A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Langsam spaciren. Szerintem nem fogják olyan forrón enni a kasat. 385, az elég merész. Nekem inkább az a kérdés, hogy az éves bollinger kozep felett tud e zárni. Jelenleg 371 körül.
EURHUF: Tegnap a 11 órás gyertya zárásnál már sejteni lehetett az áttörést, ahogy körzőre pontosan oda szúrt fel 4fillér! különbséggel ellenálláshoz, mint augusztus elején és nem is nagyon akarták véka alá rejteni... a "várt" ~385ig nyitott lehet a pálya aztán ott kiderül a folytatás.Leteltek a szabadságolások, egyből irányra lelt, pillanatokon belül 370.
Senki semmilyen megszorítást nem akar hallani ebben az országban. Fideszesek költekezést akarnak. A legszegényebbek védelmet kapnak a migránsoktól, háborútól és Sorostól. A középosztály kamattámogatást, csokot, néha autóra pályázatot, egykulcsos adót, támogatásokat. A felsőbb réteg maga akarja lenyúlni a közpénzt. Tiszások költekezést akarnak, közlekedésre, egészségügyre, oktatásra, környezetvédelemre, állatvédelemre. Nincs olyan forgatókönyv, hogy nem lesz költekezés, mert nincs olyan szavazó, aki ezt támogatná.
370 felett kicsivel a 200 napos es az 50 hetes. Egyetlen deviza, amit követek és egy pillanatra sem lépett medve területre a forinttal szemben az a CHF. Szeptember ebből a szempontból is nagyon fontos. Kap e megerősítést a negyedéves gyertya? Kulcs kérdés. Nagyon komoly kötvény piaci roncs derbi van..., hozzá indulni fog a deviza piaci is.
Jól látod. Sőt elég erősen pattan a 360 rol. Elég valószínű, hogy megvolt az alja...ráadásul a Tisza kezd egyre rosszabb politikai és gazdasági döntéseket hozni...
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!