Szia Zoli, regisztrálsz egy kereskedői platformon, pl az invesing.com-on (ez a leg ismertebb) Nincs költsége, viszont kifejezetten kellemes felület. Majd a kiválasztott rv-nél hozzáadod a "Create Aler" kis harang ikonnal a kérést. Beállítod, mire kérsz riasztást, jelen esetben SAP 220euró alatti szintjére, Ha alá megy értesít. De működik a TradingView-en is, kb ugyanezen az elven. Ha elakadsz, csinálok képeket és mutatom.
a grafikonra nézve, igazán jó vétel 220körül volna, be is teszek egy értesítési kérelmet, ha lemenne addig amúgy az elmúlt pár napban feltünően megszünt a korrelációja a nasdaq-al, kíváncsi leszek a folytatásra
Szia Zoli! Fogalmazzunk úgy, hogy reménykedek benne. Sok poziból, főleg amcsi tech cégekből most kiléptem. Nagyon sokan várnak egy 10-15 %-os korrekciót, lehet hogy pont ezért nem lesz. Talán, ha a FED mégsem csökkent vagy csökkent, de ad egy olyan kommentárt, hogy most jó ideig ennyi volt, akkor az sztem okozhat egy kis korrekciót. FRancia piacot sztem érdemes árgus szemekkel figyelni a bizalmi szavazás miatt, ha ott kialakul esetleg egy pánik hangulat, akkor érdemes bevásárolni!
Puma elemzés from UBS: "Investing.com -- Az UBS pénteken kelt közleményében a Puma SE részvényeit a korábbi „eladás”-ról „semlegesre” minősítette , 12 hónapos célárfolyamát 16,3 euróról 20,9 euróra emelve. A brókercég közölte, hogy bár a Puma fundamentumai továbbra is gyengék, a hangulat megváltozott az Artemis német sportruházati cégben lévő 29%-os részesedésének esetleges eladását övező találgatások miatt. Az UBS megjegyezte, hogy a piac valószínűleg kevésbé a rövid távú nyereségnyomásra, és inkább a tulajdonosi fejleményekre fog összpontosítani, ami korlátozhatja a részvény lefelé irányuló kockázatát.Az elemzők kifejtették, hogy a Puma továbbra is strukturális kihívásokkal néz szembe, beleértve a nagykereskedelmi csatornáinak szükséges megtisztítását, ami legalább egy évig is eltarthat, a termékpaletta újraindítását, valamint a márka lendületének fellendítése érdekében valószínűsíthetően nagyobb beruházásokat igényel. Az UBS előrejelzése szerint a Puma EBIT-marzsa 2025-ben mindössze 0,6% lesz, ami 2026-ban mérsékelten 1,3%-ra emelkedik, és csak 2029-re tér vissza az egyszámjegyű árrés középső értékéhez. A nettó nyereség várhatóan 230 millió eurós veszteséget mutat 2025-ben, mielőtt fokozatosan helyreállna.A rövid távú gyengeség ellenére az UBS közölte, hogy a Puma közelgő stratégiai frissítésével kapcsolatos várakozások alacsonyak, ami azt jelenti, hogy a befektetők még a szerény előrelépést is örömmel fogadhatják. Az olyan intézkedések, mint a belépő szintű árakra való összpontosítás, a marketingbe és a termékfejlesztésbe való újrabefektetés, valamint az osztalékfizetés felfüggesztése, segíthetnek a vállalat pozicionálásának javításában. Az UBS becslései szerint legalább a 2026-os pénzügyi évig nem fizetnek osztalékot.A minősítés felminősítése az értékelési módszertan változásával is összefüggött. Az UBS a tisztán diszkontált cash flow modellről a kevert megközelítésre váltott, amely a diszkontált pénzáram és az eszközérték/árbevétel 50/50 arányú keverékét alkalmazza. Harmadik féltől származó hirdetés. Nem az Investing.com ajánlata vagy ajánlása. Ez a kiigazítás 20,9 euróra emelte a célárat, ami közelebb áll a Puma jelenlegi, augusztus 28-i 20,68 eurós kereskedési árához. „Mivel a jelenlegi értékelési szintek már egy többéves mélyponton vannak, a lefelé irányuló kockázatok korlátozottnak tűnnek, így a kockázat/nyereség kiegyensúlyozottabb marad” – mondta az UBS." Hát az holtbiztos hogy én már a szerény előrelépést is örömmel fogadom. :D
stabil funda, talán tartani tudják az éves célokat, vámok azért bezavarhatnak., némi osztalék Legutóbbi négy elemzői ajánlás: Deutsche Bank - VÉTEL - 310 EUR Baader Bank - VÉTEL - 270 EUR Jefferies - VÉTEL - 290 EUR UBS VÉTEL - 300 EUR Hosszú távon jó vételnek tartom! :)
Todi él, mint hal a vízben. A Financiál forekasts topikban közvetíti a német fórumokon szerzett ismereteit. Ott tudsz vele beszélni, vagy üzenni neki ha akarsz.
Szomorú amit írsz és felháborító! Mocskos világot élünk! A bankoknak ki vagyunk szolgáltatva! Amikor vagy 20 éve feltöltöttem a telefonom elütöttem egy számot, amit rögtön észre is vettem, azonnal hívtam a szolgáltatöt, hogy tévedtem, kérem korrigálni! - Kiröhögtek! Buktak a pénzem! - Az nem volt jogtalan gazdagodás? - Viselnem kellett a tévedésem következményeit, egyszerűen szóba sem álltak velem. Pedig megmondtam milyen számot tévesztettem, módjukban állt volna azt inaktiválni. Én meg legyek toleráns a Stellantissal meg az Erstével?
nekem a nyugidijamat vonták le 250 euróval , meg kb még valamilyen személyi jövedelmi adó elmaradásra 2024 re késedelmi dijat összesen kb 200 eurót , amikor 0000 jövedelmem van Mo-on a nyugdijamon kivül. A osztalék után autómatikusan vonják az adót , eladásom nem volt. Azt hiszem búcsút inthetek a 450 eurótól , a 250 eurót azt sem tudom hogy ki vagy kik tiltották le . Azt hiszem búcsút inthetek neki , ezektöl nem fogom vissza kapni ,
Köszi - tanulmányozom! Időközben az Erste válaszolt: "Tájékoztatjuk, hogy megkeresése alapján Társaságunk B-2025-1156. azonosítóval panaszkezelési vizsgálatot indított. A vizsgálat lefolytatására Társaságunknak 30 nap áll rendelkezésére, ezt követően annak eredményéről elektronikus úton nyújtunk tájékoztatást.Szíves türelmét előre is köszönjük!"
Eurós részvények vitasarok