Természetesen előfordulnak pl. LEG portfóliójának egy része a Kelet-német és lengyel területekre összpontosul. Pont emiatt én Vonoviát jobbnak tartom mert a szememben akár magán- akár befektetési célra az ingatlan legfőbb értéke a fekvése. De a gcp-t nem követem. Nem ismerem a portfólióját.
Köszi. Azt hittem a portfólió összetételben vagy lokációban is előfordulnak érdemi különbségek. Tudom célárakkal tele a padlás, de GYC-re éppen tegnap jött egy új a GS-től. "On Wednesday, Goldman Sachs analyst Jonathan Kownator upgraded Grand City Properties SA (ETR:GYC:GR) stock rating from Neutral to Buy, setting a new price target of EUR13.20, down from the previous target of EUR13.90." https://www.investing.com/news/analyst-ratings/goldman-sachs-lifts-grand-city-stock-to-buy-target-to-eur1320-93CH-3948478
Vagy úgy lesz a növekedés, hogy évente 30%-kal drágábban adják ugyanazt.👍 Ilyen téren autósoknál sokkal korrektebb az Absatz és Umsatz. Ott pontosan látszik, hogy az eladott darabszám is nőtt vagy csak az autók lettek drágábbak.
Kotnyeleskedek, elnézést! A kazánom is 108 % hatásfokkal dolgozik. A Rheinmetáll miért ne dolgozhatna 130 %-os hatásfokkal? Csupán számítási methodika kérdése az egész. Ha úgy akarják meglesz ez!
Illetve sokan hihették hogy Trump visszavonja a vámokat. Egyébként bármikor visszavonhatja, őt ismerve. Persze erre alapozva senki se vegyen fel pozíciót.
Ez nekem is eszembe jutott, az egyetlen változás hogy április 2 helyett mától lesznek, ez nem tudom hogy ér-e -6%-ot a Porschénél, de nyilván nem, mert már veszik meg az esést. Vagy pl. az usába semennyire nem exportáló Renaultnál a gap down nyitással ez csak market sentiment szinten függ össze. És abban is egyetértek, hogy a negyedéves jelentések fogják megmutatni az irányt, lehetnek lejjebb is az autósok meg feljebb is, elvégre a vám az csak valószínűség a kevesebb eladott autóra, és a jelentés lesz a bizonyosság vagy cáfolat. Szerintem most egy hónapig nem jelent egyik sem.
Meg akartalak róla kérdezni, hogy néztem Rheinmetall előrejelzést ahol a követjező években évi 30% bevétel növekedést várnak. Ok , hogy van megrendelés de hogyan lesz képes a termelőkapacítását ennyivel növelni (üzem, képzett munkaerő, nyersanyag stb)? Vagy eddig nem 100%-on üzemeltek?
Mercedes meg Bmw esetén nem tudom ez mekkora piac. Én így látatlanban fizetőképesnek Európát, Usát és Kínát gondolom. De nem utazom autósban tehát nem vizsgáltam a kérdést. Az biztos, hogy pár hete a Thyssen bejelentette, hogy az autóiparba beszállító részlegéről 1800 embert elbocsájt. Ez azért nem túl bíztató jel. Gondolom jobban rálátnak erre mint mi.
Emelkedés jöhet az ún. Mercosur országok felé. Kb. 300 millió lakos, de Usa-hoz képest nyilván kisebb fizetőképes kereslettel. Itt éppen a 25%-os vámot készülnek eltörölni. Ursula sorra tárgyalja a kereskedelmi megállapodásokat, így bővülés jöhet India, Dél-afrika esetében is. Ettől a Trump vádja még probléma.
Őszintén nem értem, hogy miért “lepődik” meg a piac a 25% vámon amikor ez már talán decemberben is köztudott volt. Még a mértéke is. Most akkor eddig hol volt a piac előre áraz dolog? Amit én a német autósoknál a vámoktól függetlenül nem látok: hol fogják tudni növelni az eladott darabszámot? Kína? Már 1-2 éve csökken az eladásuk. Usa? Vámok után? Európa? Az utóbbi időben egyre többször parkolok le BYD autó mellé. Én akkor vennék eu autóst ha választ tudnék adni a fenti kérdésre.
Az autós részvények jönnek vissza! A piac beárazta nagy részben a 25 százalék vámot, továbbá lassan fizeti a jó osztalékot is, szerintem, talán ősszel lesz ott a Mercedes és a Volkswagen, ahová írtad! Szvsz.
Igen! Én is erre számítottam! Ám több napja..tán hete akartam kérdezni Titeket ki hol mikor venne (HA venne) EU-s autós részvényt... (A tegnapi Trump hír és a mai nyitás után meg különösen aktuálissá vált most a kérdés) Esetleg egy dupla alj Merciben 51 körül, VW 80 körül? :) Szóval Ti meddig várjátok le és mikor vennétek? (Észrevételezem hogy a szektor most kapta meg az utolsó ütést, avagy hírt, így a mostani helyzetben az európai autógyártás jövőjére "fogadunk" aki hosszú távban gondolkozik , s nem csak egy rövid emelkedésbe! + pénzügyi ár -apály jelenség az Atlanti-óceánon merre migrál a 2 kontinens között a pénz rövid -közép avagy hosszú távon)? :)
Eurós részvények vitasarok