Szerintem kTamás azóta fideszes amióta nekik reszeltek! Ez olyan mint amikor olyan veterán autókat gyűjtesz ahol rég megszűnt a gyártó és soha többé nem tér vissza. Pl: NSU, Simca stb
Én a két kifliért némi pénzbírsággal súlytanálak,de hogy orbán hívő vagy évek óta, ráadásul úgy hogy elismered te is a lopásaikat, biztos hosszú évekre bevarrnálak.
Varga is annyira megtalálta a felelősöket, mint ahogyan most Magyar Peti, sehogyan. Nincsenek felelősök. NJE alapítvány 150MRD MNB alapítványok 500MRD meg amiről nem tudunk. Én lopok egy kiflit, ülök 2 évet.
"ezt viszont nem varrnám se Varga, se Nagy Márton nyakába." Nem is kell,nyakukba vették ők ezt a szerepet önként és dalolva. Nem emlékszem, hogy bárkinek kötelező lett volna orbán kezére aszisztálni.
"megbízható szövetségessel" Varga a megbízható! Aha! Aki bűnsegéd volt az mnb kirablásában. Aki most éppen tiborcz tőzsdei manipulációját védte be. Mengele meg orvos volt,ugye?
De, az AI nagyon is tud hazudni, főleg ha forrást nem kérsz tőle. Hallucinál. De valóban, az egyesek által itt úgy imádott fideszék alatt hetente kellett újraszámolni a költségvetést, ezt viszont nem varrnám se Varga, se Nagy Márton nyakába. Vitézy-t se hagyták rendesen dolgozni. Orbán elvárta a jó híreket, úgyhogy csak akkor tudtak megmaradni mellette, ha KSH-ztak - k sokat hazudtak neki :) ő már caak egy ilyen vezér volt. Tessék, konkrétumok: A Kiszámoló blog írásai és a gazdasági portálok elemzései alapján az elmúlt évek összesített évközi büdzsé-átírásai a következőképpen alakultak:
2025-ben: 46 alkalommal módosították a költségvetést.
2024-ben: 37 alkalommal írták át a számokat, összesen 3930 milliárd forintnyi tételt mozgatva meg.
2023-ban: 55 alkalommal változtattak az eredeti kiadási terveken.
2022-ben: 61 alkalommal nyúltak a büdzsébe.
2021-ben: 85 alkalommal módosították a költségvetést, ami átlagosan 4 naponta egy-egy új átírást jelentett. [1, 2, 3]
Az AI csak nem hazudik: Varga Mihály nemzetgazdasági, majd pénzügyminiszterként töltött évei (2013–2024 között) alatt a folyamatosan változó gazdasági környezet miatt évente többször is kényszerült a költségvetési hiánycélok újratervezésére. Újratervezésére= emelésére.
Akkor én rosszul emlékszem. Varga is nem 1x tervezte újra, aztán rájött, h a 2x2 néha 5, és inkább elment az MNB-be, mert ott ezt a matek feladványt nem kell kiszámolni.
Varga mindig is jól tudott számolni, nagy mártonnal nem említhető egy lapon aki egy tiszteletlen pöcs volt Patai Mihály vissza is szólt neki mert kóstolgatta őt, Matolcsy se sokáig bírta marcika pofáját, egy ilyen összeférhetetlen senkiházi kártékony sötét alakra volt igénye orbánnak!
A tényállás az hogy orbán nagy mártonnak nagyobb hatalmat adott mint Vargának, egy újoncot helyezett előtérbe egy több mint 30 éve megbízható szövetségessel szemben!
Magyar Állampapír tulajok