https://telex.hu/gazdasag/2023/11/24/mnb-bankok-mbh-otp-csanyi-sandor-meszaros-lorinc-eu . No ennek a cikknek a felét se értem, de az lejön, hogy valami nem stimmel. . Eszembe jutott, hogy egyszer volt valami hasonló "kabátügye" az OTP-nek. Csányi nem engedhette meg, hogy tovább csökkenjen az árfolyam, merthogy a részvények adták a fedezetét valami kötvénykibocsájtásnak (vagy valami hasonlónak.) Akkor is egyértelműnek tűnt a lejtmenet, de tudatosan tartotta valaki azt árfolyamot. Később kiderült, hogy a Sertorius és az OTP közösen tette ezt meg. (Nagy játék lehetett ez a hitelező és az OTP között.) . Ha jól emlékszem akkor az lett a folytatás, hogy az eladói nyomás és tartás után emelkedésbe kezdett az árfolyam. . No ezért lényeges sokkal jobban a speka faktor mint bármilyen TA, funda hókusz-pókusz.
"Önigazolást anonim internetes fórumon se pro se kontra nem érdemes keresni." Tudod milyen nehéz ennek ellenállni?! :) . Ha tehetném 10x sok pluszt adnék ... Ez egy nagyszerű gondolat-mondat. Felér egy irodalmi mű mondanivalójával. A nagy nihilben akár filozofálhatunk is ...
5.5 óra alatt 550 M forgalom :D Óránként nincs 100:D lehet a neres lottóval foglalkozik mindenki. Ha az nem belsős kereskedés akkor semmi...... ugyanaz mint opus , megy fel aztán ha bentragadtál ráfázol :D Neresek tudják mikor kell beszállni meg ki, amint megvolt zárul a buli.
Hát ez így egyre melegebb. Én egy részt tegnap átmentettem MBHJB-be, ma még a leállás előtt sikerült kiugrani. 40%+. Szívesen visszaülnék ide, mert nyugodtabban állok fel a gép mellől egy kávéra, mint az MBH esetében, de egyelőre nekem nem bíztató a helyzet, pedig indokolt lenne egy felkör... szvsz
Míg nem zártad a trollmentest, azon ment a nyavalygás, h állandóan leszólnak, mert esést vársz. Elvileg ezért is zártad azt a topikot. Erre most házhoz mész a pofonért, és minden OTP-vel kapcsolatos topikban folytatod tovább a mártírkodást? Nem értem én ezt. Ha szarul esett ott, h leszóltak, akkor mi értelme máshol folytatni?
800 on mindig ott van egy 100 as vétel :D annyira látszik hogy manipulált. De az ilyen robotok nem szoktak egész nap működni. Vagy nagyobb pakk esetén lentebb teszik a szintet.
OTP részvényesek ide!