Enefi féléves jelentésben már nincs épduffer. :) Mondjuk a rally július 11én indult :) Jövő áprilisban meg majd kiderül, hogy lett 4%nyi épduffer enefinél. Addigra már 100 ft lesz az árfolyam (itt) :)
Set nél csak a pofazas ment orbok részéről. Amikor a triman bekerült akkor volt valami....Eticar is kuka lett. Itt azért más a helyzet...nem szabad egy napon említeni a két céget.
Ez pontosan így van. Egyetértek! Meg kell a prezit hallgatni, és lehet mérlegelni..... van benne fantázia v. nincs?! Véleményem szerint ezt jó, hogy ilyennel állnak elő.
Jópár más cég vezetésétől hiányolják a kommunikációt, ez most pont arra egy kisérlet. Az előadás résztvevőinek pedig részvényesnek sem kell lennie, így nem érzem azt, hogy "tömésre keresnek" embereket. Ha nem színvonalas vagy eléggé részletekbe menő az előadás (jóval több információ átadása révén, mint ami a honlapjukon fellelhető), akár pont az ellenkező hatást is kiválthatja, vagyis nem tesz jó benyomást a hallgatóságra és a többség nem fog befektetni.
Az tény, hogy az Épdu egész 25-ös ève nem lesz fényes, ezt a górè is megmondta. De nem is erre kell most figyelni. Én az interjúban említett 2 hónapos teszt végét még megvárnàm.
Folytatódik a tömés. Szerintem nézzétek meg a féleéves jelentéseket, aztán gondolkodjatok el, hogy a tőzsde rulett részlegén akartok-e befektetni. Mindezt úgy mondom, hogy van xtend-es részvényem.
Szerintem pontosan neki szól, különben nem este lenne a Kimptonban Airpods nyereményjátékkal egybekötve, hanem Dunaújvárosban vagy Dunavarsányban lenne munkaidőben.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995