5k-t sikerült elég alacsonyan venni, így nekem csak jó. Valakinek meg megérte eladni az alján, de csak ő tudja miért. Később ez csak egy hír lesz a sok közül.
Pontosan! Az appeninn működésére semmilyen hatással sincsen ez a történet. Az ingatlan portfólió teszi a dolgát, termeli a pénzt.! Túl is lépünk ezen és a "bővítésre jó volt" jelzőn kívül említést sem érdemel majd..
Hónap végén félévest jelent, jó működési eredményt várok. Az ami ma történt, a továbbiakat sem befolyásolja lényegesen. Működünk tovább. Ez nem az a terep, ahol az Indotek naggyá lett.
Nem akartam kitérni rá, hogy a folyamatos eladások minden nap, egy bennfentes eladás része lehet! Nem volt igazából tiszta, hogy miért, de hát nem is lehetett volna. Nem zárom ki, hogy ennek az előzménye! Ez nem azt jelenti, hogy a cégtől, környezetéből, lehet egy ügyintéző, vagy zöldséges, akinél átfutnak az iratok, idézések, stb. és részvényes közben, vagy ismer olyat netán... :)) A kolbászsütő tuti benne van minden üzletben! Vajon miért? Ki tudja? :) Csak azért mondom, mert mindig a leszorítás a téma, ha valaki eladásban van...
Igazat adok... Akkor bízz benne és adj el minden részvényt, mert a tőzsdén a bizalom nagyon sérülékeny... Véleményem elmondtam, ezzel le is zárom, nem szeretnék politikai fórumot, topikot ebből. Minden nagyon szép és jó, maradjunk ennél! 👍🤣
Mindennek elhordták aminek tudták, miért akadályozta volna meg az EU-s képviselői pozíció azt hogy ha van valami sötét titka azt minden propi felületen, ami a kezükben volt, előhozzák? (és volt bőven a kezükben propi felület) Amúgy jogilag is csak az EP választás után nem tudtak már hozzá érni, előtte erre is bőven volt idő, utána meg ahogy mondtam lejáratni bármivel lehetett volna, EU képviselőség ide vagy oda. Szóval szerintem ha lenne valami igazi sötét folt azt a fideszesek tudnák, és ha tudják, akkor már rég előálltak volna vele (lásd a bekamerázott szobát).
Egy "nagyobb fontos" üzletembereknek, nem érdeke, hogy kitálaljon, mert magát is besározza vele. ...csak, ha sarokba szorul, de akkor is az egyesség a praktikus. Na ezért is tarthat majd "6 évig" egy vizsgálat...🤣🤣
Appeninn topik