igen. Megkapod a kulcsszavakat. Puyin retteg, orbán is retteg, és Spiller is :) juj juj a félelmetes MP mi lesz velem. Na jó szerintem dumcsiztunk eleget. Nem te vagy az abszolút nulla a fórumban de a 3ban benne vagy. : )
Abban az országban ahol a jegybankelnök 100 millárdokat lop,ahol a miniszterelnök veje az ország egyik leggazdagabb embere,ahol a miniszterelnök c*gánysori cimborája 10 év alatt a világ!!!!! 1015. leggazdagabb emberévé tud válni,ott miért pont a statisztikai hivatal ne csalna!?
Aki jár boltokba, az látja, hogy hazugság az egész, amit a KáderSH tálal inflációs számként, mióta a főnök belengette az egyszámjegyű inflációt és pont meg is lett 9,9%-kal. Akkor indult a kamu.
Kettőnk közül nem én rettegek attól (lásd lakás topicos rettegéseid), hogy mi lesz akkor, ha MP nyer. :)) Ott árultad el magad, hogy te is NER cickókón élsz, mint "sikeres vállalkozó". :)) A következő nickeddel majd jobban figyelj Ibiza Nudli zajec Spiller.
KSH manipulációs vádak Tátrai és Gábos állítása leegyszerűsítve az, hogy az általuk készített hisztogramok azt mutatják, hogy kiugróan sok ember jövedelme „éppen” a szegénységi küszöb fölé került. Szerintük ennek természetes módon nulla a valószínűsége. Úgy vélik, hogy az Eurostat adatai alapján 2018-tól a jövedelmek eloszlása Magyarországon torz képet mutat, amit a kutatók más uniós országokban nem tapasztaltak. A kutatók szerint nem csupán egyes években, hanem rendszeresen megjelenik ez a torzítás, és az érintett jövedelmi sávok rendre politikailag érzékeny zónában, a szegénységi küszöb közvetlen környékén helyezkednek el. Ráadásul a KSH adataiban az egyfős háztartások 14 százaléka pontosan ugyanazt a jövedelmet mutatja tízmilliomod pontossággal, ami statisztikailag értelmezhetetlen. A cikkben megszólalt Németh Zsolt, a KSH korábbi elnökhelyettese is, aki megerősítette: szerinte ilyen adateloszlás természetes módon nem jöhet létre, a torzulások súlyos szakmai hibára vagy manipulációra utalnak. További gyanút kelt a kutatók szerint, hogy a KSH kutatószobájában az Eurostat által is visszaigazolt, toronyformájú görbéket sem engedték kivinni, miközben ezek nyilvános uniós adatbázisokból is előállíthatók. A Válaszonline szerint a bizalom megrendült: a magyar szegénységi mutatók a nemzetközi összehasonlításban is használhatatlanná váltak, az UNICEF emiatt ki is hagyta Magyarországot 2023-as jelentéséből. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250402/statisztikai-botrany-a-ksh-visszautasitja-a-manipulaciora-vonatkozo-vadakat-752145
ja ja biztosan. Kicsit olyan kisszeltündés. Odapuposkodott egy bulira de nem engedték be mert nem volt a listán erre azt mondta "nem is baj úgy is tudunk egy jobb bulit." akkor miért nem oda ment? :DD már mondtad aki ügyes az ner cici mert ha neked nem megy akkor másoknak sem sikerülhet. Igen bele kell nyomni sok energiát amíg egy jó céged lesz aki hitelképes és jó a működési modellje. Könnyebb irígykedni de ezt mindenki maga érzi. Ennyi lenne egy élet? Irigykedés, sárdobálás, fura hozzászólások.. szomorú.
Az szép benned, hogy el sem tudod képzelni azt, hogy léteznek eurós befektetések is. Leírtam már, hogy mire kell az euró. Az, hogy most 400, 405 vagy 410, nem oszt, nem szoroz, a cél a fontos te kis NER ciciken élősködő "vállalkozó". :) Megbarátkoztál már azzal, hogy lassan vége a számodra szép világnak és buktok?
dobd el ami a kezedben van az nem jó. Én mindig tudom mit beszélek és van mögötte tartalom. Kicsit frusztráltnak tűnsz. Megvan még a kis drágaságod? Tudod 410 és e feletti kis cukiság.. Aranyos volt amikor megijedtél saját jóslatodtól... elment a maradék pmap kamat és most 400alatt van az eur.. Tetszett a klikk. mondogatták 410felett..."áááá én máá minden friss pénzemet EURba nyomom. "
Mondod ezt te Ibiza Nudli zajec Spiller, aki egy másik ember betegségével védekezik, hogy miért lett kitiltva Stocklandyardról, amit maga az érintett cáfolt meg.
koszi. itt egyebkent a MAP+ nak azzal a "rugalmassaggal" hogy csak 0.5% a nem kamatfordulos esetleges kivetele, sem inkabb ez a jobb opcio? arra gondolok h diszkont kincstarjegynel azert sakkozgatni kell h hany honap. mondjuk most igy hirtelen nem is tudom kincstarjegynel mi a visszavaltas osszege. ( ha nem varom meg - vagy itt nincs ilyesmi? ) koszi elore is a segitseget.
Ebben ne nyissunk vitát, mert nem számolod bele , hogy a 23-ban fizető papírt 22-ben kellett megvenni. Amit 23-ban vettél (ha vettél ? amúgy tudnád ) az 24-ben 16% és 25-ben 19.1%. 2év 35.1%. A 22-ben vett papírok 4.55-6.89% között fizettek 23-ban, igy jön ki a max 42% . Szívesen!
Magyar Állampapír tulajok