A Degroof 6 euróról 7.20 ra emelte a célàrat.Ezzel a kedélyek is kicsit lelohadtak.Bizom benne ha az USA kinyit jőn egy màsodik vételi hullàm.Szvsz 8 eurót megér rövidtàvon.
Kivàló szàmokat tett közzé az XFAB silikon.Az éves kilàtàsokat felfelé módositotta,az EBITDA 7% al javult 51 millió USD-ra.A margin is 24% on alakult,a várakozásoknak megfelelően. Az autóipar magas szinten stagnàl míg az ipari alkalmazàsok 37 és 14%al növekedtek.Az éves àrbevétel 840-870m USD között vàrható. Làssuk meg lesz e ma a 7 euró.:)
Azt nem tudom hogy Trump mai gyógyszeripari Orbánisztikus sarca mennyire lógott be az európai kereskedésbe de akkor annyit mondok ma (pénteken): Dánia: Novo Nordisk ;)
Nem vitatom... nekem csak az a baj h benn vagyok... :D Na igen 10 ért meg én is venném mint a cukrot! :D Már ha addig nem jelent cső... Najóóó most olvastam h olyan lassú szenvedős lesz a jövő év.. s idén ősszel pedig mutatják be az új talpraállító terveket. Ha ebből lehet valami... akkor majd kiolvadunk valahol. :) Az oké h Adidas Nike nagyobbak de tán csak nem hagynak veszni egy olyan márkát ami azért a földön jól ismert. :)
Egy kis segítséget kérnék EUR részvény eladásával kapcsolatban.Ma adtam el Hensoldt részvényt. A rendszer kevesebb hozamot mutat mint a kikerülés és a bekerülési ár különbsége. Meg van csillagozva és van is egy mondat magyarázat, de azt nem értem :-( A hozam oszlopban 167,5 EUR-nak kellene állni. Ezt látom: Bekerülés adatai Kikerülés adatai Jóváírás Bruttó hozam % Összesen 2.270 EUR 2.437,5 EUR * 0 EUR 46,25 EUR 2,04 * DCI (Kétdevizás Strukturált Befektetés) termékek esetében a Kikerülés adatai oszlopban csak a befektetett devizában lejáró (tehát nem konvertált) termékeket vesszük figyelembe.
Eurós részvények vitasarok