A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
A macd a havin közelít a nullához. Én egy zero line reversal setupra számítok ebből. Nagy tf záró nem lesz szerintem 379 alatt, csak kanócra számítok. A 379 körüli szint nagyon erős fibo klaszter és horizontális támasz zóna egyben, és a nagy korrektív csatorna közepvonala is itt húzódik. (v) of C of (C) hullámban vagyunk szvsz. Nekem ez a legvalószínűbb szcenárió még mindig.
Igen, ezt írtam pár hónapja is, hogy c hullám lehet ebből. A teljes 18 éves emelkedés korrekciós szintje 355. Mondjuk ez még mindig a csoda kategória lenne, de ki tudja...
De különbség volt a két kereszt között 2009-2011 között is. Ezért (is) lehet most különbség ismét a kettő között. A váltakozás elve egy nagyon erős irányelv, amit mindig érdemes figyelembe venni. - 2009-2011 között az EUR-HUF-ot nehéz másként értelmezni, mit egy elbaszott ZZ, aminél a C hullám éppen csak sikerült új aljat elérnie, és c=a*~0.618 arányt ért el. https://imgur.com/a/hEX6AHf - Emiatt ugyan nem kizárt, hogy A hullám alá menjen egy C hullám, de nem a valószínűbb szcenárió. Flathez nem jött elég magasra a B hullám, így a legvalószínűbb a háromszög lesz (szerintem). Belső fibo arányok, időfaktorok is inkább ennek felelnek meg jelenleg a szemembe. Az meg nagyon kétséges, hogy felfelé a ciklus véget ért volna, és az elmúlt 18 évet korrigálja a forint. Úgy
En továbbra is az Erstet figyelem. TL65 jön fölfelé. Jovo héten 380 alatt lehetünk kicsivel akár. Vagy december elején. TL66 nem jött még. Erste certi.
Nos jelenleg nem veszem. Csak az alap mennyiség van belőle, ami annyi, hogy az eddigi nyereség nem pénzben van, hanem részvényben..nem nagy mennyiség 1k+.
En tovabbra is ugy gondolom, hogy sajnos odaig nem valoszinu hogy lemegyunk, persze kizarni nem tudom. Tevedtem mar eleget, de ennek a tevedesemnek tudnek orulni :)
Hetesen lehet, hogy divergencia lesz már a forintnál. Ami érdekes, hogy az Erste nyitott új TLt. 365 re. EURUSD is hetesen érdekes. Jövő hét kritikus lehet. Közben bitcoin kanári?
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!