Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shortelek szerda, 20:27
Előzmény: #81379  gazmber
Donyeck muszka temetővé fog válni.
gazmber szerda, 16:05
Előzmény: #81377  Shortelek

"...már 316 fős veszteséget mérhetnek az oroszok minden egyes megszerzett négyzetkilométernyi területért Donyeckben."
OK, ezek lehet nem mind halottak, de ha azok lennének, akkor ez azt jelentené, hogy gyakorlatilag egy nem igazán szellős, sőt inkább zsúfolt muszka temető lehetne minden megszerzett donyecki km2-en ?? szvsz 
wgl szerda, 14:13
Portfolio2026. április 08. 13:57
..
Az Ates ukránbarát partizáncsoport akciót hajtott végre az oroszországi Belgorodban, ezzel megzavarva az orosz hadsereg ellátási láncát. 
A támadást egy vasútvonal ellen irányították, ezzel megnehezítve a szállítmányokat a kupjanszki frontvonal irányába
. A Reuters információi szerint leállt a működés a Nyizsnyij Novgorodi Finomítóban, ami éves szinten 16 millió tonna olajat képes feldolgozni. 
..
Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.
2026. április 08. 13:57Megosztás
..
Ezrével mennek a világ másik feléről harcolni Ukrajnába, ez mutatja Moszkva egyre gyengébb helyzetét
..
Oroszország elismerte tizenhat kameruni állampolgár halálát az ukrajnai harcokban, ám független megfigyelők szerint a valós veszteség ennek a többszöröse lehet - közölte a Kyiv Post.
Shortelek szerda, 12:45

https://www.portfolio.hu/global/20260408/kimondta-a-tabornok-irdatlan-arat-fizet-oroszorszag-a-haboruert-nem-tudjak-elerni-putyin-celjat-829314
Haza kellene kullognotok muszkák, míg nem lesz későn, egyre többen haltok meg, lőjétek agyon putyint és támogatóit.
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 07:11
Előzmény: #81374  Placi82
A cikk címét nem én adtam, de kiegyensúlyozottan visszaadja az ellentétes értelmezéseket is.
Válogathatsz kedvedre.
Nem vagyok túl tájékozott botkológus, de ha ídeírod a megboldogulás felé tartó mszp hajdani  miniszterelnök-jelöltjének szavait, akkor elolvasom.
Az időbeli sorrendet firtattam, ám nem adtál magyarázatot arra, hogy EDDIG miért nem védték a katonák a vezeték magyar szakaszát.
2026.02.26(!) Szalay-Bobrovniczky: Pénteken elkezdik kivezényelni a katonákat a kritikus infrastruktúra védelmére
https://hvg.hu/itthon/20260226_szalay-bobrovniczky-katonakat-kritikus-infrastruktura-vedelme
Orbán a háborús veszállyel riogat, miközben több mint egy hónap kellett neki ahhoz, hogy ő, a védelmi tanácsa vagy a honvédelmi minisztere észrevegye ezt a vezetéket is.
A hatalom már riogatni sem tud rendesen.
Múlt héten becsöngetett hozzánk két fideszes aktivista. A Kubatov-listájukat ők is elavultnak nevezték és a háborús veszélyt sulykolták, meg azt, hogy egy meggondolatlan kormányváltás miatt még ennél is rosszabb lehet a helyzet.
Nem ijesztettek rám. Inkább sajnáltam őket, hogy ezzel a silány propagandával kellett házalniuk.
Azt ők is látták, hogy a fővárosban (az ő talpalási körzetükben meg különösen) megint reménytelen a fidesz helyzete.
Placi82 hétfő, 22:11
Előzmény: #81372  Dehogynincs
Az, hooogyne... Hamis zászlós... Peeersze.... 🤣🤣 
Mint az Eszak Áramlat volt nektek éveken át, ott is ment a duma, hogy oroszok voltak hamis zászlós művelet, stb.... meg a Zaporizsjai atomeromu lövése is az volt, saját magukat lőttek az Oroszok, meg a víztározó is. 
Meg az is hogy a a Törökök is vedik a saját részüket ahogy tudják, titkosszolgálati infók miatt.... 
Meg nem volt lőve a Török Áramlat gáz kompresszor állomása, se ukrán dronokkal, igaz..? 
Botka híres mondása tudod mi, igaz az ilyen parasztvakító  dumakra, ugye?. 
Shortelek hétfő, 13:02
Előzmény: #81372  Dehogynincs
Orbán már nem tudja mit találjon ki, hogy az elcses,ett renoméját vissxaszerezze, ezzel a nevetséges kamu faszsággal csak mégjobban kibaszott magával.
Dehogynincs
Dehogynincs hétfő, 11:17
Szerbiai robbanóanyag: támadás a szuverenitás ellen, provokáció, hamis zászlós művelet
https://telex.hu/kulfold/2026/04/05/oromhegyes-torok-aramlat-gazvezetek-nyomozas-robbanoanyag-vucic-orban
"A szerb hatóságok a Szerbiát és Magyarországot összekötő kritikus gázinfrastruktúránál pusztító erejű robbanószert és az aktiváláshoz szükséges eszközöket találtak. A nyomozás folyamatban van.”
...
Szijjártó a védelmi tanács ülése után azt mondta, a miniszterelnök elrendelte, hogy a Török Áramlat magyarországi szakaszát katonai védelem alá kell helyezni, a katonák védik majd a földgázvezetéket és az átadási pontokat a szerb–magyar határtól a magyar–szlovák határig.
_______ nocsak ______
A védelmi tanács csak az állítólagos fenyegetés UTÁN jött rá arra, hogy a török áramlat magyar szakasza is a kritikus infrastruktúrához tartozik.
Eddig miért nem védték vagy tettek úgy mintha védenék vagy védhető lenne? 
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 16:59
Előzmény: #81362  Murdoch
A világ tele van olyan területekkel, ahol más országhoz tartozó nemzetrészek laknak egy tömbben.
A Krímen kívül ilyen például Csallóköz és Erdély. 
wgl vasárnap, 07:55
Ocsmány Vigyor azt harsogja:  az EU orosz vagyon lefoglalása háborút okoz! 
Békét akarunk, EU megtámadta  Oroszországot!.
Az  álellenzéki médiából  1x nem hallom : Putyin 22 után több mint 100 mrd eur vagyont kobozott el, államosított stb.
És ő támadta meg a védtelen Ukrajnát 4 éve folyamatos emberiség elleni bűnöket követnek el.
Nem semmi ahogy Putyin magára rántotta az egész eu-t és NATO bővítést kiharcolta!Mindezek tetejébe az ukrán nemzeti öntudat megsokszorozódott, vagyis a megszállásnak, becsatolásnak is lőttek.Tehetséges stratéga. o))
és 
Ocsmány Vigyor a népírtó Putyint támogatja:  
https://i.imgur.com/hDMwE8C.jpeg 
ronaldinyo vasárnap, 03:10
A 3.akkor kezdődik nikor megoldás egy magasságú,ez egy nagyon magas ember lesz kes mellette.vukics.
ronaldinyo vasárnap, 03:08
Hallani fogtok háború híreiről,de ez még nem a veg.
ronaldinyo vasárnap, 03:06
Előzmény: #81360  Dehogynincs
Bejelentették.2030 ig unió megtamadja az oroszokat,ha ez igaz akkor orosz megelozo csapast fog,tenni.lasd Ukrajna ugyanez volt.akkor viszont ,északon és délen szorulnak.foleg északon.
ronaldinyo vasárnap, 03:01
Előzmény: #81364  the_outsider
Pontosan,és ez nagy baj láthatjuk most és a jövőben.
the_outsider vasárnap, 00:55
Előzmény: #81363  Istvan78

Az emberiséggel nem az az egyik legfőbb baj, hogy vannak benne hülyék, hanem az, hogy tömegek képesek ezeket is isteníteni (és esetenként megválasztani).
Istvan78 szombat, 23:46
Előzmény: #81359  bigyula
Micsoda egy felelőtlen alak: azt mondja a Hormuszi szoros problémája nem az ő problémája, hanem Ázsiáé és Európáé. Hihetetlen: ő okozza a problémát, de semmi köze hozzá, nem neki kell megoldani.
Murdoch szombat, 20:41
Krím oroszlakta terület de ne zavarjon. Vagy ha igen, akkor gondolkodj el mondjuk azon, hogy hawaii mennyire amerikai. Vagy hogy ki Kanada góréja, hátha leesik ez-az a birodalmi dolgokról és hogy miért vinné Trump.
Phylaxa szombat, 20:33
1.Amikor visszakaptuk, akkor tudtuk, hogy nem a jó Isten adta, tehát valamit kérnek majd.
2. Nem kaptam fel a fejem a Krímre, mert egyrészt nem is értem hogyan lett ukrán terület, másrészt stratégiai rész. Mondjuk, ha a törökök foglalták volna el, arra felkaptam volna a fejem.
3. Nem akarok belepofázni a Kárpátokon túli politikába, de annyit megteszek, hogy leírom, meg kellene egyezni, mert sehova nem vezet ami folyik.
4. Inkább az energiában kellene üzleteket kötni, mert állati nagy a hallgatás róla. Amikor azt hallom, hogy az EU-s elit a "fogjuk vissza magunkat" és hasonló okosságokat hangoztat, akkor biztos vagyok benne, hogy baj van. Ezt Ukrajna sem fogja megúszni, gondolkodj!

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek