Te látod a kamatot, jó neked. Tudom rendben lesz , de most csak az látom , hogy a 26/J és a 30/I kamata eltűnt a számlámról. Történetben semmi nyoma, pénzszámlára kértem ott sincs. Ezen javíthatna a kincstár
Látom megint ki lettek fizetve a kamatok. 3számlamra jött pénz, holnap meg extra sok kamat jön Sokan eladták,nem bíznak a kormányban. Vettek eurot az meg bement 401re most. Ilyen ez. 😀
Szóval azt mindod azért veszi meg tőle tízszeres áron, kész lakás négyzetméterár felett a szerkezetkész irodaházat az állam mert szervilis? Vagy a hentes ajánlotta be az államnak? De szerintem legalább ne kormányellenes propagandát tolj az állampapír topikban.
szokásod demagógia. Tuggyuk a fél Magyarország a Miniszterelnöké. A veje pedig már akkor vagyonos családból érkezett amikor elvette a leányt. Hogy fedezet nélkül csupán a hirneve alapján kap banki hiteleket ez a bankok szervilis viselkedése ő meg hülye lenne kihasználni nem beszélve a hirtelen jött kapcsolati rendszerrel. Az emberi viselkedés ilyen. Ha Orbán veje lemegy a henteshez akkor tudti a legjobb kiszolgálást kapja mert hátha megemliti majd a királynak. A bankár is nyalizik és ha esetleg meg tetszene említeni a miniszterelnök úrnak.. és hamiskásan vigyorog a sárkányfű árus. ismered ezt a svéd viccet?Kohn mondja a fiának: Ábrahám 30 éves vagy, itt az ideje, hogy megnősülj és én valami állást keressek neked. - Ki jönne hozzám, hiszen én nem nagyon ismerek senkit, nem értek semmihez - mondja a fia. - Mit szólnál a Bill Gates lányához ?? - kérdi az öreg. - Hááát.... Nem lenne rossz..... Elballag az öreg a Bill Gateshez és azt mondja neki: - Helló Bill! Mit szólnál hozzá, ha a fiam elvenné a lányodat feleségül? - Na ne Kohn! Miért adnám oda? Ki a Te fiad - kérdezi. - Hát Ő az Amerika Nemzeti Bank elnökhelyettese - feleli az Öreg. - Hát lehet róla szó..... - vakarja a fejét Gates Elballag az öreg az Amerikai Nemzeti Bank elnökéhez és mondja neki: - Fel kellene venni a fiamat ide a bankba alelnöknek! - Na nem, miért venném? Ki a maga fia? - kérdezi az elnök? - Hát nem tudja? Ejnye.. Ő a Bill Gates veje....
nem tudom milyen idézet és miért nekem címzed. Ez alapból igaz bármelyik ETF-re tőzsdeindexre. ha 20éves távlatot nézel folyamatosan mennek fel. Mondjuk senki nem nézi a hozzá tartozó inflációt mert pl a mostani USD értéke sem a 20évvel korábbi
A magyar miniszterelnöknek,a családjának,meg a jegybankelnöknek és a családjának 20 év sem kellett ehhez a mutatványhoz és még csak adni sem adtak semmit cserébe,ha jó alapot választasz,ott viszont jól jársz te is,meg az alapkezelő is. Ezt üzletnek hívják. Amit a miniszterelnök,meg a jegybankelnök csinál(t),azt meg rablásnak.
nekem januárban lejárt a 33I ezt eladtam és a kamatokkal együtt nagyrészt elutaltam egy befektetési tőzsdeszámlára másrészt ment a folyószámlára. márc, ápril, máj, júliban járnak le a PMAPok. x egyelőre a teljes befektetési portfólió 60% kincstár lesz kb 40% tőzsdei befektetés. A tőzsdéken várok esést ezért csak finoman és hagyok bőven a hirtelen változásokra puskaport. x a magyar tőzsdén már vettem magyar részvényeket kb fele pénzből, eladom veszem hoznak valamennyit bekészítve EUR és USD készlet, lesznek külföldi részvények ETF-ek, meglátjuk. x tehát várhatóan 60% marad kincstárnál, ez a pénz valamilyen arányban megy fix-be BMAP vagy addig kialakul. a tőke 4%át visszaforgatom a tőkémbe, ezzel növelem az azon felüli hozam sorsát eldöntöm esetleg elköltöm. Azért nézegetek más lehetőségeket akkor még megosztanám ezt a webkincstáras pénzt. Alapkezelőket kizárom esetleg valamelyik bank prémium ügyfeles megoldása érdekelhet. x Ha EUR, USD eléri a vételi ingerküszöbömet akkor veszek a kincstári készlet és/vagy a tőzsdeszámla valamilyen arányában.
Magyar Állampapír tulajok