https://postimg.cc/fVBNbnf6 Hetesen ráraktam 3db párhuzamos vonalat A narancssárga egy zászló volt, ami kész van. Elindult a korrekció. Ha a pirosat/kéket átütjük, repülhetne egy kicsit.
Jöjjön is! A rövid hozamok mennene3k még lejjebb, ha nem lenne ott az MNB támasza. Az államnak, a cégeknek és az embereknek is olcsóbb lesz a hitelezés, finanszírozás.
Hetes aljak emelkednek. 367.5 inverz fej váll, aztán repülünk. Ez a 2023-as mélypont. Ellenállásból támasz. Fidesz Light > Irány a forint gyengítés, jönnek az EUR MRD-ok, már csak ezért is. Kicsit kimélyült a Duna medre Paksnál, számoltak vele, én is ;-)..:D
Az amerikai GDP - nél (2025) már kétszer akkora a tőzsde értéke. Valamelyik értéknek előbb - utóbb változnia kell. Na, vajon melyik fog előbb? Warren Buffet szerint "játszás a tűzzel"
"Tipikus short beszállók előkészítése, aztán valahogy -hogyhogynem hétfőre 1x csak jön egy -2%, a nagy semmire, hogy HÚ pánikolnak a befektetők a magas hozamok miatt, pénteken meg le se szarták." --- Mert a hétvégén volt idejük rendesen átgondolni a dolgokat. :)
Nem minden van ATH-n. Én nekem van egy olyan spekulációm, mely szerint ez a mostani nagy USA örömködés egy kisebb beszakadás előjele. A nagy semmire rallyznak, de mire megy ez a rally? A FED kamatdöntés óta +25bp-t repültek megint felfele, erre megy a rally vagy mire? Ja persze dniel szerint: A piac dönt, hát persze, a nagytőke. Én sem akarnék esni, már csak, ha nagyon muszáj, addig meg csapatjuk ütjük verjük a longot, a tamtamot. Tipikus short beszállók előkészítése, aztán valahogy -hogyhogynem hétfőre 1x csak jön egy -2%, a nagy semmire, hogy HÚ pánikolnak a befektetők a magas hozamok miatt, pénteken meg le se szarták.
Magyar Állampapír tulajok