Nagyon röviden? Azt hogy 100 nál venném! :D Aztán ha a 100 at is mint kés a vajat? Nem tudom (Jelentést még nem olvastam... majd hamarosan) 30 as P/E nekem EU ban horror. DE: nagyon népszerű a márka és a rv is. :) Szal lehet P/E ellenére is olyan patt h pislogunk. :D Majd hétvégén befobózom és funda.. Sztem most a funda hírek jobban adhatják az irányt merre. Még látatlanban (Pumát tudom csak) de erős a sejtésem h Pumánál megint szebb íve lesz a csártnak :) (Pumát sírva temetem) :D
Commerz pápára ment a nagy örömködésben. Többiek várnak sorsukra: AXA Allianz OMV VIE CARR(nem bír talpra állni) DTelekom Vonovia(kicsit csalódás lett, 26-on vennék, de 30-on meg adnám)
"Mercedes: Az autógyártó előrejelzése szerint 4-6 százalék között alakulhat az autószegmens idei EBIT profitmarzsa, a vámbejelentések előtt, még februárban 6-8 százalék közötti szintekkel számoltak. A Mercedes előrejelzése alapján az amerikai vámok hatása 362 millió euróval vetheti vissza a társaság profitját. A második negyedév egyébként nem alakult kifejezetten erősen, igazított működési eredmény soron 1,99 milliárd eurós profit mutatkozott, ami kevesebb mint fele a tavalyi eredménynek. A bevételek 9 százalékkal estek vissza, 33,15 milliárdra, így az idei egész évre alacsonyabb bevételt várnak a cégnél, mint 2024-ben." . Mondjuk ott is vannak már méltatlan autók bőven. Illetve a megbízhatóság kapcsán is akadnak csúnya hírek.
A piac igyekszik beárazni mindent, és a rossz hírek korai kiadásával már nem tud esni a mai jelentésre, mert a legutóbbi hírnél nem rosszabb. Ettől még nem jó a jelentés, de emelkedhet rá és fog is szerintem.
Én Puma jelentést nem láttam, szerintem holnap lesz, de múlt héten mégis kiadták a Q2 rossz híreket, miért? Jó nem lett a Porsche jelentése, de vannak benne bíztató hírek. A lényeg az, hogy van egy meghirdetett dátum az eredményekre, amit vársz. Egy héttel előtte nyilvánsosságra hozzák a legrosszabbakat kiemelve (-92% profitabilitás) lemegy az árfolyam és ma a hivatalos jelentés napján emelkedni tud, így valakik egy hét alatt sokat kereshetnek. Ha nem pörög fel a világgazdaság, és a H1 salesben a vámok miatti előrehozott vásárlások is benne voltak, akkor nem lesz meg az éves cél sem darabszámban sem semmi másban.
Porsche: -az első félévben €400M a vámok miatti veszteség -2025 guidance 37-38B €, 5-7% return of sales a korábban várt 6.5-8.5% helyett, cashflow margin 3-5% a korábbi 4-6% várakozás helyett -ebben már emelt árak vannak -H1 sales 18.16B, return of sales 5.5% -magyarul a második félévre ugyanezt várják -H1 operating profit 1.01B -146.931 eladott autó H1ben -H1 net cash flow 3.94B Nem tudom, miért tesznek közzé egy héttel a jelentés előtt adatokat - de csak a rosszakat kizárólag, a jókat elhallgatva - , mint a Puma, hacsak nem azért hogy megvehessék az esést és a jelentés napján már emelkedjen. A számok az elemzői várakozás felett vannak nem sokkal. Zöldben fog zárni.
Ez is egy olyan cég amit már nézegettem fél szemmel, de nem mélyedtem el benne. A hullámok tetőpontjai 2007, 2011, 2018 és 2022-ben voltak. Ha így nézzük, akkor néhány éves távlatban valóban jöhet egy újabb csúcs. És itt már látszik némi fordulós jel is. Hetesen viszont még mindig egy csökkenő csatorna látszik, aminél éppen egy lokális hullám csúcsáról fordul le. https://invst.ly/1bmbjj Holnap jelent. Ha kedvezőek a kilátások, akkor hosszú távra érdemes lehet beszállni akár most is, de ha nem biztos, akkor inkább megvárnám a piaci reakciókat.
Én nem vadászom, de néhány hete már nézegettem és arra jutottam, hogy nekem még drága. A tegnapi esést követően újra megnéztem és még mindig nem változott a véleményem. Két dolgot ajánlanék megfontolásra. Az egyik, hogy nem jelentésre, hanem jelentés előrejelzésre esett. A jelentés csak jövő héten (6-án) érkezik. Vajon egy minden bizonnyal rossz jelentésre fog emelkedni? Nem mellesleg úgy néz ki csúnyán mellélőttek a korábbi jóslatokkal. Az általam figyelt cégek jelentéseiben közel sincsenek ekkora kilengések a várakozások és a megvalósulás között. https://www.analyticsinsight.net/news/novo-nordisk-stock-drops-20-after-cutting-2025-sales-forecast A másik, hogy ez bizony nagyon nagy és egyre növekvő forgalommal esik még mindig, igaz kezd túladott lenni. Visszapattanás benne lehet, de én egyelőre nem látom sem fundamentálisan sem technikailag a fordulós jeleket. https://invst.ly/1bmb08 +1: Nem nyugtat meg a könyv szerinti érték sem, de azt le sem írom milyen alacsony. Stratégiai pakkal szerintem csak a jelentés után a tényleges számok ismeretében, de ne hagyd magad lebeszélni, ha biztos vagy benne. Én sokszor várok a jónál is jobb lehetőségre, ami néha nem szokott eljönni.
Apropó! Novo Nordiskre vadászik még valaki rajtam kívül?? :D (Ó mily kár h limitált vagyok most free kessben...de fontolgatom h letörjek egy kicsit a stratégiai pakkból) :) Ti dán DDK ban vennétek v USA ban dollárért? (ahogy látom ez utóbbi nem otc market a Novo ra, bocsánat ha blődésget írok néha) :D
Tisztelem Működésed s bátorságod (valóban a jó értelemben) hogy tudsz mersz veszteséget realizálni... na nekem itt komoly elakadásaim vannak így én még tartom a zéró körüli meglépés hmmm vágyálmát.. :D s 22,2 körüli eladási ajánlatokkal várom a Pumát felfelé minden nap...ki tudja meddig. Ám HA nagyon leverik jóval 20 alá... 18 alá (14 már igazán horror de 15-16 os célárak is jöttek) NA AKKOR fogok jönni a: "Szerintetek csődbe megy a Puma"? kérdéssel! :D
A Puma részvényt lehet, hogy jó volt eladnom, még veszteséggel is, mivel, ha, a holnapi jelentése rossz lesz, akkor szakadhat tovább. A lényeg, hogy, ha tudom, kerülni fogom a jövőben az egyedi részvényeket! A Porsche is holnap jelent, gáz hogy már előtte esik. Sok sikert kívánok mindenkinek!
Eurós részvények vitasarok