Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch szerda, 20:52
Előzmény: #81304  Dehogynincs
Egész Európa szív. A gáztározók üresek. A nemzetközi szerződések meg ezen szinten éppenséggel sokat érnek, hacsak nem jön szemlátomást a szíveteknek igencsak kedves, velejéig korrupt ukrán rezsim. Az oroszok még az Biden kormánynak is szállították az uránt ugyebár. + Gondoltam, hogy nem érted, akkor: https://english.nv.ua/business/uk-allows-transneft-kazakhstan-oil-operations-to-2028-50593460.html A Barátság északi ága Berlinbe megy, ezen zavartalanul megy a KAZAH (bohócsipka fel) olaj. Természetesen a vezeték nemzetközi szakaszán speciális filter van, amely automatikusan sms-t küld Merznek, ha egyetlen orosz molekula áthalad rajta. Aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál... Szóval így ekézd Orbánt, ebben a game-ben értelme nulla.
tom122 szerda, 20:49
Előzmény: #81316  Dehogynincs
Amióta téged olvaslak kezdem megkedvelni Orbánt,pedig tényleg nem a szívem csücske :))De annyira kiforgatod a valóságot, hogy hozzád képest Orbán egy igazmondó juhász :))
bullrider szerda, 20:46
Előzmény: #81314  bullrider
Na, hol vagytok geopolitikai megmondók?
Vagy a spötlebogárnógrádi még nem fejtette meg a kialakult helyzetet?
bullrider szerda, 20:44
Előzmény: #81316  Dehogynincs
Ahogy a felszopói szokták mondani, nem iagaz van, hanem lesz!
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 20:04
Előzmény: #81312  ORK

Akár odaengedték, akár nem engedték oda az eu-s szakértőket (egyébként nem engedték oda) a tény az, hogy január vége óta nem jön olaj a Barátság vezetéken.
Kalandorpolitika, ha ezzel Orbán nem számolt, pedig állítólag mindent lát előre.
bullrider szerda, 19:57
Előzmény: #81303  Sehmet
Ez még belefér az 1 napba?
bullrider szerda, 19:56
Kedves Moszkoviták!
Most, hogy a békeelnöke szarrá rombolja iránt, hol van a híres BRICS zsebhoki szervezet?
Miért nem döntik be most a dollárt?
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 19:51
Előzmény: #81311  Phylaxa
Tényleg lopnak, de ebben a topicban igyekszem a háború témájánál maradni.
#81306-ban nem szidtam, csak idéztem és az idézet tényére külön fölhívtam a figyelmedet #81310-ben.
Ha reményeid szerint valóban megnyerik az oroszok a háborút fölszabadítják/megszállják(?) egész Ukrajnát, akkor mi lesz a Blackrock ukrajnai érdekeltségeivel? 
ORK
ORK szerda, 18:19
Előzmény: #81289  Murdoch
dehogy engedték :DDDDD Vigyáznak a testi épségükre :DDD valahol jó messze a helyszíntől...
Phylaxa szerda, 18:16
Előzmény: #81310  Dehogynincs
Gondoltam azért szidod ennyire a kormánypártot ebben a topicban, mert lop. Nem biztos, hogy jól gondolom, lehet, hogy személyes, ahhoz semmi közöm. Ha pedig változást akarsz, akkor Mészáros Lőrincet a Blackrockra fogod cserélni. Csak gondoltam szólok, igazad lesz a lopás ügyben valóban nem fognak tudni lopni, ha így lesz. A brüsszeli  20 yardból sem tudnak majd, hiszen a Blackrock kemény cég, abból fog egy csomó mindent majd megvenni nálunk.

Nem lehet nem észrevenni, hogy tisztán látod a jövőt.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 17:50
Előzmény: #81309  Phylaxa

Hogy jön ide a Blackrock?
A vidéki prókátort idéztem, meg Pálinkás Józsefet. 
Phylaxa szerda, 17:47
Előzmény: #81306  Dehogynincs
Szerinted a Blackrock mennyi pénzt fog nekünk hagyni, abból amit azért kapunk meg, mert végre mindent aláírunk majd az elsők között? De abban igazad lesz, hogy nem lesz mit ellopni belőle. Végre nem fogsz senkire haragudni. :)
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 17:47
Előzmény: #81305  tom122
Úgy érted, hogy Putyin azért indította négy éve a háborút, hogy kiderüljön, Ukrajna a nato segítségével meg tudja támadni Oroszország területét?
Úgy emlékszem, hogy az ukránok évekig csak védekeztek és csak hazai földön harcoltak.
Shortelek szerda, 17:32
Előzmény: #81305  tom122

"Vagyis pontosan igazolod Putyin,ukrajnai háborújának az inditékát,hogy az nagyon is valós volt."
Mi van? Vagyis, hogy putyler előre tudta, hogy majd az ukránokat támogatni fogja a nato azért gyprsan megtámadta ukrajnát, szuper következtetés, ok okozat.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 17:30
Vidéki prókátor
https://www.facebook.com/people/Vid%C3%A9ki-pr%C3%B3k%C3%A1tor/61556624432810/
Olvasom, hogy Szijjártó Pétert nyilvánosan megtagadta egy egyetemi tanára.
...
A tegnap nyilvánosságra hozott telefonbeszélgetés a tartalma alapján valójában semmilyen meglepetéssel nem szolgált, mert akik figyelemmel kísérik a politikát, már régóta pontosan tudják, hogy Szijjártó a ruszkik embere, őket szolgálja.
...
A beszélgetés stílusa, az a végtelenül szervilis, alárendelt, meghunyászkódó, egyértelmű alá-fölérendeltségi viszonyt bizonyító lakájstílus volt az, ami ezt a hangfelvételt igazán értékessé és egyben bizonyítékká teszi. 
Szijjártó politikusként és emberként egyaránt megbukott. ...
komment
Pálinkás József
Sem morális, sem intellektuális gátlása nincs. Nem igazán külügyminiszter ő, hanem a miniszterelnök készséges ügyintézője. Külügyminiszter ilyen szolgaian a saját miniszterelnökével sem beszél. ...
tom122 szerda, 17:28
Előzmény: #81299  Dehogynincs
Azért van annak egy fajta bája, hogy amig azt próbálod bizonygatni, hogy Putyin nem a NATO terjeszkedése miatt támadt Ukrajnára ,addig meg elismered, hogy Ukrajna a NATO országok segítségével tudja támadni Orszország területét .Vagyis pontosan igazolod Putyin,ukrajnai háborújának az inditékát,hogy az nagyon is valós volt.A NATO eredetileg a Szovjetunió ellen jött létre,ahogy az felbomlott ,maradt az Oroszország ellenesség,ha nem igy lett volna ,akkor felvették volna Oroszországot is a NATO-ba.Ponnt azért nem vették fel mert akkor megszűnt volna az orosz ellenessége, és ez az amit nem akartak.
Ezt csak azok nem értik vagy látják akik orosz ellenesek.
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 16:38
Előzmény: #81300  Murdoch
Január végén leváltunk (leválasztottak) a Barátság kőolajvezetékről.
A stratégiai tartalékainkat éljük föl és a védett ár miatt nem kell vele takarékoskodnunk. Nem tudjuk annyira föltölteni, mint amennyire fogyasztjuk.
A nemzetközi szerződések nem sokat érnek. Most is van szerződésünk, csak olaj nem jön a Barátságon. 
Mit kellene látnom a térképen? Nem én akarom szétrobbantani az északi áramlatot, és elzárni a Barátságot, hanem az ukránok, amint azt #81282-ben te is írtad.
Nagy tétben merek arra fogadni, hogy az ukránok tudják, hol ágazik el az északi áramlat és a Barátság.
Csatar kedd, 21:11
Bocsánat, ezt nem ide szerettem volna🥹
Csatar kedd, 21:09
Megnéztem a különböző szavazásra jogosultak számát:
- levélben jogosultak száma, akinek nincs lakcíme: 496.343 (ez lezárult)
- külképviseleten szavazók: 82.070 (meg van 2 napjuk regisztrálni, de ez rekord)
- roma nemzetisére szavazók: 46.275 (meglepett)
- német: 25.197 (ez lehet, hogy nem lesz meg)
A 3 listavezető város: London, München, Hága (az utóbbi szemétség, mert csak itt lehet szavazni Hollnadiában és 5.000-en regisztráltak már most)
https://vtr.valasztas.hu/ogy2026/informaciok/valasztopolgarok-szama?tab=orszagosan

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek