Sajnos Trump személyével bejött egy olyan bizonytalansági faktor a többi mellé, ami még nem volt. Pedig eddig is volt elég, de amit az ő pozijában lehet művelni azt megmutatta az áprilisban. Volatilis időszakok jönnek a medve tényleg az ablakon fog kiesni a bika meg lassan fog feljönni a lépcsőn. A long certikkel nem fog ártani az óvatosság. Sajnos a hógolyó elindult és mire sok mindent elsodort gyorsan megállították, viszont most majd mindenki kémleli a hegyoldalt, hogy mikor indul újra. A bizonytalansági faktor még jobban növekedett ezzel a kóklerrel, sőt most mindenki kezd újraszámolni, újratervezni, mert az USA mindenkibe beletörölte a lábát és nem felejtik el. Az benne a legszomorúbb, hogy tényleg látnak esélyt ezek a csökkentek Kínával Tajvan miatt egy fegyveres konfliktust és a jelenlegi szövetségeseikbe rúgnak először. Hihetetlen, hogy nem okulnak a történelemből.
A nap végi nagy kötés az a záró kötés. Úgy alakul ki, hogy a normál kereskedési idő után van egy záró aukció (17-17:05-ig). Az ajánlatgyűjtési szakaszban nincs kereskedés, csak ajánlatgyűjtés, majd 17:05 után véletlenszerűen lezárják és kialakul a záró ár ott ahol a legtöbb megbízás teljesül.
Havonta 681.770 ft az osztalék adót is lekell vonni. De akkor is megéri! Az építményadó a megdrágult ingatlannal járó kezelési költségek alapján. Szerintem amíg Orbán van addig lesz oszti .Ha meg nem lesz Orbán akkor 4000 ft lesz a Mol. Ezért gyűjtöm én is.
ADJÁK ODA MINDEN ÉVBEN.......... élet beszél belőlem.. a bérleti díj? biztos??? amikor bejött a Covid ...Sopron 30 % a visszatakarodott oda ahonan jött.... erre rá az én ausztriai POSTÁS bérlőm egyből bemondta szeretné ha csökkentenék, mert mennek le az árak...
Sopronban kapni 30 nm es szép garzont 40 miskáért... abból kető 80.... mennyi a vesződés meg a hercehurca... ugyan má... KURVA JÓ EZ A MOL OSZTALÉK!!! 275 /DB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2,5 hónapra meg pláne....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.