Azért ez shortzárás is lehet.
Havi: 6.602 a 200MA, ez lehet támasz ha 27én felette zár. Addig jelent is!
Havi RSI nem számít, mert a kovidban sem ment le túladott szintre.
Heti: RSI volt 18-20 is a nagy pánikokban, most 34, de divergens dupla alj van az áprilisi vámpánikkal.
Viszont!
Elég nagy tőzsdepánik volt amikor a szőke bornyú vámokat hirdetett meg. Ami részvény annál ma mélyebben van, az egyszerűen nem jó fundamentálisan. Ráadásul rákkutatósan néz ki a chart, nem autógyártósan.
Mi nem tetszik még a hetes charton? A €8-€10 körüli óriási előzmény forgalom.
Tegyük fel, hogy megvolt az alja már és megveszem 6.4nél. 8.2 visszaveri szerintem hónapokra.
A legnagyobb forgalmú gyertya a múlt heti, és az nem ígér fordulatot.
Egy trade-re jó lehet. Február 24. jelentés, a 8.2őt kitölti addig szerintem.Nem tudom, hogy leverik-e még 5.7-6.1 közé
Havi: 6.602 a 200MA, ez lehet támasz ha 27én felette zár. Addig jelent is!
Havi RSI nem számít, mert a kovidban sem ment le túladott szintre.
Heti: RSI volt 18-20 is a nagy pánikokban, most 34, de divergens dupla alj van az áprilisi vámpánikkal.
Viszont!
Elég nagy tőzsdepánik volt amikor a szőke bornyú vámokat hirdetett meg. Ami részvény annál ma mélyebben van, az egyszerűen nem jó fundamentálisan. Ráadásul rákkutatósan néz ki a chart, nem autógyártósan.
Mi nem tetszik még a hetes charton? A €8-€10 körüli óriási előzmény forgalom.
Tegyük fel, hogy megvolt az alja már és megveszem 6.4nél. 8.2 visszaveri szerintem hónapokra.
A legnagyobb forgalmú gyertya a múlt heti, és az nem ígér fordulatot.
Egy trade-re jó lehet. Február 24. jelentés, a 8.2őt kitölti addig szerintem.Nem tudom, hogy leverik-e még 5.7-6.1 közé
Eurós részvények vitasarok