Én nem írtam ilyet. Ezek a te gondolataid. Nem tudni mennyit síbol el belőle. Ezt írtam. Lehet hogy, semmit, lehet, hogy mindet, vagy a kettő között. NEM TUDNI.
Ez gondolom a "nem kioktatás" része. 🙂 Csináljanak már valamit az ukránok, amire még példa sem volt soha a világtörténelemben. 😀 Sőt, igazán szervezhetnének svéd társasutakat is a katonakorú férfiaknak háború esetére. 😃 csak ez a rohadt Zselé nem ér rá ilyenekre, mert mindig síbolgat. 🤣
joe bácsi kazettás lőszereitől összecsinálták magukat az orksimogatók és most nem tudják, mit találjanak ki a "mindjárt elfogynak a sorozható ukrán katonák" mantra után, hogy megállítsák az ukrán ellentámadást :-)))))
Igazad van, az akkori művelet meglepte a világot és megkapta, amit akart, most jött jött az újabb követelés! Ha megkapná, akkor jöhetne más, ami már nekünk is nagyon fájna. Igen a béke kedvéért hagyták, hagytuk, illetve nem léptünk keményen, tanultunk belőle!
Igen, neveltetés, világlátás kérdése. Nem könnyű feladat beleállni, szidni ellenben elfogadhatatlan. Megjátszva a tudatlant, vagy direkt provokálva, irreális dolgokat követelve - nem is értem miért fontos neki a határok megnyitása, ez valami új propaganda és holnaptól már a többi orosz troll is nyomni fogja?
Ja, és tegyük hozzá - ha a Krím megszállásakor már lett volna ilyen össznépi felháborodás, ami tavaly tört ki, most nem lenne háború, putler tízszer meggondolta volna, hogy egyetlen ruszki baka is kidugja az orra hegyét Oroszországból.
Annak, hogy most háború van, egyetlen oka van: ez a "hagyjuk rá a diktátorra, bármit is akar, hamarabb nyugton leszünk" - tévhit. Soha a történelemben nem vált be, már Hitlernél sem, de egyesek még mindig erőltetnék.
továbbra is igaz, egy háború nem csak abból áll, hogy lősz, sőt, egy modern hadseregben lényegesen kevesebb ember "lő", mint aki nem, tehát, ha besoroznak, akkor nagyobb az esély arra, hogy nem lősz
Amikor sorkatona voltam, a poltiszt is valami hasonlóval szédített minket. " A szovjet felszabadítók értünk harcoltak" blablablabla. Jót nevettünk rajta. Mint most is. "Az ukránok értünk, magyarokért is harcolnak!" :D
esetleg nyissák meg háború esetén az államkincstár és a jegybank kapuját is, hogy eldönthesse szegény polgár, hogy mire van szüksége, húbaz+ van némi realitás érzékelés kilengése az emberünknek :-)))
"Vannak olyan pillanatok, események, amikor férfiként bele kell állni, vállalni kell a kockázatot, a családod, az ország, a közösség, a nemzet sorsáért, jövőéért még akkor is, ha ezért az életedet adod! "
Önmagában nem is ez a gond, nem születik mindenki Rambonak, vagy Petőfinek. Én sem hiszem, hogy hasonló helyzetben ezredannyira is képes lennék, mint tavaly februárban Zelenszkij, vagy azok az ukrán harcosok, akik életüket kockáztatva, megölt családtagjaik tudatával harcolnak nap mint nap.
Az viszont a minimum, hogy ha valaki nem képes rá, ugyan' ne köpködje már azokat, akik igen.
Nem "nem volt elég érthető", hanem konkrétan az ellenkezőjét írtad. 😉
Nem nyitják meg a határokat, ahogy a világ egyetlen más országában sem nyitnák meg a határokat hasonló helyzetben. Valószínűleg még Orbanisztánban sem.
Hallottad, h lopni akart... 😁 Nyilván azért kért lőszert fuvar helyett, mert azt is el akarta lopni, és a fuvart nem lehet ellopni. Sőt, a ruszki hordákat is ő kérte az országba, hogy azokat is ellophassa. 🤣🤣🤣🤣🤣
Amúgy ja, azok szidják a háborús hőst, akik hasonló helyzetben telefosott gatyával rohantak volna az első járműhöz, aminek kereke vagy propellere van.
Pont erre akartam rávilágítani, de nem volt elég érthető. Ez az én hibám. Szerintem nem az ukránok kérik ezeket a fegyvereket, hanem ukrajna. Nyissák meg a határokat és metudjuk mit szertnének kérni az ukrán férfiak.
A mariupoli hősök hazatértek - Az "Azov" ezred parancsnoksága hazatért Ukrajnába. Úgy néz ki, hogy Erdogan visszaadta őket Zelenszkijnek:https://fb.watch/lFbAvHWjil/
OROSZ-UKRÁN háború