Aha,es a valsztasokon ez nem volt mar tudott,igy eleg volt betolni a 24 ora mulva beke faszsagot,amire egy magyar komplett kommunikacio is raepult a haboruparti fidesznek,amirol aztan kideult,h semmi alapja. Nahat...ki hitte volna,hogy egy populista szar Trump is meg Orban is,hat most le vagyok dobbenve...
Koszi,veletlenul sem gond,h a Grizzly gyerek szerint magyarellenes ukranimado az,aki nem a ruszkikat szopja. Amikor jogszaballyal tamsztottam ala egy ervelesem,az sem jutott el a tudataig,csak jott a propaganda. De persze ezt is felirjuk majd valahova,koszi,hogy szoltal.
Ennyi. "Az Európai Unió nem illetékes a kijevi vezetésnek nyújtandó katonai támogatást illető kérdésekben - jelentette ki kedden Friedrich Merz német kancellár Ursula von der Leyen európai bizottsági elnök biztonsági garanciákkal kapcsolatos nyilatkozatára reagálva." :)))))) Vonderführernek ugyanis nincs hadserege.
Téves. Trump ugyan le akarja zárni, de ez nem így működik. Most már az diktál, aki előnyben van a fronton, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nektek meg úgy is minden feltétel irreális lesz, ez így volt már 2022-ben is. Nem most kellene észbekapni, 2022 februárja előtt kellett volna felmérni a helyzetet, hogy ez rosszul is elsülhet. Isztambulban még megállítható lehetett volna. Csak mivel az európai elit nyomni akarja a dolgot, nincs sok választási lehetősége Trumpnak se. Teljesen nem szállhat ki, totálisan nem szállhat be, mert az világháború. Marad ez, de benne van a pakliban, hogy Ukrajna még sokkal nagyobbat fog veszíteni.
Persze, Trumpnak mit sem számít, hogy Ukrajna elérhet-e jobb eredményt. Neki egy a fontos: villanthasson, hogy békét/fegyverszünetet ért el, mindegy ki mit nyer/veszít vele. Nem mérlegeli, irreális feltételeket támasztanak-e az oroszok, amiket nem teljesíthet Ukrajna.
Nincs osszefugges,adott posztra reagaltam,papa. Egyszer adhatnal valami relevans valaszt,sokat dobna a megiteleseden. Ha meg lehetett,akkor nyilvan fogalmad sincs rola,mert keptelen voltal ertelmezni. Nem gond,csak kicsit kinos. Ha meg fogalmad sincs,mi igazabol a yandex,akkor meg foleg...
Ja,teljesen. Adott a narancsfeju 50 napot gyilkolni az orkoknak,ami tokre a beket szolgalja,dehat a gonosz EU olykor kozbeszol. Persze a fegyverszallitasokat azokat nem lenne rossz usa cucokkal megoldani,merthat a biznisz sem allhat le.. Ja,tokre igaza van,sztem is jol latod.
OROSZ-UKRÁN háború