Topiknyitó: buythedip 2024. 01. 22. 22:09

Eurós részvények vitasarok  

Nem tudtam valamiért a 'Külföldi tőzsde' kategóriát kiválasztani, de talán segít egy moderátor ha ez a topic lesz a fórum sztárja.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
einstein kedd, 11:29
Előzmény: #11539  simonzoli13
ez az összeg, ha a szabályozásokat és a napi átlag forgalmakat figyelembe vesszük közel 3hónap tőzsdeikereskedési napra elég, reméljük evvel időt nyer a cég és befutnak azok a bejelentések, hírek, amik trendet fordíthatnak. Minen esetre egy 170-175 fölé zárás és konszolidáció jót tenne
simonzoli13 kedd, 11:09
Az Adidasnál februártól elindult a részvény visszavásárlási program is! 150-ről pattanhatna!
buythedip kedd, 10:08
Előzmény: #11533  thinkpositive
Igen, jön fel a short toplistában hétről hétre.
Nagy mókamester, mert ma meg -5%ban van.
thinkpositive
thinkpositive kedd, 09:25
Előzmény: #11528  Seri

Én nem, pedig tegnap reggeli vétellel már meg is lett volna 5% egy nap alatt.
Ami megy elméletben az nem megy a gyakorlatban. :)
nyuszibroker kedd, 09:21
Én vettem, legyetek bátorak jeligére ☝️. Na meg novot is... 
Renaultal meg minusz 15%on reménykedek, nehogy leforduljon.
bpp kedd, 09:15
daimler +3,3%, egy eves nezetben 45 korulrol pattant vissza tobbszor.
thinkpositive
thinkpositive kedd, 09:10
Előzmény: #11526  Bob
26-án még 43 felett volt, onnan a háromszögben maradva maximum 5% lehet.
Azt hiszem maradok Zoltanovitsch-al, várok hogy essen, aztán majd nézzük ahogy megy nélkülünk. :) Azért majd nézem a jelentés körüli reakciókat, hátha meglátok valamit.
Steico-t mondhattad volna korábban is, azt hittem magányos farkas vagyok/voltam vele.
thinkpositive
thinkpositive kedd, 09:01
Előzmény: #11522  buythedip
Biztos azért indult, meg mert olvasták a portfólis cikket. :D
Te hogyan illeszted a képbe a 2 hónap alatt 5+%-al megnőtt short állományt, ami összességében már több mint 15 millió darab részvény, a kicsiket nem számítva. Én nem tudom elképzelni, hogy valaki milliós nagyságrendben short-ot nyisson 6 alatt, hogy majd felette visszazárjon. Tévedett? Az összes? Lehet, de lesz eszközük, hogy javítsanak. Csak akkor tudom elképzelni, hogy megindul, ha valami extra jó hír érkezik, de ilyen szerintem nem lesz. Ha mégis, akkor viszont rakéta. Ma minden szuperzöld, úgyhogy a lehetőség adott.
2 héten belül 5 alatt. Senki ne hallgasson rám, mert én sem hiszem már el. :)
einstein hétfő, 22:48
Előzmény: #11524  simonzoli13
a magam részéről újra gondoltom az egész adidas sztorit....
nagyon gyanús a ciklikus intézményi disztribúció, ahogyan periodikusan adják, evvel egyre lejjebb és lejjebb tolva. Megnéztem a számomra felfedezni vélt nagy ciklusokat elliot szerint, és a bejelentésekre gyj-kre adott rv árfolyam választ
... nem tetszik, itt nagy esélye van annak, hogy tévedtem a vétellel és elkapkodtam. Ha ez a helyes vagyis valóban én voltam túl optimista, akkor ennek nem itt az alja, hanem sokkal lejjebb ( akár 25-30% ). De a "mini" ütem most 4-6hét up-ot jelezne, vagyis a rést betölthetné, 160-165 között. Na ha ott gyanús mozgás lesz, én a magam részéről megpróbálok kimenekülni belőle a követkető 10-15% heti öntés előtt. De ha adja ISTEN oda vagy aköré esne egy cég vezetői bejelentés:
     i. kínai piac javulásáról 
     ii. marginális várakozások erős javulásáról
     iii. új stratégiai áttörésről 
akkor akár trendforduló is jöhetne, de máskülönben szerintem még keserves lesz. Talán a foci VB-be vetett hit megtámogatja. 
Ha nem jönnek a hírek, akkor a pénteki emelkedés befulladásához hasonló dolgok a várhatóak. Remélem a jó irányba indulunk. KIderül, de én figyelek és ha kell kiszórom. Légy óvatos!!!
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch hétfő, 22:44
Én
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch hétfő, 22:42
Előzmény: #11482  thinkpositive
Szímensz Gyógy
Engem az 1 es opció érdekel (de sztem ez már senkit sem lep meg) Óccón v sehogy! :D 
Amúgy köszi az 5 letet! Figyelem :)  Az unalmas biztosakat szeretem (Olcsón megszerezni...kivéve ha drágán szereztem meg ...) :D 
Seri hétfő, 22:15
TKA február 12-én jelent, igaz?
Seri hétfő, 22:13
Előzmény: #11511  thinkpositive
És a legnagyobb nevek közül ki vett az elmúlt két napban SAP-ot? 😁
FeherTibi hétfő, 22:05
Előzmény: #11506  Ishar
Nekem annak idején mazlim volt a Rafival. 13.24-en vettem, és kb 50 %-ot kerestem fél év alatt. De jobban belemenve a történetbe, miért vettem (vagyis mit mondott a bróker) : olcsó a részvény, és ott egy "story", hogy a Rafi- Strabag között lesz valami, fél éven belül. 2023 őszérol van szó. De már nem emlékszem a konkrét "story"-ra. 
Én nem vagyok jó tőzsdés, sokszor buktam. De hiszem azt, hogy aki foglalkozik a témával, tanul, jó hozzáállása és stressz tűrő képessége van, van ideje gondolkodni és pár millió Forintja van, az meg tud gazdagodni. A tőzsde nem annyira a véletlenek játéka 
Bob hétfő, 22:04
Előzmény: #11482  thinkpositive
Siemens Healt.: Én a 2-es opcióta szavazok. Jan. 26-án beszálltam Én is azért a 15+ százalékért. Ha az megvan akkor vagy menetelünk tovább vagy kiüti majd a stop loss. 
Bob hétfő, 21:56
Steico: Irány 27.xx. Ott kap egy stop losst és meglátjuk.
simonzoli13 hétfő, 21:55
A nap végére az Adidas- szépen visszaesett, kíváncsi leszek a holnapi napra nagyon! 
Seri hétfő, 21:23
Előzmény: #11498  thinkpositive
Bízom a cégben, de már nem bírtam tovább elviselni a nagy mínuszt. Az a baj, hogy a portfólióm túlságosan nagy részét tette ki. Hibát hibára halmoztam, ez van. De mivel még mindig bizakodó vagyok, így azt az opciót választottam, hogy csökkentem 50%-al a kitettségemet. Fájó volt realizálni a sok mínuszt, de így nyugodtabb vagyok.
Csak épp most jön az újra befektetés problémája. 😅
buythedip hétfő, 20:45
Hellofresh 6 felett, +9.25%, forgalom bíztató, 6.2 feletti zárás kéne péntekre.
Puma hasonlóan erős volt ma, de a Hellofresh jobban néz ki. Pumánál a 26.21 komoly ellenállás, két dolog viheti fölé: jó jelentés február 26.-án vagy konkrét felvásárlási ajánlat a maradék részvényre.
feel
feel hétfő, 16:30
Előzmény: #11503  zsoltee77
+7.4%

Topik gazda

buythedip
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek