Állampolgári kötelesség? Miközben a leggazdagabbak nyaralnak, a mérsékelten gazdagok hivatalos vagy nem hivatalos módon megveszik a szabadságukat... A legszegényebbek mennek a darálóba. Mondhatjuk, hogy ez így működik ezer éve, ám legyen. De hogy ez lenne a az európai és a demokratikus értékek védelme? Biztos, hogy nem.
Ha te ruszki agitprop vagy,a te bajod, végülis amíg Svejcben nyomod, engem hidegen hagy. Az más kérdés, hogy a tudományom nem merül ki itt,csakhát aki úgy kommunikál, hogy neki van igaza, a többi meg mainstream,meg gyíkemberek meg háttérhatalmak,meg nyugati elit,meg háborúpárti aki nem orosz nyalonc, az vak lesz az addicionális információkra. Az is a te bajod mondjuk,nem az enyém.
Már becopyztam, a modi írta neked, hogy nem kér visszajelzést, ha te vmi kényszerképzetes, feljelentgetős szerzet vagy, az a te bajod. Másodpercig nem érdekel, hogy ki vagy, nem is értem mit tökölök veled ennyit. Én speciel nem hogy nem bannoltam, még egyetlen negatívot sem nyomtam senkire, mert tojok rá. Rád is, amennyiben kimerül a tudományod az oroszbérencezésben.
Különleges művelet van, te is megkapnád a behívódat, aztán ha nem jelentkezel a hadkiegen,akkor mennek érted. Jó,most éppen migránskodsz, tudjuk, de a behívó az behívó. Persze ha betuszkolnak a kocsiba, mondhatnád, hogy kényszersorozás,és neked jogaid vannak. Ja,vannak,csak állampolgári kötelességeid is. Aztán ha ügyes vagy, visszaszöksz Svejcbe',a lehetőség adott. (Amúgy meg ki a fasz akar megdögleni egy háborúban,ami 4 és fél éve tart,szóval megértem a dezertőröket is.Az ork ifjoncokat nem,mert azok önként dalolva mennek meghalni,de hát ha ennyi eszük van,akkor nekem oké. )
Ja, hogy elkezdjük magyarázni a dolgokat...aha,értem. Kár, hogy te erre nem voltál kiváncsi az én oldalamról, csak személyeskedtél egyet, mert elfogytak az érvek,aztán jóvanazúgy. Hát oké. Meg elárulhatnád, hogy akkor az a sírásom a moderátoroknál ban alatt hogy is volt,mert az indoklás alapján ilyen információd nem lehet.
Bizonyára eme remek hírek miatt tervezi Zé az ukrán (orosz) főparancsnok, Szirszkij leváltását. És amúgy az utcai emberrablások, a lakosság terrorizálása kivételes motivációt eredményez, már tavaly volt vagy 300k dezertőr.
Fantasztikus. Mivel totoro kartárs a szólásszabadság nevében kitakarított mindenkit, aki nem tolta az ukránpropagandát reggeltől-estig. Értsd az északi áramlat is az oroszok műve volt. Ja, hogy nem igaz, az mindegy.
"- Izraelt Gázából és Libanonból is folyamatosan érték rakétázások, terrorcselekmények, de nem kezdtek totális háborúba addig, amíg nem volt az ezer fölötti zsidó civil lemészárlása." Vajon miért terrorkodnak a palesztínok? https://keptarhely.eu/view.php?file=20240407v02yqdm2j.jpeg
A CIA igazgatója, John Ratcliffe azt nyilatkozta, hogy az orosz katonák a frontra érkezésük után átlagosan gyakran mindössze 20–30 percig maradnak életben.Ennek fő oka az olcsó és hatékony, mesterséges intelligencia-elemeket alkalmazó drónok, amelyek halálos fegyverekké váltak. ___ Ez is szomorú,dehát ugye itt az is elhangzott, hogy honnan lesz majd Ukrajnának embere, meg ilyenek,meg most már mindjárt nyer Putyin. Vágóhíd a front, de mivel nincs "kényszersorozás", ezért önként dalolva mennek a srácok. Kár értük.
Biztosan nagyon örülhetnek az orosz gazdák, így aratás környékén a dízel korlátozásnak. Sebaj, majd legfeljebb hazudnak plusz 2 százalék GDP-t, hát oké. https://www.thecommoditycompass.com/p/episode-5-running-on-empty-the-russian? ___ Hogy is volt fogalmazva?Épp hogy csak érinti a lakosságot a nafta probléma? :) Na de majd jól meg lesz mondva, hogy ez mainstream media, meg globális háttérhatalmak, meg gyíkemberek, meg nyugati elit.
Na,remek. Akkor ezek alapján mond meg, hogy az hogy derült ki számodra ebből, hogy én ban alatt futok a modikhoz? (Ha tiltva vagy,nem futsz te senkihez) Mert ebből sehogy. A renomém olyan amilyen,az, hogy a ruszki propagandát itt elviselik,hát oké, ez a portál dolga. Amúgy meg Placika haverod mondta, hogy Svájba futottál,tehát nagy dolgok nem derültek ki,eddig is nyilt dolog volt. Nem fideszbérenceztelek,ezt megint te találtad ki, példát mondtam arra, hogy a napokban 5 évet kértél, miközben már Ukrajna kétvállon. Szövegértésed konvergál a nullához. Nem bántás,csak tény.
Unalmas ez, fideszbérencezel, svájcizol, orosz ügynöközöl, most már modi kém is vagyok, mindezt jó nagy flegmán, mintha te lennél a mindenttudó. Közben a renoméd: “Eluntuk az óvodát. Eljött a csoportos felfüggesztések ideje. Akit ez nagyon bánt, azt nem tartóztatjuk. Nem kérünk visszajelzést, a feljelentgetések 90%-a tőletek jön, erre sem időnk, sem kedvünk nincs. Cseréljetek telefonszámot, vagy oldjátok meg máshogy.”
Az a kellemetlen,hogy en diverzifikaciot mondtam,amit szemmel láthatóan hosszú idő utan sem értesz. De szép atkotes megint egy másik témáról,szokas szerint,jol terelsz, csak a kutyát nem érdekli. 4.5 ev telt el,es szted mostmart tenyleg aztan elpusztitjak az ukranokat.Jo,hat oke..csak ugye kell még 5 év,mint a fidesznek 8,hogy gazdag ország legyünk. Jaj, öregem...mindennap ugyanaz a bullshit, csodálom a kitartasod,remelem,legalabb jol megfizetik...🤣 Jut eszembe,kertelek,h masold be a szoveget,ami alapjan en mentem sirni ban alatt a moderatorokhoz...nem sikerült,szoval akkor megis be vagy kötve hozzájuk. Köszi.
Nemzetközi jog van Elek, vagy nem? Nem kéne relativizálni, ha az usa nem tojt volna az egészre az elmúlt 30+ évben. Tajvanra felkészültél? Ott mit fogsz mondani, ha Kína lépni fog?
Nekem 8, ki-mivel áltatja magát. Csak kár, hogy féltucatszor leírtam, hogy az oroszok anno elcseszték. Mint a yenkik az iráni villámháborút. Ez ilyen történet, az a kérdés, hogy mi lesz a vége. Ugye az eu is már temette ezerszer az orosz gazdasàgot, nemdebár. És közben rogyásig vásárolja magát a cuccukkal: https://www.reuters.com/business/energy/eu-imports-record-lng-volumes-russias-biggest-plant-2026-07-13/ Kissé kellemetlen nem, miután anno porig ekézted a fideszt, amiért veszi az orosz molekulát.
"Ez most valami vicc, hogy jössz 7/24-ben az oroszokkal?" Sajnos ez nem vicc, de itt az orosz- ukrán háborúról van szó, ne relativizàld a ruszki agressziót.
"kb az ország 3/4-e követeli szvsz, hogy bombázza szét Ukrajnát, mint a Bibi rezsim Gázát" . Ezt a 3/4-et melyik ujjadból szoptad? Az oroszok többsége békét akar már. Hazugság párhuzamot vonni a izraeliek bombázása és az ukrán háború között: - Izraelt Gázából és Libanonból is folyamatosan érték rakétázások, terrorcselekmények, de nem kezdtek totális háborúba addig, amíg nem volt az ezer fölötti zsidó civil lemészárlása. Ezen te könnyedén átlépsz, aztán folytatod a kettősmércézésed. - Nem Ukrajna támadta meg Oroszországot, hogy aztán válaszként kezdjen Oo. háborút, hanem Oo. foglalta el a Krímet, a szakadár területeket, majd totális háborút indított Ukrajna ellen, s Ukrajna csak ezek után kezdte támadni az orosz területeket, amikor kell technikája lett hozzá. . Remélem, érted a lényeget!
Most már nem akar, meg ne lepődj, kb az ország 3/4-e követeli szvsz, hogy bombázza szét Ukrajnát, mint a Bibi rezsim Gázát. Isztambulban majdnem kezet ráztak, írhatom így, hogy az angol haverjaid érdekeinek nem tetszett?
Teljesen igazad van,Putyinkad minden este könyörgö levelet küld Ukrajnaba,hogy legyetek kedvesek , kössünk békét,mert mar nagyon nem akarjuk a civiljeiteket szarrá bombázni,mert megszakad szívünk értük, ahogy eddig is. Ja,nem 😃
Megint a totális zűrzavar. Az agresszorozásnak zéró értelme van, miután az usa rátette a mancsát Venezuelára, az izraeli agressziót pártolja, rakétázza Iránt, megnyomorítja Kubát. Ez most valami vicc, hogy jössz 7/24-ben az oroszokkal? És miután a nyugati elit beszállt a háborúba, a legnagyobb nyugalommal beáldozva az ukránokat, jössz a békével. Na az már tuti nem lesz.Mivel senki nem akarja, a korrupt Zelenszkij rezsimed a legkevésbé.
"azokat a dolgokat, amikből az oroszoknak elegük volt és megakarták beszélni, csak senki sem állt velük szóba." Zelensxkij szerint nem lehetett, lehet a muszkával tárgyalni, amúgy mirôl kelkene tárgyalni, hogy takarodjon a tertorista muszka haza, putylert mit érdekli a rengeteg halott, már 1,5 millióan vanbak, mennyi lesz még 2 millió, az elég lesz putyinnak? Vagy talán végre a népharag rendet tesz Moszkvában? Na ezek lennének a legfontosabb kérdések, nem az, hogy mit tsrtana a muszka szerinte jogosnak, a muszka nyilvánvalóan be akarta kebelezni Ukrajnát, amit indoknak felhoztak csak hazugság és koholmány, egy mocsadék terrorista uralja Oroszországot.
Szívesen! Én is ezért vagyok itt, hogy olvassak és hátha tisztább lesz a kép. Abban az egyben biztos vagyok, hogy az ott lakók békében szeretnének élni. Ez nem természetes, ami ott folyik.
Ok, köszi! Azt hiszem valamennyire értelek, illetve amennyit ebből érteni vélek, az alapján rövid távon (hosszabb távon meg nem filóznék ezeken itt) reménytelen, hogy mérhető mennyiségű területen azonos álláspontra jussunk. Részemről: ez is valamennyire közelebb vitt a tisztábban látáshoz (és nyilván még gondolkozni fogok az olvasottakon, de csak a magam "okulására").
OROSZ-UKRÁN háború