Már règ át kellett volna vinni. 2032/S idèn decembertől 25 Dec 03 ig fog 20.6% ,ot fizetni, szóval megèri átvinni. Kötvèny lejárata 2032, de 18 èves kora után bármikor felveheti ( logikusan 25 Dec után)
Nem munkanap a mai! Én is azt hittem, de felvilágosítottak hogy ez lett “ledolgozva” valamikor Dec elején egy szombaton, tehát szombati napnak minősül. Azaz boltok, áruházak, stb nyitva vannak, de hivatali, banki és egyéb ügyintézés nyista!
ma munkanap volt, de pl. a tőzsde és a kincstár is zárva tartott ma. Az árfolyamok hétfőiek már 23-a este óta. amúgy ez nem általános, én sem nagyon láttam még ilyet, hogy teljesen bezárjanak, de most így jött ki.
Talán szünetel a webkincstár? Létezik az hogy DKJ 250625-ös nincs eladó? Rendelkezést újra befektetésről funkciót használta már valaki? Ott 01.20-as lejáratot elfogad újra befektetésnek DKJ 250319-esre. Persze csak akkor derül ki hogy sikeres-e. Kis tétel, gyakorlatilag tesztelem a rendszert.
A T+1 nap tudtommal a vásárlás utáni teljesülésre vonatkozik. Eladásnàl (régebbi Pmáp-okokkal, Dkj-val és régi Máp plusszal van tapasztalatom), ha zárásáig történt a tranzakció , akkor mindig 1-2 órán belül a számlán volt a pénz. Ha zárás után, akkor meg másnap reggel 8-kor.
Nincs kamatfizetés most. De az ünnepek alatt megkapod előre a kamatot sok napra (valaki írta itt). Kb mint a hétvége, pénteken megkapod a hétvégit is. Gondolom emiatt nem engedi eladni.
Sziasztok 2027N állampapírt akarnék visszavàltani mert át akarom tenni 2024 tbsz-re,de azt írja ki hogy nem lehet visszavàltani kamatfizetes vagy lejárat előtt. Akkor most nem tudom visszaváltani az állampapírt?
Köszönöm. Igen, olvastam hogy a kamatot nem kapja meg. De pont ezért lett gyanús hogy milyen konstrukcióban van a babakötvény, mert a kamata elenyésző. Közben úgy néz ki nem aktuális a kérdés, a gyerek most akarja elkölteni a teljes összeget.
Igen. Azt kérdezze meg a “másik” bankban, hogy van-e következménye annak, ha átviszi a pénzt a màk-ba (van ahol pl a kamatot nem kapja meg ha elviszi a pénzt). És ha tud, fizessen be 1.2 MFt- ot a mák-os szla-ra jövőre (utolsó befizetés lesz).
Magyar Állampapír tulajok