DTE: a josoltnal kevesebb EBIDTA AL. volt nyitaskor -4% is. Viszont 0.9 EUR osztalek (tavaly 0.77 EUR volt). Lehet hogy tulsagosan nagy lett a panik? Vgy meg lejjebb toljak...
OMV-nál ami "árfelhajtó" lehet az az eurozóna bankjainak likvidításfölöslege ami a legutóbbi adatok szerint 2850 mrd euro, egy hatalmas összeg. Ez hajtja a DAX-ot és ennek a farvizén az ATX-et is. Ha jól emlékszem az ATX-ben az OMV részaránya 10% felett van. Ezért van valószínűleg az is, hogy a német autósok emelkednek az utóbbi időben, holott a helyzetük semmit nem javult, sőt: Mercedes például úgy emelkedett a jelentés után, hogy az EBIT marzs a 2023-as 12,6%-ról 8,1%-ra esett és a FCF is jelentősen romlott. Ráadásul az előrejelzésben a cég az EBIT marzsot tovább csökkentette 6-7%-ra hozzátéve, hogy az USA vámok ezt még további 1%-kal csökkenthetik. Egy ilyen jelentésre naná, hogy emelkedni kell! André Kostolánynak nagyon igaza volt, hogy a tőzsdék emelkedését vagy csökkenését a pénzbőség vagy a pénzszűke határozza meg elsődlegesen.
Hogy ne tűnjön úgy, hogy valamiféle gurunak akarom beállítani magam, leírom, hogy van sok részvényem, ami nem indult még meg, és van néhány, amivel komoly mínuszban vagyok. Annyi a különbség az átlag kisbefektetőhöz képest, hogy majdnem 20 év tapasztalatom van már benne, és mindegyik részvényt a saját elemzésem alapján választottam ki, számviteli adatok vizsgálata alapján. Ez utóbbi azért fontos, mert árfolyamesés esetén tudom, mennyit ér számomra a papír, így a tartása nem kényelmetlen, illetve nem függök senki más véleményétől. Például, a Commerzbank vételemnél a kutya nem vett volna európai bankrészvényeket.A figyelőlistámon nincs olyan, amibe épp most beszállnék, de írok párat, amit tartok, és még komoly emelkedést várok benne (néhány év múlva a szememre lehet majd vetni, hogy nem valósultak meg a várakozásaim): Volkswagen; Repsol; Raiffeisen; Lufthansa; Aroundtown. A Rafival 58% a hozamom jelenleg, de szerintem még van benne kakaó.
Azt lehet tudni, hogy jelenleg mely részvények vannak nálad figyelő listán befektetési szempontból? Hol kezdenél belépni ezekbe a cégekbe? Előre is köszönöm, ha megosztod ezeket az infókat.
Mostanában Thyssent nem követem de amikor benne voltam a hajózás egy eléggé nyereséges ágazat volt. Az acél vitte el az összes többi üzletág nyereségét. Kérdés számomra, hogy az EPS várakozások mekkora részben tartalmazzák a hajó üzletágat? Érdekes lenne látni, hogy nélküle mekkora nyereséget várnak az elemzők.
Olaj leomlott, OMV meg zöld, ez nagyon jó jel! Polytec folytatta a kitörést. Bayer lassan túlvett lesz, és ellenállások jönnek, aki jókor vette, az egy részét lője ki a héten.
Eurós részvények vitasarok