Mondjuk esetleg maguktól is eszükbe juthatna ,hogy valahol a legalsó polc leghátsó részében lapul egy NY.R.T. -jük is .De ezek ilyen apróságokkal nem bíbelődnek.
A hétvégén voltam megint vásárolni az Auchan-ba. Mérleg nélküli kassza??? Szerintem szétlopják azt a céget, kizárt, hogy az a pár alkalmazott mindent észrevegyen. Nekem konkrétan felhívta az egyik a figyelmemet arra, hogy azonnal a szatyorba tehetem a cuccot. Másodpercentként több csippanás a kb 10 kasszánál. Kinek tűnik fel, ha néha egy sajt csak úgy a szatyorba pottyan. Jellineknek az app kikerült a fókuszból, akad dolga máshol is bőven. Amit persze sajnálok, de várom a változást és akkor lehet megint befektetőtársak leszünk.
Osztalék is fel lett terjesztve és leszarták. Pont az van, amit a nagy tulaj akar. Az új vásárlás fog itt csak reményt adni. Meg talán az opusba érkező újabb milliárdok csorognak ide is át, egyébként változás kell a kommunikációban, ha árfolyamnövekedést akarunk.
Azok akik srv miatt sírnak, azok miért nem terjesztették fel a közgyűlésen, nekem csak ennyi a kérdésem. Ha meg nem tette meg akkor felesleges ezen pattogni.
persze,hogy értem és nem csak ma hanem úgy általában megy a görcsölés tőled. amúgy volt egy időszak amikor mi voltunk alacsonyabban,utána talán 60-80ft volt az előnyünk. egyébként meg nem egy papírban kell tartani a manit,így amikor az egyik esik vagy stagnál a másik emelkedhet aminek lehet örülni:)
Opus saját részvény program. Ezt csak azért teszm ide, hogy lássuk mit meg ne mtesz a vezetés azért, hogy a részvényei egy normálisabb árfolyamot lérjenek. Valamikor itt is tojtak rá, hogy az opus részvények hogyan állnak, de 2 éve elkezdték venni a SRV és ezzel is szép eredményeket értek el, most a 710 ft a céljuk. Vajon itt az Appban mikor jönnek rá arra, hogy lehet ezt tisztességesen is csinálni, nem csak a befektetőik képébe hazudni a közgyűlésen? 2024. évi konszolidált beszámoló alapján számított saját részvények figyelembevétele nélküli egy részvényre jutó saját tőke értékét, azaz a 710 forintot. Amennyiben a saját részvények darabszáma eléri a Társaság mindenkori alaptőkéjének huszonöt százalékát vagy a megvásárlásra kerülő törzsrészvények összesített ellenértéke az 8.000.000.000, -Ft összeget úgy minden egyéb feltételtől függetlenül a vásárlás lezárul. Az OPUS GLOBAL Nyrt. a részvény vásárlások lebonyolítására befektetési szolgáltatót vesz igénybe.
a sok nem valós, és félrevezető dolgot író, személyeskedő és másokat gúnyosan hergelő fórumtagokat úgy látom a központi MODI elkezdte kiszórni - ehhez ezúton szeretnék Neki gratulálni (jobb később, mint soha)
türelem, szerintem mindenki sorra fog kerülni, akit csak a kötekedés és mások sza*ozása/kigúnyolása hajt - egész jól haladt az elmúlt napokban :-)
Szánalmas már az olyan ember, aki abba köt bele, hogy hány felkiáltójelet teszek a mondat végére! Az ilyet már csak sajnálni lehet, lehetne!!!! Vagy egy direkt kötekedő, szarkavaró, troll????
Appeninn Holding Nyrt.