Csak az Adidas, SAP, VNA t követem. Ezek közül csak VNA van. Annak is szarul néz ki a technikai képe. A másik kettőt sem piszkalnam bottal sem jelenleg. SAP az ORCL nagyon nehéz helyzete miatt akár nagyon mélyre is mehet. 120 környéke. Mind a kettő komoly hónapos fekete gyertya. Alj vadászatra jók, de nem biztos hogy eltalalod.
"Én vettem tavaly SAP -ot egy tanácsadó véleménye alapján..." --- Hagyd ezeket a bohócokat! Nekem annó a Raiffeisen-t nem javasolták 13 euró környékén, aztán 12.70-re mégis beálltam venni. 12.72-ig jött le, a többi azóta pedig már történelem.
A vállalat tavaly nem termelt profitot, az elemző szerint azonban az idei üzleti évben ismét nyereséges lehet majd, ráadásul dinamikus növekedésre van kilátás a profit és a profitmarzs tekintetében is.
Én nem vennék semmit! Mivel az utolsó kopejkám is benn van az Adidas- Zeiss -Sap-Vonovia papírokban ! 80- 5-5-10 százalékos arányban! Kivárom, kiülöm! Az Adidas- 154 eurós átlagáron van pl
Amúgy szerintem teljes Respect hogy a szavazásokon a "nem vennénk ezen az áron" vélemények domináltak mind 3 rv esetében. Adidas SAP Zeiss. Szerintem ez most bölcs szemlélő üzemmód... Frissek még a reccsek. Én is inkább figyelőn vagyok. Érdekes tény h a FF ben is bedobtam hasonló szavazást a Microsoftra és hasonlóan leszavazódott ott is most 2 fel 9 le. Szentimentünk szerintem tök helyesen óvatosságot jelez! :)))
Eurós részvények vitasarok