A Carl zeiss részvény tekintetében viszont márciusban felveszem az osztalékot, és lehet, hogy sok évig felveszem..... Ebből a sza...ból nem higítok, 30,36- ön vettem, sajnos, kuka!
Közben jónapot: "A Mercedes Benz (ETR:MBGn) 57%-os visszaesést jelentett a 2025-ös nyereségében, a bevétele pedig 9%-kal esett vissza. A luxusautó-gyártó kijelentette, hogy autóipari részlegének profitmarzsa idén tovább csökkenhet, ami nehéz hónapokra utal, mivel a luxusautó-gyártó a magas költségekkel, a nehéz kínai piaccal és a globális vámokkal küzd." 50 felett csak photel&mozi... utána lentebb lehet izgi nekem. :)
Január 23-án írtam (#11345): - HelloFresh Visszapattant az 5,20-as aljról, de erőtlen. Short tovább nőtt 10,76%. A következő érintésnél törik. (igaz, az előzőre is ezt gondoltam :))
De már nem kell sokat agyalni rajta, 4,8-nál nyitott.
Az a baj, hogy már a jelentés időpontjára sem lehet sokat adni. Itt a Zeiss és a HF példája, de tavaly ugyanez volt Nordexnél, meg még ki tudja melyikeknél. Akár több héttel a hivatalos időpont előtt is bejelenthetik a lényeget.
€161 az 50 havi mozgóátlag, ez elképzelhető hogy már megfogta, persze hó végéig nem szabad ez alatt zárni. Elképzelhető hogy már a héten végetér a software-geddon, amit írtam, az is jó jel. Én 120-ra állítottam be az értesítőt.
Eurós részvények vitasarok