Az Appeninn real topikot érdemes fellapozni! Április 15- én zárás után Fibonacccsi javasolja stop- loss- t Joceknak. Következő nap , szerdán ismét figyelmezteti hogy kicsit húzta feljebb! A csütörtöki napot mindenki ismeri!
Az esetek 95%-ban egyetértek Veled, de most nem. Ad 1: Hidd el, nekem is nagyon fáj a virtu nyerő bukó! Ad 2: a csütörtöki eljárásmód a leggaládabbak közé tartozik a BUX életében, simán benne van a top5-ben. Az egész arra ment ki, amit HighYield is leírt: a bennfentesek szépen terítettek az elmúlt bő 2 hétben 900 felett, plusz a bejelentéskori 1000-es napon, majd csütörtökön a maradékot is kitolták, ráborítva a népre. Ez régi Konzumos-Opusos és korabeli APP-os megoldás.Ad 3: Hagyjuk már ezt a miért nem adtuk el az esés előtt dolgot! Miért adtuk volna el? A közgyűlés döntésére vártunk, amit utána normális keretek között lehetett (volna) lereagálni! Főleg, hogy az erste rendszere is "egész véletlenül" lefagy. De így, hogy egy álmos napon ünnep előtti délután beböfögjük, amikor már a kutyafasza se nézi a piacot és szabin van a fél ország, kgy. előtt 4 munkanappal, na hagyjuk már!!! Ad 4: Szó sincs fajgyűlöletről, hanem NER gyűlöletről, azaz ahogy és amilyen módszerrel embereket, cégeket, életeket és családokat tettek tönkre, semmiztek ki. Aki gazdasági szektorban dolgozik és él, és ott napi/heti szinten találkozik ezekkel, az tudja miről beszélek. A többinek nem magyarázom, sokszor megtettem már az évek során, előbb-utóbb úgy is megtapasztalják ilyen-olyan módon.
Ő csak nyugodtan várja a 4-6 hónapig tartó korrekciót, az egy szép örökké tartó legelé kör lesz, nagyon kő lesz az árfolyamnak. Ezt köszönjük meg ennek a Tolvaj Dániának és a NER módszereinek! Elmennek ahova én gondolom!
Te látod az amcsikat??? Itt meg szünet van és illikvid piac és mégis esünk, mint a kő. Csalódás van ezerrel. Mi lett volna, ha nem közlik a faszságot csütörtökön? 1100-t nyaldosnánk.
Igen ,de a milliók égnek. Szerintem túl van ez az egész tolva. És ebben jelentős szerepe van a topiknak. Próbáljuk ki azt szerintem hogy közgyűlésig ne írjon senki. Mármint aki hosszú távon gondolkodik. Nézzük meg mi történik holnap
Szerintem a fórumozók jelentős része még most is vastag pluszban van. Ami miatt a felháborodás van, az a jelenlegi szabálytalan eljárás mód. Mi (is) a tulajdonosai vagyunk ennek a cégnek.
Appeninn Holding Nyrt.