Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety ma, 20:39
Előzmény: #82943  Murdoch
Ja, hogy elkezdjük magyarázni a dolgokat...aha,értem. Kár, hogy te erre nem voltál kiváncsi az én oldalamról, csak személyeskedtél egyet, mert elfogytak az érvek,aztán jóvanazúgy. Hát oké. Meg elárulhatnád, hogy akkor az a sírásom a moderátoroknál ban alatt hogy is volt,mert az indoklás alapján ilyen információd nem lehet. 
Murdoch ma, 20:35
Előzmény: #82941  Fsociety
Bizonyára eme remek hírek miatt tervezi Zé az ukrán (orosz) főparancsnok, Szirszkij leváltását. És amúgy az utcai emberrablások, a lakosság terrorizálása kivételes motivációt eredményez, már tavaly volt vagy 300k dezertőr.
Murdoch ma, 20:30
Előzmény: #82938  Fsociety
Fantasztikus. Mivel totoro kartárs a szólásszabadság nevében kitakarított mindenkit, aki nem tolta az ukránpropagandát reggeltől-estig. Értsd az északi áramlat is az oroszok műve volt. Ja, hogy nem igaz, az mindegy.
Adelchi
Adelchi ma, 19:58
Előzmény: #82929  Istvan78
"- Izraelt Gázából és Libanonból is folyamatosan érték rakétázások, terrorcselekmények, de nem kezdtek totális háborúba addig, amíg  nem volt az ezer fölötti zsidó civil lemészárlása." Vajon  miért terrorkodnak a palesztínok?  https://keptarhely.eu/view.php?file=20240407v02yqdm2j.jpeg
Fsociety
Fsociety ma, 19:25
A CIA igazgatója, John Ratcliffe azt nyilatkozta, hogy az orosz katonák a frontra érkezésük után átlagosan gyakran mindössze 20–30 percig maradnak életben.Ennek fő oka az olcsó és hatékony, mesterséges intelligencia-elemeket alkalmazó drónok, amelyek halálos fegyverekké váltak.
___
Ez is szomorú,dehát ugye itt az is elhangzott, hogy honnan lesz majd Ukrajnának embere, meg ilyenek,meg most már mindjárt nyer Putyin.  Vágóhíd a front, de mivel nincs "kényszersorozás", ezért önként dalolva mennek a srácok. Kár értük.  
Fsociety
Fsociety ma, 19:15
Biztosan nagyon örülhetnek az orosz gazdák, így aratás környékén a dízel korlátozásnak. Sebaj, majd legfeljebb hazudnak plusz 2 százalék GDP-t, hát oké. 
https://www.thecommoditycompass.com/p/episode-5-running-on-empty-the-russian?
___
Hogy is volt fogalmazva?Épp hogy csak érinti a lakosságot a nafta probléma? :) Na de majd jól meg lesz mondva, hogy ez mainstream media, meg globális háttérhatalmak, meg gyíkemberek, meg nyugati elit. 
Fsociety
Fsociety ma, 17:52
Fsociety
Fsociety ma, 17:39
Előzmény: #82936  Murdoch
Kitiltás a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topikbólA moderálás a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topik #1510 sorszámú hozzászólása alapján történt.A moderátor indoklása:
Orosz narratívára nem vagyunk kiváncsiak.

____
Ok,szóval akkor ez a renoméd... akkor ez máshol is feltűnt. Hát oké,nekem nincs több észrevételem. 
Fsociety
Fsociety ma, 17:38
Előzmény: #82936  Murdoch
Na,remek. Akkor ezek alapján mond meg, hogy az hogy derült ki számodra ebből, hogy én ban alatt futok a modikhoz? (Ha tiltva vagy,nem futsz te senkihez) Mert ebből sehogy. A renomém olyan amilyen,az, hogy a ruszki propagandát itt elviselik,hát oké, ez a portál dolga. Amúgy meg Placika haverod mondta, hogy Svájba futottál,tehát nagy dolgok nem derültek ki,eddig is nyilt dolog volt. Nem fideszbérenceztelek,ezt megint te találtad ki, példát mondtam arra, hogy a napokban 5 évet kértél, miközben már Ukrajna kétvállon. Szövegértésed konvergál a nullához. Nem bántás,csak tény. 
Murdoch ma, 17:20
Előzmény: #82935  Fsociety
Unalmas ez, fideszbérencezel, svájcizol, orosz ügynöközöl, most már modi kém is vagyok, mindezt jó nagy flegmán, mintha te lennél a mindenttudó. Közben a renoméd:
“Eluntuk az óvodát. Eljött a csoportos felfüggesztések ideje. Akit ez nagyon bánt, azt nem tartóztatjuk. Nem kérünk visszajelzést, a feljelentgetések 90%-a tőletek jön, erre sem időnk, sem kedvünk nincs. Cseréljetek telefonszámot, vagy oldjátok meg máshogy.”
Fsociety
Fsociety ma, 17:12
Előzmény: #82933  Murdoch
Az a kellemetlen,hogy en diverzifikaciot mondtam,amit szemmel láthatóan hosszú idő utan sem értesz. De szép atkotes megint egy másik témáról,szokas szerint,jol terelsz, csak a kutyát nem érdekli. 4.5 ev telt el,es szted mostmart tenyleg aztan elpusztitjak az ukranokat.Jo,hat oke..csak ugye kell még 5 év,mint a fidesznek 8,hogy gazdag ország legyünk. Jaj, öregem...mindennap ugyanaz a bullshit, csodálom a kitartasod,remelem,legalabb jol megfizetik...🤣 Jut eszembe,kertelek,h masold be a szoveget,ami alapjan en mentem sirni ban alatt a moderatorokhoz...nem sikerült,szoval akkor megis be vagy kötve hozzájuk. Köszi. 
Murdoch ma, 16:51
Előzmény: #82932  Shortelek
Nemzetközi jog van Elek, vagy nem? Nem kéne relativizálni, ha az usa nem tojt volna az egészre az elmúlt 30+ évben. Tajvanra felkészültél? Ott mit fogsz mondani, ha Kína lépni fog? 
Murdoch ma, 16:46
Előzmény: #82930  Fsociety
Nekem 8, ki-mivel áltatja magát. Csak kár, hogy féltucatszor leírtam, hogy az oroszok anno elcseszték. Mint a yenkik az iráni villámháborút. Ez ilyen történet, az a kérdés, hogy mi lesz a vége. Ugye az eu is már temette ezerszer az orosz gazdasàgot, nemdebár. És közben rogyásig vásárolja magát a cuccukkal:
https://www.reuters.com/business/energy/eu-imports-record-lng-volumes-russias-biggest-plant-2026-07-13/
Kissé kellemetlen nem, miután anno porig ekézted a fideszt, amiért veszi az orosz molekulát. 
Shortelek ma, 16:42
Előzmény: #82926  Murdoch
"Ez most valami vicc, hogy jössz 7/24-ben az oroszokkal?"
Sajnos ez nem vicc, de itt az orosz- ukrán háborúról van szó, ne relativizàld a ruszki agressziót.
Fsociety
Fsociety ma, 16:07
Előzmény: #82929  Istvan78
Az orosznak meg van mondva,hogy mit akarnak,mert egy fejlett demokracia..ezert nem 5/4 lett,csak 3/4. 
Fsociety
Fsociety ma, 15:52
Előzmény: #82928  Murdoch
Jaj,kishaver...4 es fel eve hallgatom,hogy most mar aztan a peldakeped pontot tesz az ügy végére,meg 3 nap...a napokban meg kértél még 5 évet 😃😀 
Istvan78 ma, 11:58
Előzmény: #82928  Murdoch
"kb az ország 3/4-e követeli szvsz, hogy bombázza szét Ukrajnát, mint a Bibi rezsim Gázát"
.
Ezt a 3/4-et melyik ujjadból szoptad? Az oroszok többsége békét akar már. 
Hazugság párhuzamot vonni a izraeliek bombázása és az ukrán háború között:
- Izraelt Gázából és Libanonból is folyamatosan érték rakétázások, terrorcselekmények, de nem kezdtek totális háborúba addig, amíg  nem volt az ezer fölötti zsidó civil lemészárlása. Ezen te könnyedén átlépsz, aztán folytatod a kettősmércézésed.
- Nem Ukrajna támadta meg Oroszországot, hogy aztán válaszként kezdjen Oo. háborút, hanem Oo. foglalta el a Krímet, a szakadár területeket, majd totális háborút indított Ukrajna ellen, s Ukrajna csak ezek után kezdte támadni az orosz területeket, amikor kell technikája lett hozzá.
.
Remélem, érted a lényeget!
Murdoch ma, 11:42
Előzmény: #82927  Fsociety
Most már nem akar, meg ne lepődj, kb az ország 3/4-e követeli szvsz, hogy bombázza szét Ukrajnát, mint a Bibi rezsim Gázát. Isztambulban majdnem kezet ráztak, írhatom így, hogy az angol haverjaid érdekeinek nem tetszett?
Fsociety
Fsociety ma, 11:25
Előzmény: #82926  Murdoch
Teljesen igazad van,Putyinkad minden este könyörgö levelet küld Ukrajnaba,hogy legyetek kedvesek , kössünk békét,mert mar nagyon nem akarjuk a civiljeiteket szarrá bombázni,mert megszakad  szívünk értük, ahogy eddig is. Ja,nem 😃
Murdoch ma, 08:48
Előzmény: #82924  Shortelek
Megint a totális zűrzavar. Az agresszorozásnak zéró értelme van, miután az usa rátette a mancsát Venezuelára, az izraeli agressziót pártolja, rakétázza Iránt, megnyomorítja Kubát. Ez most valami vicc, hogy jössz 7/24-ben az oroszokkal? És miután a nyugati elit beszállt a háborúba, a legnagyobb nyugalommal beáldozva az ukránokat, jössz a békével. Na az már tuti nem lesz.Mivel senki nem akarja, a korrupt Zelenszkij rezsimed a legkevésbé.
Shortelek ma, 05:12
Előzmény: #82923  GrizzlyG
Szerinted ennrk a hszd- nek van értelme? Megint csak fröcsõgtél.
Shortelek ma, 05:11
Előzmény: #82920  Phylaxa
"azokat a dolgokat, amikből az oroszoknak elegük volt és megakarták beszélni, csak senki sem állt velük szóba."
Zelensxkij szerint nem lehetett, lehet a muszkával tárgyalni, amúgy mirôl kelkene tárgyalni, hogy takarodjon a tertorista muszka haza, putylert mit érdekli a rengeteg halott, már 1,5 millióan vanbak, mennyi lesz még 2 millió, az elég lesz putyinnak? Vagy talán végre a népharag rendet tesz Moszkvában? Na ezek lennének a legfontosabb kérdések, nem az, hogy mit tsrtana a muszka szerinte jogosnak, a muszka nyilvánvalóan be akarta kebelezni Ukrajnát, amit indoknak felhoztak csak hazugság és koholmány, egy mocsadék terrorista uralja Oroszországot.
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 22:31
Előzmény: #82917  Shortelek
44 db Leopárd 2 A7 például. Lehet küldeni. 
Phylaxa péntek, 22:15
Előzmény: #82921  the_outsider
Szívesen! Én is ezért vagyok itt, hogy olvassak és hátha tisztább lesz a kép. Abban az egyben biztos vagyok, hogy az ott lakók békében szeretnének élni. Ez nem természetes, ami ott folyik.
the_outsider péntek, 22:04
Előzmény: #82920  Phylaxa

Ok, köszi!       
Azt hiszem valamennyire értelek, illetve amennyit ebből érteni vélek, az alapján rövid távon (hosszabb távon meg nem filóznék ezeken itt) reménytelen, hogy mérhető mennyiségű területen azonos álláspontra jussunk.         
Részemről: ez is valamennyire közelebb vitt a tisztábban látáshoz (és nyilván még gondolkozni fogok az olvasottakon, de csak a magam "okulására").

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek