belül harmadszor. A Magyarországra irányuló nyersolaj-szállítást ismét leállították.” https://www.kyivpost.com/post/65496
Én vettem a fáradtságot és megnéztem térképen is, nem szoptam be a clickbaites címadásokat egyből. Moszkva alatt, annak vonalától kicsit jobbra van. Több kerülőút is van, ahol jöhet az olaj Ukrajnába és azon keresztül ide.
"Az orosz olajhálózat, amely az agresszor államot és annak hadiipari komplexumát finanszírozza, továbbra is robbanni és égni fog, amíg az ellenség nem hagyja abba Ukrajna támadását- nyilatkozta a forrás."
"Beszélni kell az oroszokkalA külügyminiszter hangsúlyozta: Washington célja annak felmérése, lehetséges-e a konfliktus lezárása mindkét fél számára elfogadható feltételekkel. Bár Rubio szerint „bizonyos előrelépés” már történt, végleges megállapodás még nincs.A nyilatkozatokból kirajzolódik az új amerikai stratégia: miközben a pénzcsap elzárásával nyomást gyakorolnak Kijevre, a diplomaták a háttérben közvetlenül a Kremllel egyezkednek a területi kérdésekről, akár az ukrán vezetés közvetlen bevonása nélkül is a folyamat egyes szakaszaiban.": érik Ukrajna Trianonja.....Ennyit a gyors békéről....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.