Nekem nem tetszik, hogy a cigányokat romáknak nevezzük. Az sem tetszik, hogy a pártok díszcigány képviselőket juttatnak a parlamentbe. Szerintem a cigányoknak saját párttal kellene képviselniük a sajátos érdekeiket. A létszámuk megvan ahhoz, hogy többszörösen túllépjék az 5%-os küszöböt. Ettől még most a tiszára szavaznék.
Ma 11:30-kor elindulunk a Szent István Bazilikától. Egymillió lépést teszünk meg a békéért és a nemzeti összefogásért Nagyváradig. Tarts velünk akár csak pár méterre, vagy pár percre. Az útvonalat és minden hasznos információt megtaláltok az egymilliolepes.hu honlapon.Előtte még 10.00 órakor megnyitom Bódis Krisztával a Romák a hazáért fórumot. Ezt az eseményt is élőben közvetítjük.
Gyurcsány el https://parameter.sk/1236333/gyurcsany-el/ Magyarország kivétel a nyugati világban, ugyanis a politikai rezsim szélsőségesen központosított, fékek és ellensúlyok csak papíron vannak, a választás viszont nemcsak tisztességtelen, hanem aránytalan is. ... Ezt a sajátosságot látta át Orbán Viktor valamikor a 2000-es évek elején, és azóta Magyarországon csak két politikusnak jut igazi tér: Orbán Viktornak és egy Nemorbánnak, függetlenül érdekektől, ideológiáktól, társadalmi tagoltságtól. ... Gyurcsányt azonban nem engedte teljesen megbukni a rendszer, ami nem volt többé demokrácia, de szüksége volt a demokratikus díszletekre és azok közt egy Nemorbánra. Ám az ellenzék hiába kísérletezett, talán a politikai érzék hiányzott, talán az energia, talán a kellően vastag bőr, de senki más nem vált be ebben a szerepben – Magyar Péterig. ... a magyar demokrácia nem Gyurcsány jelenlététől ment tönkre, és a távollététől nem fog helyreállni.
100 százalékig biztos vagyok abban, hogy a Tisza vezet https://www.youtube.com/watch?v=o-QBZezHc-U _________ megint _______ Megint egy (szerintem) túl hosszú videó, de ha valaki nem áldoz egy órát az idejéből erre, annak javaslom az videó elején az egy perces összefoglalót.
A királyi rádióban mostanában sokszor elmondják, hogy Manfred Weber, a Tisza Pártot is soraiban tudó háborúpárti Európai Néppárt (EPP) elnöke keményen kiállt Ukrajna mellett, szerinte feltétel nélküli támogatás jár Kijevnek. ______ öngól _________ Szerintem is feltétel nélküli támogatás jár Kijevnek. Ehhez két szót kell megérteni: agresszió és szuverenitás. Ki az agresszor? Ez a kormánypropaganda nekem annyit mond, hogy ha elítélem az orosz agressziót és és értéknek tartom a szuverenitást, akkor szavazzak a tiszára. Meg annyit, hogy Orbán hatalmára a tisza még a dk-nál is veszélyesebb.
Tudjuk, akkor inkább maradjon orbán, szerinted az is õsszfogás ha megegyeznének és nem indúlnának egymás ellen, a mihasznák, kutyák már nem kõzõskõdnek?
Ha a tisza összefog az óellenzék bármelyik pártjával, akkor nem a fogok a tiszára szavazni. Az összetöpörödött óellenzéki pártok az elfogyó szavazóikkal már nem számítanak komoly tényezőnek. Nem szerintem nem számítanak annak, hanem a tavalyi ep- és önkormányzati választások eredményei szerint.
miért kéne együtt indulniuk-összefoghat a többi ellenzéki párt is -és amugy vannak kamarák civil szervezetek-szakszervezetek-csináljanak együtt egy pártot és induljanak el a választáson-tisza nyer és lesz mérleg nyelve is-viszont kiskanász nem tágít-minden hatalom nála van kár erőlködni-itt lesz örökké-addig mig erőszakkal el nem távolitják
Kizárólag Magyar Péter az oka, hogy nem egységes ellenzék indul Orbán ellen https://nepszava.us/kizarolag-magyar-peter-az-oka-hogy-nem-egyseges-ellenzek-indul-orban-ellen/#google_vignette _________ aha ___________ Kizárólag Magyar Péter volt az oka, hogy Orbán 2002-es bukása óta soha(!) nem indult egységes ellenzék Orbán ellen. A szavazók a 2024-es ep-választáson egyértelműen elmondták, hogy többé nem nagyon érdekli őket az óellenzék vergődése. Egyébként pedig mi abban a meglepő, hogy az ellenzék nem egységes és nem indul egységesen?
Lakner Zoltán: Orbán Trumpba bukhat bele https://www.szabadeuropa.hu/a/lakner-zoltan-orban-trumpba-bukhat-bele-elemzo-orban-viktor-magyar-peter/33401251.html A történelem fintora lenne, ha az Orbán-kormány végső soron Trumpba bukna bele, vagyis azokba a gazdasági következményekbe, amelyeket Trump eddigi kormányzása jelent ... - Nehéz elhitetni az emberekkel, hogy most azért rosszak a gazdasági adatok, mert 5 év múlva talán felvennék Ukrajnát az EU-ba. - Schmidt Mária mondatai a bucsai tömegmészárlásról gyalázatosak. - Mondjuk ki, hogy Magyarországnak nem ellensége Ukrajna, és nem lehet magyar érdek, hogy rosszban legyünk a legnagyobb szomszédunkkal, ahol százezres magyar kisebbség él. - Ha Magyar Pétert valamilyen jogi eszközzel kizárnák a választásból, attól még politikai tényező maradna, és egy sarokba szorított Magyar Péter nem a legkellemesebb ellenfél. - Nem kifizetődő a politikai ellenfél támogatóit hazaárulózni, hisz azok a választók nem lesznek többé átcsábíthatóak. _______ hosszú _________ Majdnem egy óra hosszú. Végignéztem, de negyedórás beszélgetés hatékonyabb lenne.
Nem mellesleg ezeket a több száz milliárdokat orbáncék ,a folyamatosan annyit szajkozott nemzeti hovatartozás,nemzeti egység,kereszténység,bla,bla,bla,szövegelés közepette,a magyar nemzeti bankból lopták el, nagyívben le..arva a magyar nemzetiséget.
"A világ eddigi legnagyobb bankrablásának a helyszínén, a Magyar Nemzeti Bankban is megkezdték a vergődést. Egy nevetséges, politikailag motivált eljárás részeként egy hete kaptam egy kérdéssort attól a Nemzeti Banktól, amelyből a vezetők segítségével legalább 650 milliárd forint közpénzt loptak el. Ezzel kapcsolatban tegnap felhívtam a nemzeti banki ügyintézőt és jeleztem neki, hogy a legtöbb felesleges és álságos kérdésre egy bohóc jelet fogok rajzolni. Azt is egyértelművé tettem, hogy a tőzsdei tranzakcióim kapcsán sohasem kaptam bennfentes információt és nem követtem el bennfentes kereskedést. Kértem az ügyintézőtől, hogy adja át a feletteseinek az üzenetet, hogy nem fogadom el, hogy az elvileg független Nemzeti Bank asszisztáljon a kormány propaganda által indított hazugság cunamihoz és hogy politikailag motivált eljárással akarja lejáratni Orbán Viktor megrendelésére a legnépszerűbb párt vezetőjét. Kértem továbbá az ügyintézőt, hogy adja át a jegybank vezetőinek az üzenetet, miszerint a leendő TISZA-kormány mindent meg fog tenni a világ eddigi legnagyobb bankrablását elkövető politikusok és jegybanki vezetők felelősségre vonásáért. Ez nem fenyegetés. Ez egy ígéret, amit be is fogunk tartani. A Nemzeti Bankból 650 milliárd forintot, vagyis minden magyar embertől fejenként 65 ezer forintot loptak el. Nem nokiás dobozokban hordták ki a szajrét, mint a szocik, hanem teherautóval. A bankrablást végignézte a legfőbb ügyész és az Állami Számvevőszék. Ott ültek a tolvajok között Orbán képviselői és államtitkárai, valamint a Dinasztia pénzemberei. A lopott vagyonból svájci kastélyokat, New York-i luxus lakást, 100 darabos autógyűjteményt, palotákat, Dubajban pedig nyaralókat vásároltak. Amerikában a Wall Street farkasa 200 millió dollárt lopott el, nálunk a magyar közpénz farkasai ennek a tízszeresét. Egy sima bankrablásért 10 év fegyház jár. A világ legnagyobb bankrablása mennyit ér? További jó vergődést, a hátralévő pár hónapra!"
Eközben az Orbán-infláció tovább száguld az élelmiszereknél és a szolgáltatásoknál. Az élelmiszerár-drágulás éves alapon 7 % volt, de a liszt 42,2, az étolaj 32,7, a tojás 26,1, a kávé 18,6 százalékot drágult egy év alatt. Még nem jelentkezett az aszály,a fagy ,az alapanyagok árának emelkedése,az egész amerikai őrület,meg az IB+ faktor.Semmi nem hiányzik jobban,mint egy 450 Ft-s euró és mehetünk a susnyásba.
Az ember memóriája csalóka és néha keverednek benne a dolgok.Szerencsére az internet segítségével minden a helyére kerülhet. A Tisza mint párt addig amíg MP színre nem lépett ,sehol nem volt,jelentéktelen pont volt a politikai életben. Ma szerencsére ott van ahol lennie kell!Remélem egy év múlva a kormányalakítás lesz a fő téma,Magyar Péter vezetésével. Más:A jóléttel kapcsolatban.Megnéztem-mert pontosan vezetem-az aktuális költségeimet az infláció jegyében.Siralmas képet mutat.A kajára költött összeg az előző év negyedévéhez képest 19.8%-al több,a rezsikiadás 18.3%-al,a vegyes költés egyedül a kedvezőbb,mert 27%-al kevesebbet költöttünk."Szépen" kijövünk nyugdíjas 3.2% -s emelésből,egyre fogyó tartalékkal. A jövő hónapban 13-án veszek egy príma vadiuj gatyamadzagot,hogy legyen mivel felkötni a gatyámat.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)