Csütörtökön délutàn jelent az XFAB.A Melexis szerint a màsodik félévben megindul a növekedés az autóipari alkalmazàsok területén. A tegnapi nap viszont csúnya volt a felvezető ipar számára.
Őszintén? Lövésem sincs! :D Szó szerint alszom rá most egyet! :) De ha megint lemaradok akkor vegyetek, mert akkor rakéta! Ha vettem akkor várjatok mert lesz az még olcsóbb is! Tehát csak a szoki! :D (Nem befektetési tanács, csak a kontraindikációt anyatejjel szo.... magamba) :D :D :D
Nekem is van, ugyan ez. Mintha most extra mód senzitív lenne a kripto piac, és átvette a signál szolgáltató szerepet. Pár órával akár nappal előre jelzi az aktuális magasabb kockázatú részvények mozgását. Mostanság az esését. ( valahol jogos, de régen nem volt ennyire durva a korreláció ) A magam részéről még mindig várom az 5500-6000es ethereum árfolyamot :) már 1x higiítottam, és már az is minuszos :) a következőt 1500nál veszem, de remélem nem lesz rá szükség. Bízom a coint kipörgésében, ami maga egy elvileg árfolyam felhajtó mechanizmus és abban, hogy az ethereum technológiai felhasználása is hatványozottan fog elterjedni. Érdemes utána olvasni mekkora szeletet lefed az életben az alkalmazhatósága és a terjedése. Amúgy igy este ránézve egész dekoratív TA-s fordulós gyertyácska alakulhatna ki, ha így folytatja a napi aljról pattanást. Rossz ütemben vettem, most ki kell mászni belőle, lehetőleg az elvárt haszonnal. embert próbáló feladat
X-fab leszakadt, írány a 3, vagy le teljesen 2 ig. Szuper, 2 éve ülök ebben a hulladékban bukóban. Valszeg már soha nem lesz pluszos. Gyönyörű egy szar ez.
Én továbbra sem mertem venni, és látva az állást, jó döntés volt. Ha jól emlékszem korábban is írtam (de lehet csak magammal beszéltem meg 😁) hogy ha a 172-175 eurót nem sikerült tartósan áttörnie, akkor várható további esés, akár ~160-150 euróig is. Hát....majd kiderül
Fantasztikus a ThyssenKrupp! 2025 elején éve ösztönösen 4 EUR körül jól bezsákoltam. 2024-ben 2,38 volt a minimum, de a lassan megvalósuló békefolyamat miatt 4-ért is láttam benne fantáziát. Most úgy nyaldossa másodszor a 12 EUR-t, hogy közben év vége felé fialt még plusz 1/5 TKMS-t, ami ma darabja 98,5, tehát majdnem 20 EUR egy eredeti ThyssenKruppra vetítve. Ez együtt 31-32 EUR között van, ami kb. +670%. A MÁK-nál eközben egy év alatt kemény 2-3%-ot fialt az EUR, igaz, azt legalább adómentesen. :)
Carl Zeiss Jó hírek, ezért már majdnem elérte a 28-at is. :) "ZEISS Medical Technology announced today that China's National Medical Products Administration (NMPA) has approved the ZEISS ARTEVO 750 and ARTEVO 850 ophthalmic microscopes. The microscopes provide high quality optical and digital visualization for both anterior and posterior segments. With upgrades spanning both hardware and software, the newly approved microscopes supporting ophthalmic surgeries ensure more precise operations and greater surgical safety with enhanced resolution, RGB illumination and full compatibility with the latest generation of ZEISS's cataract workflow." https://finance.yahoo.com/news/zeiss-announces-nmpa-approval-china-230000775.html
Eurós részvények vitasarok