Én még várok. Megnezem mi lesz a napos gappel, és a 20 napos tudja e keresztelni az 50 naposat. Volt benne +20% nap. Ez figyelemre méltó, de csak most kezdem nézegetni.
Várd meg a hetes gyertyát és az amerikai piac a fo piac. Szerintem különben nem. Meg kell megerősítés. Ha ez csak a stoppok kikapasa volt a jelentés előtt akkor hetes jelet fog adni és bátran lehet vele menni.
24 fölé. Két gap van alattunk, 2 felettünk, nem számítva a hónapos gapet 36 körül . Az 50 hónapos még nyomja lefelé. Nagy kérdés, hogy ezeket a gapeket milyen sorrendben zárja be ....ha a jelentés után lefelé indul, akkor sajnos nem kell kapkodni utána...mondjuk szerintem semmi után nem kell kapkodni ....forint szerintem megy az 50 hetest tesztelni. 370 fölé
Ezt senki sem tudja. Én nem vennék, de nem vettem 30-on sem, tehát ne tekintsd a véleményemet mérvadónak. Többen vannak viszont, akik nyugodtan ülnek benne magasabb beszállóval is, ami persze szintén nem jelent semmit. Neked kell döntened.
Pillanat alatt keletkezett az óriási forgalom, ezért inkább szándákos lenyomás vagy a stop-ok kiütése volt a cél és nem klasszikus értelemben vett túlreagálás történt. Egyébként ment pár hónap alatt 50%-ot, úgyhogy emelkedett már azért eddig is. ;)
Semmi gond én is. Csak nyitott vagyok mind a két irányba. Jó jelentésre is van forgatókönyv. Fel az 50 hetesig és utána vissza bezarni a szigetet. Ebben az esetben megvolt az alja az is lehet. Sőt lehet, hogy senkit nem érdekel a jelentés. Majd a chart eldonti. Lehet mindenhez narrativat gyártani.
Ha a kamatok 4 %-ra mennek, akkor ezzel párhuzamosan az infláció is nőni fog, így a bevételek is nőni fognak, meg az ingatlanok értékei, ráadásul az új építések nullára fognak esni.
Eurós részvények vitasarok