Igen mint tudvalevő,szoros kormányzati érdekek mentén haladnak a nagy általánosságba véve, ebben az országban pedig főleg, az inflációs célszámkitűzések,mesterségesen kormányzati koordináták megadásával.Szorosan a kormány érdekei mentén, alapesetben.Viszont az elmúlt időszak (2éve)nem tekinthető alap esetnek.Ezek után jöhet megint az alap korszak.
Én most személy szerint azt tervezem,hogy lecserélem a 6 éves gépjárművem újra, a régi autó beszámítás lehetőségével, amelyre a február 20-án kifizetett kamat el is megy.A névérték valószínűleg megy első körben fixmápba.Nem hiszek benne,hogy megint túlfutna az infláció.Ha csalással is,de kordában fogják tartani.A csalással meg köszönő viszonyban vannak, mint tudjuk.
Közeledve az új PMÁP kamatifizetési időszakokhoz. Az elmúlt 1 hónap fényében, ki miben lát fantáziát? (Azt is leírhatjátok esetleg, hogy miben biztosan nem). 1. Kamattal mi a terv? Itt főleg arra lennék kíváncsi, hogy a visszaforgatott részt (ha visszaforgattok bármennyit is) Ti mibe raknátok/rakjátok (ha állampapír) 2. PMÁP tőkével mi a terv (marad-nem marad, részben marad)?
Diákként még a nyerőgépen lett 20 forintból 500.. Kár hogy kétfele kellett dobni, mert haverral 10-10 ft volt a betársulás mértéke. 4x dupláztuk a 3cseresznyét, és azért elgondolkodtunk hogy megvesszük a Microsoftot.. Mondjuk az amcsi srácnak aki DJT-re dobott fel 1M+ USD-t már nem volt ekkora mákja, de tanulságnak nem rossz.. ejnye-bejnye: https://www.youtube.com/watch?v=cLRG3LVvQuo
a A papíromat egy év után, a fordulónapon 3,5% haszonnal visszaváltottam. Sírva sétáltam az Árkádban, ott volt egy automata és vettem 100 eFt-ért 2,22 db ETH 2019.12.12.-én.Majd 200 eFt-ért 5,66 db ETH 2020.03.11. Most nézem a RevolutX-en 1db ETH 1 049 000 Ft. Sajnos 80 éves vagyok, 8 általánost végeztem, nem tudom kiszámítani, ez mennyi % többletet jelent, félek az asszony haragjától. Ti mit tennétek?
Nekem ez a 401 környékre a korábbi 386,2-t idézi, amiből lett egy erősödés. 375/376-ig. Én egy 390-et látok bele, ez alatt kb senkinek nem érdeke az erős forint. + TA alapon (testek végpontjai - legerősebb támaszok hetesen)
Magyar Állampapír tulajok