mostanában nagyon szeretik a chatgpt-t kérdezgetni és kb fenntartások(és figyelmes átolvasás) nélkül elfogadni amit kifosik,főleg ha a legvége olyan ami a kérdezőnek tetszik:)
Még mindíg próbálkoznak a shortos csórikáim, mint a Jocek, az Orbitális, még valami T betűs, akik mindig akkor bújnak elő az odujukból, mikor lehetőséget látnak riogatásra, elbizonytalanításra hamis, vagy teljesen fals benyögésekkel. Talán már mehet el vissza az oduba.
most nézem, reggel kb 1500 darabbal "borították" le 737ről 721re, rögtön, miután vki vett 10ezer darabot 738tól 749-ig. aztán kis tételekkel adták, jóval nagyobbakkal vették. Vki későnkelő meg 11-kor borított egy nagyot. Szóval eléggé hézagos volt a könyv reggel. Ami nem is nagyon változott azóta se....
Igen az átértékelés is beleszámít az osztalékalapba... Ugyanakkor a pénz a cégben marad befektethető a különbözet. Illetve, ha akarnak többet, akkor az eredménytartalék terhére lehet fizetni. Szóval sok jelentősége nincsen szvsz, hogy mekkora az osztalékalap. Az számít mennyit termelt meg valóban a cég az operatív eredményeknek köszönhetően.
Én próbálom józan paraszti ésszel megközelíteni a dolgokat, és amit leírok ide azt próbálom megmagyarázni. Az is igaz, hogy nem mindig van igazam. Az nem igaz, hogy én a fellegekbe magasztaltam ezt a részvényt , most meg az ellenkezőjét mondom. Most is azt látom, hogy a cég pénztermelése stabil, kevés cég tud ekkora nyereségre szert tenni a BÉT-en, viszont a rövid távú kilátás jelenleg nem a legjobb, ezen az akvizíció illetve a kommunikáció változása sokat segíthetne, de közép és hosszú távon jó kilátások vannak. Farkasfu rajzai pedig tömény matematika, őrülj, hogy azokat megossza velünk..
Appeninn topik