Emlékszem, mikor én elkezdtem fórumozni, akkor úgy volt ötös a népszerűségem, hogy csak 1-2 posztot írni. Azóta is ötös vagyok, még úgy is, hogy valamelyik szektatag (valódi) klónokkal biztosítja, hogy mindegyik posztomon több legyen a mínusz mint a plusz. Az aktivitásom meg akkor ment le 3-ról 1-re, amikor egyszer régen 10 napra felfüggesztettek, és azóta is ott ragadt. Akkor jöttem végleg rá, hogy ezek a "minősítések" gyakorlatilag semmit nem mutatnak/jelentenek...
Sziasztok, szép estét kívánok mindenkinek. Olvasom a hozzászólásokat, hogy miért adhatják a papírt egyre alacsonyabb árakon, amikor SRV van. Saját véleményem szerintem, a kijött hír, miszerint a MOHU felülvizsgálja a koncessziós gyakorlatot, illetve, hogy a regnáló kormány is áttekinti a hulladék gazdálkodási folyamatot, elbizonytalaníthatja a kisbefektetőket. A SRV-t eladásra használhatják, amíg az tart. Hogy látjátok ezt a dolgot?
En most nagyon be vagyok havazva meloval, igy eselyem se volt... iden mar voltam amugy egy masik ceg kozgyulesen, jovore esetleg elnezek, bar ez az igazolas begyujtes bonyolitja... srandardrol kiderult valami konkretum?
Az a legérdekesebb az egészben, hogy “ Valakinek” reggel hirtelen sürgős volt eladni 20k darabot 9,26 ért. Most meg már nem adja, pedig van vevő 9,5 ért is. De ez a “ Valaki” holnap is el fog adni egy nevetséges mennyiséget egy nevetséges áron. És ez így fog menni amíg meg nem veszi a cég a megcélzott mennyiséget.
Leírtad a tényeket, meg a véleményedet hozzá, jönnek is a dislikeok ahogy kell.! Tökéletesen egyetértek, nem sikerül felnőni a nagyon bonyolult "feladathoz", egymás alá licitálva kapálóznak az eladóin..! Hát, nagy az isten állatkertje, ez is jól szemlélteti! A cégnek ez természetesen kedvező, legalább több pénzük marad mire elérik a vágyott 10 millió darabot...
Úgy néz ki még mindig nem sikerült "felnőni a feladathoz". Az SRV program 3. hete működik. Látszik, hogy komolyan gondolják. Az elmúlt héten is sikerült közel 500 000 db-ot vásárolnia a cégnek a BÉT-en. Még várhatóan 10-14 hétig folytatódik is az eddigi döntések alapján. Normális működés esetén a részvényárra ennek pozitív hatással kellene lennie. Ezzel szemben a cégnek egyre csökkenő áron sikerül saját részvényhez jutnia. Jún.8. és 12. között 10,09-ről 9,81 átlagárra csökkenve. Gratuláció részvényestársaink kiváló döntéséhez. Azoknak is akik ma 9,30-ért adták.
VERTIKAL Group Nyrt.