Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
zhagar ma, 17:50
Előzmény: #80522  Dehogynincs
Ezzel csak ismételten megerősítetted, hogy nem vitatkozni vagy itt, hanem propagandát tolni, hiszen a felsorolt állításaim cáfolatával még csak meg sem próbálkoztál - most sem!
 Annak megállapítása tehát hogy propagandista vagy, nem személyeskedés volt a részemről -  és visszanézve ezt az orosz-ukrán háborúról szóló topikot láttam, hogy messze nem én vagyok az első, aki rólad ezt megállapította!!!! - hanem: ténymegállapítás!
Egyoldalúan és tényeket félremagyarázva és vagy hamisan  beállítva, illetve a hozzászólók szavait állításait kiforgatni próbálva kezdeményezel "beszélgetéseket" illetve trollkodsz - amikor pedig jönnek az ellenétvek és az állításaid-tényhamisításaid leleplezései (én is ezt tettem tegnap), akkor elsunnyogsz, nem reagálsz, nem vitatkozol - mert nem tudsz!
Majd pár nap elteltével kezded elölről ugyanazt - változás csupán annyi, hogy ugyanazon érveket hozod fel más-más fórumtársak ellen mint korábban, elpuffogtatod az ukránbarát szokásos érvrendszert, majd megint elsunnyogsz, és így tovább...
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 17:31
Adatlapon találtam.
A moderátor indoklása:
A reményed hal meg utoljára, hogy tovább cseszegesd itt a fórumtársakat.
tom122 ma, 17:07
Előzmény: #80519  FeherTibi
Nem lehet náci egy olyan ország ahol zsidó az elnök,mivel a nácizmusban az antiszemitizmus is jelen van.
Ettől még Zelenszkíj egy diktátor.
Matti ma, 16:26

Ezt érdemes meghallgatni!Anatoly Shariy, ukrán ellenzéki újságíró,  előtörténete alapján nehéz putyinistának nevenzni (valakinek sikerül) az ukrán-orosz konfliktus mögé tekint.
 https://www.youtube.com/watch?v=jVEVqwZpd3k
Érdekes képet fest, ha mellétesszük ezt a ropogós portfolio cikket:
"Kiderült az igazság az orosz gázról: olyasmi történt a fű alatt, amire évek óta nem volt példa:
Mindössze kilenc hónappal az orosz cseppfolyósított földgáz (LNG) teljes uniós importtilalmának tervezett hatálybalépése előtt az EU felvásárolta a Jamal LNG-projekt összes februári szállítmányát. Ez a lépés éles ellentmondást jelez a politikai szándékok és a piaci valóság között - írta meg a gCaptain. "- pf
FeherTibi ma, 16:20
Előzmény: #80487  Dexter_88
igen. Illetve Horthy nem volt náci. Hatalma végén, 1944-ben, tevékenysége megkérdőjelezhető, de nem véletlen, hogy Nürnbergben nem itélték el. Jobboldali volt, de nem náci. Igen, Ukrajna egy náci szellemiségű ország.
zhagar ma, 16:06
Előzmény: #80462  zhagar
a "Dehogynincs" álnevet használó ukrán propagandista ismét elsunnyogott a valódi vita elől............................
soha egyetlen alkalommal nem ítélte itt el Ukrajnát,
soha egyetlen alkalommal sem foglalt állást a kárpátaljai magyar kisebbség mellett,
soha egyetlen alkalommal sem bírálta a nyelvét legalább 2 éve folyamatosan az ukrán elnök se@@ébe benyomva tartó Európai Unió vezetését,
sohasem ítélte el az ukrán elnöknek a Magyarország és a miniszterelnöke ellen intézett, legutóbb már halálos fenyegetéseit, 
soha egyetlen alkalommal sem ítélte el az ukránoknak az orosz kisebbség ellen elkövetett gyilkosságait, fenyegetéseit és az ellenük folytatott erőszakos ukránosítást,
soha egyetlen alkalommal sem bírálta a magyar kormány ellenzékét amiatt hogy többször kijelentették, ha kormányra kerülnek, le fognak válni az orosz energiahordozók importjáról ami azt jelenteni, hogy valamennyi magyar állampolgár számára aki Mo.-gon él, minimum duplázódna, de inkább triplázódna az éves rezsiköltsége

Phylaxa ma, 15:50
Előzmény: #80512  Istvan78
Oh, nagyon jól megértettem. AZ, hogy te nem mentegetni akarod, az szart sem jelent. Az az ember azt csinálta amit. Nyilván ezért sem foglalkozol azzal, amit az ukránok csináltak az orosz kisebbséggel Donbasz-ban, amíg nem vesztették el. A párhuzam megállt valószínűleg, még ha népirtásról nincs is szó.

"Nem mentegetni akarom az ukrán vezetést, csak azt akarom mondani, hogy hősként tisztelik őket mások, mert védik a hazájukat." Nagyon nagy áthallást érzek. (A történelem ismétli önmagát)
vigkrisz ma, 15:16
Előzmény: #80515  Dexter_88
azok csak a fejedben léteznek 
Dexter_88 ma, 14:53
Előzmény: #80510  vigkrisz
Az ukrán terroristákkal a saját módszereikkel kell elbánni. 
ronaldinyo ma, 14:41
Kimondta az izraeli védelmi miniszter: a végtelenségig eltarthat az iráni háború
Istvan78 ma, 14:40
Előzmény: #80505  Murdoch
Mitől képmutató z aggódás Ukrajna miatt. Talán Anglia 4/12 éve háborút folytat Skócia ellen? Talán Anglia nem engedte meg a skótoknak a népszavazást a különválásról?
Istvan78 ma, 14:37
Előzmény: #80504  Phylaxa
Nem mentegettem banderát, hanem arra mutattam rá, hogy sajnálatos módonaz emberek, a tömeg tisztel olyanokat is, akiket nem kéne, mint Bandera vagy Sztálin. A Sztálint tisztelők is a pozitív tetteire emlékeznek csak, amikor tisztelik. Arra, hogy mégicsak legyőzte a németeket, de az összes többire, a negatívakra nem gondolnak, nem is ismerik. Banderánál is, akik hősként gondolnak rá, csak az oroszokkal szembeni helytállására gondolnak, a negatívakra nem. De nem sikerült megértened a dolgot, úgy látszik.
Murdoch ma, 14:06
Előzmény: #80510  vigkrisz
Nagyszerű, akkor csak hátra kell dőlni és rommá perelni a magyar kormányt. Nyilván a jogász úr ott ült az autóban, ott volt a letartóztatáskor és minden papírra, engedélyre, banki adathoz van rálátása. Gondolom ha megkérdezném, hogy mi a véleménye az usa agressziókról és az eu asszisztálásához, a háborús bűncselekményekhez, az ukrán érintettségnek az északi áramlat elleni terrorakciónál, akkor hápogna estig és orbánozna. Már a megtámadás szó és terror szavakat sem értem. Ez a zsigeri véleményen, majd ránézek miket értekezett eddig a tag és legfeljebb revidiálom a dolgot felfele, vagy lefele.
vigkrisz ma, 12:34
Előzmény: #80507  Murdoch
az Aktuál tegnap esti műsorában egy ismert nemzetközi jogász elmondta, hogy teljesen egyértelműen tényállásszerű terrorcselekményt követtek el, amikor megtámadták a pénzszállítót
tom122 ma, 12:20
Előzmény: #80508  vigkrisz
Akkor ezek szerint jelenleg a világ legnagyobb terroristája az USA elnök, TRUMP,ezt jeleznie kellene ennek a Lori gyereknek is :))))))))))Ez persze BTK és nem az USA törvény rendszere,de köztudott,hogy nemzetbiztonsági érdekből gyakorlatilag bármelyik törvényt elvileg semmisnek lehet tekinteni.Nem véletlenül robbantgatnak az ukránok is nemzetközi vizeken, ami szintén terrorizmus.
vigkrisz ma, 12:13
Előzmény: #80507  Murdoch
"Az ügy politikai dimenziója akkor vált még élesebbé, amikor Lázár János a Lázárinfón azt nyilatkozta:
„Nem véletlenül csináltuk, amit csináltunk, a pénzt vissza nem adjuk nekik. Itt marad. Várjuk, hogy az olajvezeték mikor nyílik meg.”
Horváth Lóránt erre élesen reagált. Álláspontja szerint Lázár ezzel a mondattal nyilvánosan legalább két bűncselekményt vallott be. Az egyik a hivatali visszaélés. A másikhoz a Btk.314-es szakaszát olvasta fel: „aki abból a célból, hogy más államot valamire kényszerítsen, jelentős anyagi javakat kerít hatalmába, és azok visszaadását valamely követelés teljesítésétől teszi függővé terrorcselekményt követ el”.„Én azt gondolom, hogy ezt a törvényi tényállást pontosan erre az ügyre és erre a kifejezésre szabták”– mondta az ügyvéd, majd hozzátette: bízik benne, hogy az ügyészség feljelentésként értékeli a nyilatkozatot."
Keményen reagált Lázár János szavaira az elfogott pénzszállítók ügyvédje
Murdoch ma, 12:04
Előzmény: #80506  vigkrisz
Kit érdekel. Mi garantálja, hogy 50 pénzszállítás között nem volt olyan, ami vitte a lopott pénzt is?
Meg a forrásod forrása berak olyan furgont, amivel nem hogy több százmillió dollárt, de max néhány zsák krumplit szállítanék. Majd nézz már rá egy igazi pénzszállító autóra, de mindegy, folytasd nyugodtan az ukrán rezsim fényesítését.
vigkrisz ma, 11:58
Előzmény: #80486  Murdoch
Murdoch ma, 11:57
Előzmény: #80501  Istvan78
Én ilyet nem írtam. Csak amíg az oroszok hagyták legalább létrejönni többek közt Ukrajnát, addig ilyen lehetőség Walesnek, Skóciának, Észak-Írországnak nem jutott. Na vajon miért nem. Bírom ezt a képmutató aggódást a posztszovjet népek sorsa iránt. 
Phylaxa ma, 11:55
Előzmény: #80496  Istvan78
Nem tudom mit kell azon vitatni, ha valaki egy szervezetet irányító tömeggyilkos, aki még ráadásul rasszokat is irtott. Felőlem vitasd, nálam ennyi elég. De akkor vitasd Szálasit, sőt Hitlert és a többi beteg nyomorultat is. Én biztosan nem fogok ebben vitatkozni. Megdöbbentőnek tartom mindenesetre, hogy vannak akik még vitatnak ilyesmit.
Istvan78 ma, 11:50
Előzmény: #80500  Murdoch
Senki nem mondja, hogy nincs korrupció, de nem jön ki a matek, nincs rá bizonyíték, hogy ha 20-30%-ról beszélünk, elloptak volna 80-120 milliárd dollárt. 
Istvan78 ma, 11:43
Előzmény: #80497  tom122
Jó sok személyeskedő szöveget sikerült írnod, dehát értelek, ha nincsenek érvek..
.
Amikor arról írtam, hogy mivel Irán exportja 3-4% -t tesz ki a  világ exportból és ezt más termelők tudják pótolni, nyilván hosszabbtávon gondoltam ezt, nem a háború kirobbanása után egy héttel. 
Istvan78 ma, 11:32
Előzmény: #80493  Murdoch
Ha a skótoknak nincs független országa, az ukránoknak se legyen? Igazán "mélyenszántó" gondolat.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek