Elakadni látszik! Egyébként is, ha osztalékra venném, azt nem most érdemes, majdnem egy év még addig! Árfolyamemelkedés reményében? Hát ezt kihagynám 2930 körül. Nincs miért kapkodni. R2914
Orbán Viktor: Brüsszel vegye le a napirendről az orosz energiahordozók kivezetéséről szóló javaslatát- ko -követés2025.06.15. 19:51Google PlayIndex appFriss hírek, történésekLetöltésOrbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán jelentette be, hogy Magyarország hétfőn hivatalosan kezdeményezi, hogy a közel-keleti háború miatt kialakult új helyzetre való tekintettel Brüsszel vegye le a napirendről az orosz energiahordozók végleges kivezetésére vonatkozó javaslatát, és haladéktalanul készítsen hatástanulmányt a közel-keleti háború következményeiről és a veszély elhárításának összeurópai módozatairól
"OTP osztalékkal korrigálva is mínusz ban van, több mit 3x osztalék esett le róla az idei csúcsához képest." Most. "Közben MOL lehet a jövő héten újra eléri a 3000-t. " Jövő héten. Mi lesz az OTP-vel a jövő héten? Az már nem számít, hát persze. Miért az OTP idei csúcsához nézed? Miért nem mondjuk a 12e-hez, amit szerinted sosem tud tartósan megtartani. Ezt 2 éve mondtad ugye? És tessék. Tud mit láthat a vak is? Hogy olyan összehasonlításokat csinálsz, ami téged alátámaszt. Egyszer a jelen van alapul véve, egyszer meg a jövő. Persze, a Brent. Az majd megmenti a MOL--t. 3 hét múlva meglesz az ukrán béke, az OTP szárnyalni fog. Na ez hogy tetszik? Látod, látod, milyen egyszerű nekem is példákat hoznom, amikre szeretnék.
Nem tudom hogy hagyja-e, de szerintem más sem tudja!? Vagy te igen? Nagyon elfogult vagy, ez hosszútávon minimum kevésbé jó eredményeket okoz neked a befektetéseid terén! Ha ennyire csak Molban tudsz gondolkodni, akkor ez számokban is megmutatkozik, de nem tudom te mennyire vagy önbevalló? Mindegy is, az számít hogy te elégedett legyél. Én mindenesetre örülök, hogy idén inkább a 4ig és Otp-t választottam nagyobb pénzekkel, Richternek már kevésbé. Egyszer még Mol is lesz a portfoliómban!
Egyébként én is így gondolom: hétfőn egy törvényszerű esés és később fundás iránykeresés. De az én várakozásom a MOL részvény árazására jelentősen alacsonyabb: egy éves időtávon (következő osztalékvágásig) 3500Ft várható érték 300Ft szórással. Szerintem ennyi van benne a jelenlegi körölmények mellett, ha semmi extra nem jön a képbe.
Régebben írtam, hogy 27xx-ért vennék, ha úgy látom, átértékelem és magasabban veszek, de még várok. Ha lemaradok, majd próbálkozok másik részvénnyel. Voltam már all-in régebben 1-2 papírban, többet nem leszek, nem tanácsos.
Nem. A valsag elso ijedtsegeben sokkal tobb szokott lenni az elado, mint a vevo. A felelem a penz elvesztesetol nagyobb ero, mint a moho spekulacios hajlam. Ugyhogy MOL jo esellyel esni fog hetfon, 1-2% minusz. Talan par nap mulva lesz a fordulat. Amikor mar latszik a valos piaci helyzet: kereslet/kinalat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.