Egyetértek, a CEO is azt mondta a KGY-n, hogy a GeoAkku tekintetében a 2026-os cél, hogy év végéig termékké váljon a jelenleg még fejlesztési stádiumban lévő GeoAkku. Tehát nem évek, hanem év végéig kiderül, hogy merre tovább...
Annyit hozzátennék hogy ez idén lezárósik hogy igen vagy nem és akkor az árfolyam megindul annak irányába. MVM nek nem mondhatják hogy ne publikaljunk eredményeket meg évekig.
Szerintem megteveszto igy szamolni mert szamitastol fuggoen -0.27- (-1.2) forintig terjedhet az egy reszvenyre juto veszteseg 2025-ben, ehhez jon meg, hogy a ceg arbevetele felment 3.8 milliardrol 6.1 milliardra a veszteseg viszont 1 milliardrol csak 700 milliora csokkent es a ceg kokemenyen egeti a keszpenzt.
Ugyanezt írtam pár napja én is. Keresem a belépési pontot ahol a bukta/nyereség hányad elviselhető részemről. Könyv szerinti jelenlegi ára 2.5 Ft. Az idei megrendeléseket látva Zánka, Krisztina társasház és ezek csak a legnagyobbak szerintem Geoakku nélkül 5 Ft-nál elgondolkozom egy ki belépéssel.
Ennyire tudatlan nem lehetsz! Nem tudod megkülönböztetni a tömést a gyüjtéstől? Ha nem vetted volna észre itt öntik a fejetekre már 20 ft óta a papírokat nézd meg a fél éves árfolyam diagramot. Majd tedd rá a fél éves Deltát akkor megvilágosodhatsz!🤣 Szívesen hogy segítettem 🤣👍
Mitől lennék ideges?A tavalyi nagy felhúzásban nagyot kaszáltam,nagyobbat ,mint a mostani bukom.Év végére ez is szépet fog hozni.Menj vissza a deltába forintot is,neked az való,és várd a csodát.És menekülj,amikor öntik a fejedre.
Csak azt tudjuk, hogy nem tudunk semmit , ahogy Szokratesz mondta. Ne felejtsuk el: legszebb orom a karorom, mert nincs benne semmi irigyseg, vagy elszall az arfolyam iden ev vegeig vagy visszamegy a geoakku elotti szintre, 2-3 forintra, vagy nagyon nagyot bukunk vagy nyerunk, az arfolyam jelenlegi szintjen csak vegletekben tudok gondolkozni.
Szerintem is az SZA adja továbbra is. Másnak kinek érné meg ezen az áron adni? Kérdés, hogy mennyit akar még adni? Én úgy gondolom, hogy az SZA a választások következményeként is adja, szerintem az Ő bekerülési értékéig. (Nem árfolyam, hanem összegre gondolok.) Utána már kvázi nulla kockázatban mozizhatna. Az érem másik oldala nálam a 17Ft-os 1 milliárdos intézményi befektetők, akik szerintem nem akarnak ilyen jelentős bukóban kiszállni, sőt valamiért (gondolom kielemezték az eshetőségeket rendesen egy ilyen befektetésnél) még 17 Ft-on is fantáziát láttak a papírban. Van itt a Fórumon sok kárörvendő, de remélem, hogy az árfolyam a GeoAkku termékké válásával még idén a helyére kerül, ahogy azt a KGY-n is tervként hallottuk…
Ezen gondolkozom en is, egyfolytaban , 200.000 darabos vetellel 5ft-on , le tudnam hozni az atlagaramat 18.51-rol kb. 11.75-re...de meg varok...nem merek venni most...
Én most azon agyalok, ha lemenne 5ft-ra beszàllnêk x Ft-al. Ha bukik a geoakku akkor lehet lemenne 4 3 2 ft-ra. De ha bejön akkor 25 30 vagy fölötte lesz az àr. Elgondolkodtató részemről.. Amúgy szerintem nem a SZA ad. Sima kisbufik a bepanikoltatasok és a geoakku hìr hiàny miatt.
Erzesem szerint tovabbra is az SZA ad el, nagyon sekely a piac, nehezen tud szabadulni a reszvenyeitol, nem latok konyvet, de nagyon kivancsi vagyok mikor megy 10 % ala es lesz koteles bejelenteni az eladasait, de lehet tevedek es nem is ok adnak el folyamatosan aprilis 12.-e ota...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995