A politikai evolúciót megjárt badsectort még nehezebb lenne "megtéríteni", mint a - szerinte "DK-s" engem, amiből egy szó sem igaz, de ezt a bélyegzéses mocskolódást már megszoktam tőle - is. A Kádár-rendszer kedvenc főbírájának selyemfiú NER-lovagjának imádatáról való leállás az MSZMP ->MSZP->MZP->MP politikai utat bejárt, 1990 előtt főelvtársaknak a többször kifordítható, átszínezhető köpönyegét nehéz lesz elhagyni, ugyanis már Lendvai Ildikó is azt mondta, hogy a messiást támogatja. De, ha egy kicsit átgondolja valaki, hogy mit jelent a "megtérítés" szó, akkor rájön, hogy a politikai értelemben nem használható, különös tekintettel annak etimológiájára, akkor az vagy előzetes költségtérítést, vagy kártérítést/kárpótlást jelent, vagy vallási értelemben nem hívő embert vallásossá tesz, de talán ügyeletes, mindent is tudó zsenink a tréfás jelentését akarta kidomborítani, de az is érdekes, mivel annyi jelent, hogy a saját meggyőződésének, felfogásának próbál megnyerni. Ez a másik meggyőződésének teljes semmibe vétele, vagyis a tolerancia teljes hiánya. Én nem próbálnék senkit "megtéríteni" úgy, ahogyan badsector, mert akkor érdekes, ha színes a politikai paletta és nem akkor, ha fizetett propagandisták "megtérítő" hadjáratot folytatnak ellenszolgáltatás fejében. Mindenki véleményét elfogadom és tiszteletben tartom, még akkor is, ha távol áll a valóságtól, ahogyan azt már többször leírtam.
Szerintem Dezsőné kiszórta volna az egész 1.000 db-ost, de pár napon belül megtudjuk, ha jelent! Viszont, hogy ez a cég mi a lótúrónak jött a BÉT-re, arról fingom sincs, csak inflálódik benne a pénzem, meg az idegeim!!!
2025. január 31-én 8:00 órától munkavállalói számára évindító termelési tanácskozást
rendez. A befektetők egyidejű tájékoztatása érdekében a Társaságunk ezúton hozza
nyilvánosságra a rendezvényen ismertetésre kerülő 2024. évben elért árbevételét,
mely összesen 2,3 milliárd Ft volt. hát ez gyenge lett. 2022: 3,3 milliárd 2023: 2,7 milliárd 2024: 2,3 milliárd Nem jó az irány
Szerintem Dezsőné nem akar nagy tételben eladni,csak szegénykém kényszerbeteg(rosszul van ha nincs pénze) hogy mindig el ad egy keveset,ami pont elég ahhoz,hogy itt tartson az árfolyam. Ha akarta volna tegnap lett volna rá lehetősége hogy 1000 db-t eladjon. De ha egy kicsit nyomozgatunk a cég után ,pl a facebokon megjelent sok fénykép az átadott projektekkel kapcsolatban. A másik,ha annyira rosszul mennének a dolgok, akkor miért vettek volna még telket,s építenek rá raktárat? Sok embert rosszul érintett az idei kevés osztalék,de szerintem az idei év második fele jól fog sikerülni,s meglepően sok osztalékot fog fizetni tavasszal. Hangsúlyozom,ez csak megérzés!
Vagy sok felesleges pénze van az üpsének,vagy az is lehet hogy egy külsős befektető (mert ez kapásból majd 1 % ) vagy ami talán a legjobb lenne,hogy valaki tud valamit :)
2022. márciusban 2 milliárd készpénz szerepelt a frissen megjelent jelentésben és alig volt hitele. Ez részvényenként 20000 forint nettó kp, az árfolyam meg valamivel ez alatt volt. Aki ezt jó vételnek gondolta, az végignézte hogy azóta megfeleződött a készpénzállomány és a részvényárfolyam is.
Ja illetve igen, van ez a Dezsőné akire folyamatos panaszkodnak a fórumtársak. Ő egy értelmezhető (kb 8-9% nem emlékszem pontosan) pakkal rendelkezika cégben és minden jel szerint ezt szeretné eladni piacin. Ezt adogatja pici pakkonként mióta világ a világ. Nem olyan nagy ez az egész, dde ezen a likviditási szinten ez is lefelé nyomja az árfolyamot.
Van benne eszköz, de nagyon pici, illetve nem igazán hoz most jó eredményt. Szenved az ipar, erősen kitett a települési (közterületi) fejlesztéseknek. Mindez most nem megy nagyon. További költségnyomás lesz, hogy a debreceni óriásberuházások (CATL, BMV) egy az egyben fogják emelni jelentősen a bérköltséget, vagy elhúzni a munkavállalókat. Ja aműgy meg illikvid. Volt benne egy pakkom, de a rossz féléves jelentés után inkább az eladás mellett döntöttem. Jó lehet ez még egyszer......de nem azt látom, hogy mindez a követekző 1 év lenne.
POLYDUCT Nyrt.